Hirdetés
- A Microsoft és az OpenAI felhős üzletének megszüntetését kérte a Google
- III. Károly az Apple-höz, a ChatGPT az iPhone-okra érkezik
- A Google is erőművek mellé akarja az AI-t kiszolgáló adatközpontjait
- Nyomoznak a Google és a Meta titkos reklámszövetségéről
- Itt az OpenAI újítása, mindent eláraszthatnak az AI által gyártott videók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
A Twittert is irániak piszkálták meg a minap, durva ez a cyber hadviselés.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Muton
addikt
szerintem az, h észak lerohanja délt, hülyeség. az senkinek sem áll az érdekében.
az meg, h ilyen kaliberű védelmi cucc mit keres egy pendriveon, azt tényleg nem is értemMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
]Phobos[
senior tag
LOL mekkora baromság, nem pucér csajszik képeit tartogatta a pendrive-on, vagy családi képeket, vagy ilyesmit, hanem VÉLETLENÜL pont egy háború teljes forgatókönyvét. Oszt a végén még kiderül, hogy tényleg a gólya hozza a gyereket. Azt a tisztet tuti agyonlövik Jézuskáig.
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
dabadab
titán
Szerintem is elkepeszto veletlen, hogy a del-koreai hadsereg (aminek a legfobb feladata az, hogy megovja az orszagot egy esetleg eszak-koreai invaziotol) egy tisztje a munkahelyi gepen pont egy olyan tervvel dolgozik, aminek az a celja, hogy megovja az orszagot egy esetleg eszak-koreai invaziotol.
(A "teljes forgatokonyv" es az "egyes reszletei" kifejezesek kozotti kulonbsegek megkereseset mar rad bizom.)[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
]Phobos[
senior tag
Látom megint belemagyarázós kedvedben vagy. Mert szerinted a hadi titkokat a családi képek, az mp3-mak, ja és Jing-Jang nagyi receptjei mellett kell haza vinni, arról nem beszélve, hogy HAZA vinni. De még ha otthon is dolgozik, nem ám net nélküli, kóddal védett zárt laptoppal nyomja.
Mod: persze az nem derül ki egyértelműen, hogy hol volt a gép, de a lényeg benne van, hogy egy internetre kötött gépre, ami vélelmezi, hogy biztosan nem véletlenül nincsenek internetre kötve.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
Nem vitte haza. Sot, a sajtohirek szerint az se biztos, hogy egyaltalan felmasolta barhova is oket, nekem inkabb ugy tunik, hogy egyszeruen egy virusos pendrive-ot dugott a munkahelyi gepebe. Oke, ertem en, hogy egy kicsit bonyolultabb elolvasni es ertelmezni a hirt, meg esetleg kicsit utanaolvasni, mint kapasbol azzal inditani, hogy "lol, milyen baromsag", de hat az elet nem egy habostorta.
DRM is theft
-
]Phobos[
senior tag
Lásd föntebb. Ezt a lenéző értelmezzünk együtt szöveget meg felejtsük már el. A szöveg vélelmezi, hogy net nélküli gépekkel dolgoznak és nem hinném sima windows tűzfallal védik. A kérdés akkor az, hogy mit keresett a pen drive-ja egy netre kötött gépben? Az a pen drive ráadásul amin épp hadi titkok vannak, amit ugye zárt rendszerben tárolnak amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
]Phobos[
senior tag
Ma biztos nem, eléggé zabos vagyok így is, mint hogy a semmin vitatkozzak. Egyébként meg:
Arguing on the internet is like running in a Special Olympic. Even if you win, you are still a retard. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
Hogy lehet, hogy csak a pen drivehoz fért hozzá a hacker? Csak a G vagy H meghajtóra volt jó a hack?
Szerintem több sebből vérzik ez a hír.
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Androidos tablet topic
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest