Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tök jó a stream, végre lehet otthonról is követni az eseményeket!
(viszont a chat kommentem nem jelent meg, win xp, firefox 3 böngésző)[ Szerkesztve ]
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
KEndre
HÁZIGAZDA
a mai és a holnapi kerekasztal beszélgetéshez itt tehettek fel kérdéseket.
Témák:
Szombaton
16:30 - 19:00 Kerekasztal az adatvédelmről - Székely Iván (CEU), Simon Éva (TASZ), Szabó Endre (Adatvédelmi Biztos Irodája), Dr. Ormós Zoltán (Ormós Ügyvédi Iroda), Makai Gyula (Nemzeti Nyomozó Iroda) Olvasóink kérdéseket tehetnek fel a témákkal kapcsolatban, amit a vitavezető meg fog kapni!Vasárnap
15:45 -16:30 Kerekasztal a kritikus infrastuktúrákról - Kovács László (ZMNE), Sík Zoltán Nándor (ENO Advisory), Suba Ferenc (CERT-Hungary) és Jakab Péter (Bankszövetség)Természetesen ezek a programok élőben is megnézhetők a cafén.
Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
Ez tényleg tök király. Van is mit néznem most akkor.
Viszont a chat nálam sem jó úgy, hogy ha beírok az nem jelenik meg.
Mod: na jó működik, de csak IE-vel, Operával nem.[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ->
-
jerry311
nagyúr
De miért pont Silverlight? Miért nem valami, ami elterjedtebb? Eddig azt hittem minden vacak fent van a böngészőmben, de hát ez nincs. Nem is lesz.
League of Legends: spambox
-
Hát, nagyon izgalmas volt eddig, akkor fél ötkor visszanézek.
Ez a chat viszont elég béna, nem a legújabb üziket mutatja, hanem görgetni kell mindig, idegesítő kicsit.<-ƘƘ->
-
KEndre
HÁZIGAZDA
most ez volt a legegyszerűbb ehhez a próbálkozáshoz, legközelebb több platformon lehet majd az adást nézni...
A linuxosok is panaszkodtak, rájuk is gondolnunk kell!
Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
Hunter2
addikt
16:30-kor fog folytatódni az adás?
Laptop alkatrészek, Laptop javítás , használt számítógépek, monitorok. www.alphaszerviz.hu
-
örülünk, h egyáltalán tudtunk valamit mutatni. nem vagyunk videósok, nincs stream-szerverünk, semmilyen tudásunk és eszközünk ehhez. szóval, inkább bátorítsatok
, mert szárnypróbálgatunk épp, kellő mennyiségű csetléssel-botlással.
"Propaganda is not for you to believe in something. Propaganda is for you to not believe in anything and if you don't believe in anything, you will do nothing. Russian society is best example of do nothing after 20 years of heavy propaganda work."
-
Porcupain
aktív tag
Én is szívesen nézném ha tudnám, de nem nagyon akar lejásztani semmit... Túl van terhelve a rendszer?
bocsi látom, most nem megy semmi adás
[ Szerkesztve ]
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
3.5 volt, most frissítettem, 3.5.3, ugyanúgy nem megy.
-
-
DarkByte
addikt
Linux -osoknak ez most jó alkalom arra hogy kipróbálják a Moonlight -ot. Streaming -re egyébként állítólag az egyik legjobb platform, úgyhogy én örülök neki. (Jöhetnek a paradicsomok
)
-
h_rowley
tag
Nagyon jó ez az élő közvetítés, tisztára úgy érzem magam mintha én is ott ülnék
Acer Travelmate 5530G > AMD Turion x2 , 2gb ram, 250gb hdd, hd3200+hd3470 vga,bt, W I N D O W s 7 Pro, enny..
-
Figyeljünk akkor és kérdezzünk, tök buli. Gondolom erről a fórumról beszélnek.
<-ƘƘ->
-
Shad0w
senior tag
Semmit nem lehetett hallani a youtube-ból, nem lehetne a maradék téma youtubos linkjét ide bemásolni, hogy akkor azt külön nézhessük?
-
h_rowley
tag
Jogos napiszar.com-ra is folyton írnak h vegyétek le, mert szólok a rendőrségnek stb.. először kellene gondolkozni.
Acer Travelmate 5530G > AMD Turion x2 , 2gb ram, 250gb hdd, hd3200+hd3470 vga,bt, W I N D O W s 7 Pro, enny..
-
tronic
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen eszközzel történik a felvétel?
thx!
