Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tsebacsi

  veterán

  Nem tudom felfogni, hogy aki szerint a Telekom az szemétrohadtstb. az nem gondol bele abba, hogy ez egy szponzori szerződés volt. Amit akkor mond vissza, amikor akar (vagy a szerződés megengedi). Ergó ha nekik ez nem tetszett (és még a másik fél országnak sem, csak a fideszesek értenek egyet vele kb.) akkor szívük joga visszamondani. Amit a kormány csinál, az színtiszta kicsinyes bosszú, a béna fajtából, mert mindenki tudja Ákos hova húz, ha meg nem tudta, innentől már biztos.

  Szomorú dolog ez, plusz újabb gumicsont is. És megint egy vicc a nyugatnak, hogy jót röhögjenek rajtunk. :(

  [ Szerkesztve ]

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz JoeCockBill #79 üzenetére

  A legtöbben nem látnak tovább annál, amit a közmédia sulykol a bevándolrókról. Tény, nem mindegyikük szentéletű, stb, lehetne sorolni, de egy ingyenwifit sajnálni valakitől komolyan tipikusan magyar mentalitás... :(

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz Loresz #158 üzenetére

  Szóval mindenki tudja mi a szerepe, meg a dolga. Ha én mást akarok, akkor mi lesz? Apu elfenekel? Anyu nem ad vacsorát, mert én nem mosn akarok, hanem teregetni? Sarkított példa, ez tény. Csak épp Ákoska véleményével nagyon sokan nem értenek egyet, hogy miért is kéne mindenkire szerepeket osztani?

  Ahogy a versike is mondja: "Tűzoltó leszel, s katona! Vadakat terelő juhász!" Nem pedig kussmenjélszülniésháztartástvezetniosztjóvan...

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz Drutal #224 üzenetére

  Halálos csapás lesz a hiányod... Én azt veszem észre, hogy csak az látja Ákos kijelentését teljesen helyénvalónak, aki igencsak kormánypárti Fidesz szavazó. Nekem ezzel minden meg is van magyarázva...

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz Cefet #236 üzenetére

  Semmi köze? Ne csináld már! Csak az nem tudja, hogy Ákos hova húz, aki komolyan a fejét homokba dugva töltötte az elmúlt minimum 4 évben. A kormány lépése egyértelmű, megvédjük az emberünket, mégha csak egy énekes közszereplő is. Tisztán látszik, hogy miért mondta ezt a Kövér nyilatkozata után. Ez nem elmélet, se nem összeesküvés, ez tiszta politika. Csak éppen egyik nyilatkozat sem volt kellően szalonképesen tálalva. A 10 milliós családsegély szerinted nem ez?? Csak épp 3 gyerek???? Jézusom, tudod az mennyibe kerül? Mennyi időbe? Így már érthető, hogy anyuka maradjon otthon inkább gyerekezni, mert ideje nem lenne másra. Csak éppen ha ő szeretne más lenni, nem szülőgép? Akkor? Ja az már nem fér bele a kormány családmodelljébe?
  Fogy a magyar? Valóban, de ennek az az oka, hogy alacsonyak az átlagbérek, a terhek magasak, az oktatás romlik, az egészségügy romokban, és még lehetne sorolni.

  A szellemiség, amit mondtak, egy szép álomvilágban, illetve a sötét középkorban biztos működött. A 21. században és kishazánkban ha asszonypajti nem dolgozik, a kiscsaládnak igencsak össze kell húzni a nadrágszíjjat. Innentől max. 1-2 gyerek fér bele, ha belefér. Plusz ostorozzunk valakit, mert nem a gyerekszülés az elsődleges célja? Hmm, nem állatok vagyunk, ha én inkább uatzni akarok vagy bányában dolgozni, akkor ne kötelezzen engem senki vagy ítéljen el, mert eltérek a bemodott "ideális képtől".

  Teccikérteni?

  (#238) Iscariah: Üdv a világban. Az 1900-as évektől kezdve a nők kezdenek többet akarni. Nincs ezzel semmi baj, el kell fogadni. Verseny van, volt, lesz!

  [ Szerkesztve ]

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz Cefet #246 üzenetére

  Áruld már el nekem miért ne versenyezzen egy nő? He? Mert Te azt mondod? Mert az Ákos azt mondja? Mert a Kövér azt mondja? Vagy miért? Miért kell skatulyába tenni valakit pusztán a neme miatt?

  Ha a munkáltatói rendszer, az emberek feje és még pár egyéb dolog helyére kerülne, akkor a nő nyugodtan tanulhatna, szerezhetne neki tetsző szakmát, elmenne szülni, megmaradna a munkahelye, aztán vissza dolgozni. Manapság aki szül, az nagyon sok helyen máris egyenlő az ördöggel, vagy probléma forrása, stb. Nem mellesleg sok szülő anyuka azt hiszi, hogy mert ő világrahozott egy gyereket, máris több akárki másnál. Holott többen láthatóan alkalmatlanok akár 1 gyerek felnevelésére is.

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz Drutal #252 üzenetére

  Próbálhatsz személyeskedni, amit írtál, az egyértelmű, én meg a tapasztalataim alapján mertem ezt kijelenteni. Ha mellément, hát mellément, tőlem szavazhatsz akárhova, az általam vett minta ezt mutatta.

  A szűklátókörűség pont hogy nem rám jellemző, aki szerint az ilyen közszereplői és politikai megnyilvánulások igencsak idejétmúltak vagy rosszul tálaltak... De minek is adok a te véleményedre? :U

  Amúgy mindent lehet, csak a kommentedből nem ez jött el. Ez már nem az én hibám, megsértődni meg ugyancsak tudjuk kiknek a szokása. :C

  Billog, vesztőhely? Hé, az inkvizíció arra van jobbra, rajtam még csuklya/csuha sincsen! :P

  [ Szerkesztve ]

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz MCGaiwer #256 üzenetére

  "A telekom döntését nem lehet ilyen szintre egyszerűsíteni. Ők egyszerűen nem azért bontottak szerződést Ákossal, mert most már rosszabb reklámfelület lenne mint korábban, hanem azért, mert világnézeti alapon nem értenek vele egyet."

  Pontosan, akivel nem egyezik a véleményed, annak nem adsz pénzt. Ez pofonegyszerű, és érthető...

  "Ez pedig a véleményszabadság tökéletes megcsúfolása, mert azt az üzenetet közvetíti, hogy "ohh, persze, lehet neked saját világnézeted, vallásod, véleményed, ezt el is mondhatod, de ha elmondod, és az nem egyezik az enyémmel, akkor én szépen rituálisan megkínozzak, megdugom a feleséged és a lányod, megkínzom őket is, majd a hulládat vmi jó mély gödörbe dobom. És ez fog történni mindenki mással is, aki esetleg hangot mer adni az enyémtől eltérő véleményének. De te NYUGODTAN mond csak el a véleményed, azt nem tiltjuk meg.""

  Te fogod mit írsz? Mindenkinek lehet véleménye, de ha nekik nem tetszik, miért is adjanak neki továbbra is pénzt? Nem azt tiltják meg, hogy elmond a véleményed, de légy vele tisztában, hogy mindennek vannak következményei. Te is arra a pártra szavazol, aki szimpatikus, annak akarsz adózni, hogy a pénzed használja. És se fogok arra szavazni, aki mást vall, mint ami nekem tetszik. Ez a feleségdugás lánykínzás meg... Ez hogy is jön ide? Netán megalázták Ákoskát? Nyilvánosan bírálták? Nem, csak elmondták, hogy nekik ez így innentől nemgyerebe, kész.

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz Cefet #261 üzenetére

  "Sajnos ennek ez a rendje."

  Ezt csak Te hiszed!

  "Szépen megtisztelted a nőket, a szülőgép gyönyörű magyar szó, de én mondanék jobbat: anya."

  A korábbi kommented alapján Te tartod őt annak, hisz más dolga nincs, csak hogy gyereket szüljön és otthon legyen vele, vigye a háztartást. Ez eléggé gépies így elsőre, sőt, sokadjára is.

  "Sírsz, hogy milyen rosszak a körülmények, amivel csak az a baj, hogy a legrosszabb körülmények között élők szaporodnak a legjobban."

  Jaj ne hozzuk ide a szegényeket meg az etnikai kisebbséget. Régen miért is volt sok gyerek? Mert magas volt a halálozási arány. Ma nem nagyon látsz 3-5-10 gyereket, csak nagyon ritkán, ennek sok oka van. Nem kezdem el sorolni, okos embernek tűnsz, tessék gondolkodni.
  Miért van a fentebb említetteknél sok gyerek? Mert nem