[ Szerkesztve ]
'Tipikus esete annak, amikor génmanipulálgatanak össze-vissza és a végén kijön belole valami véletlenül...:)''
-
csabika25
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=9u1do4_xc4g
''Isten fut Windows alatt''
-
tronic
tag
Jogos, de sajnos nincs sok időm. Bár nem számítottam ily letámadásra ;)
A holnapi Kerekasztal a kritikus infrastuktúrákról c. ea-t viszont lehet megsasolom, ha időben hazaérek.
Ettől függetlenül még mindig örömmel várom, h ha vki felfedi előttem a használt kamera rejtélyét
[ Szerkesztve ]
'Tipikus esete annak, amikor génmanipulálgatanak össze-vissza és a végén kijön belole valami véletlenül...:)''
-
Sayonara
csendes tag
Ha valaki megoszt egy képet egy közösségi oldalon (i..w), és én annak a képnek egy részét felhasználom egy új kép készítéséhez, bűncselekménynek számít?
Utóírat.: Üdvözlöm a Zsocit!
-
eziskamu
addikt
Valakitől el kéne venni a mikrofont, mert behallatszik pár kiscsaj röhécselése.
PS: az előbb szájdobolt az egyik[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
jo az adas. remek, hogy az itcafe-n live-ban nezheto.
de neha lehet hallani egy lany beszedjet/foszlanyokat az adasban (ami teljesen irrelevans). ezt nem lehetne kikuszonolni?
mod: megeloztek, de latom h nem csak en vettem eszre / nem csak engem zavar
[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
csabika25
aktív tag
http://www.aclu.org/pizza/images/screen.swf
''Isten fut Windows alatt''
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Csaba!
chat-kérdés:A témával kapcsolatban pedig: elég aggasztó az, hogy ráadásul a temérdeknyi tárollt adatot annak ellenére hogy pl. bűnüldözés címén az állami hatóságok kizárólagos fennhatósága alá kéne tartoznia, mégis a nagyvállalatok tárolják és rendelkeznek velük... ki ellenőrzni pl. őket hogy mit csinálnak azokkal az adatokkal?
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Chat:
Az előző kérdést szeretném kibővíteni. A nagyvállalatok garantálják, hogy ezek az adatok nem derülnek ki?
-
Ez jó, hogy most elmondják, hogyan derítették föl a bűnűzőket, de mi akadályozza meg, hogy legközelebb ne vigyenek magukkal mobiltelefont mások?
De filmekben gyakran láthatjuk, hogy álnéven vásárolt telefonokat is dobálgatnak el a kukába, mikor már veszélyeztetheti az "akciót".
Különböző Proxy szervereket használva pedig nem kikerülhető könnyen az elhangzott honlapos látogatás IP cím alapján?<-ƘƘ->
-
Konflikt
addikt
hangproblemak vannak
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
eziskamu
addikt
A jogi balhék elekrülése végett némítjátok a hangot?
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Az idei ITBN olyan azonosítót fog alkalmazni, ahol az RFID minden lépésedet jelenti... nem is fogok odamenni, akármennyire ingyen van.
demonstrálok.
[ Szerkesztve ]
-
Sayonara
csendes tag
Karpánttal kapcsolatban. Adott egy vízi csúzda park (nevet nem mondok). A belépő ugyanígy, karszalaggal van ábrázolva. Minden szolgáltatáshoz más színű karpánt tartozik. Hogyan lehetne máshogy megoldani ezt a fajta beléptetést, és szolgáltatás "hozzáférést"? Ez mennyire sérti az emberek személyiségi jogát? (Remélem érthető a kérdés.)
-
KEndre
HÁZIGAZDA
chat:
Hogyan ellenőrzik, hogy tényleg megsemmisítik az adatokat? A hölgy jelezte, hogy papíralapon gondolkoztak régebben. Most mi a helyzet
-
KEndre
HÁZIGAZDA
chat:
De én a nagyvállalat "morális" tartására, illetve ellenőrzésére kérdeztem rá. Kérdéses, hogy ha a cégnek üzleti érdekei fűződik hozzá, miért ne használná fel ezeket az adatbázisokat? Szerintem ezen a téren óriási hatlamat kaptak profitorientált üzleti entitások, és az állmi hatalmat képviselő szervek pedig képtelenek az ellenőrzésükre.
-
Sayonara
csendes tag
Lassan 1 órája írtam egy hozzászólást, amire szeretnék egy választ kapni.
"Ha valaki megoszt egy képet egy közösségi oldalon (i..w), és én annak a képnek egy részét felhasználom egy új kép készítéséhez, bűncselekménynek számít?"
Utóírat.: Üdvözlöm a Zsocit a Hacktivity terembe. (Ha nem tilos, beolvashatnád.
)
A választ/válaszokat előre is köszönöm!
-
atispking
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
it A hétvégén élőben leadott két kerekasztal-beszélgetés és négy előadás most felvételről is megnézhető az IT cafén.
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest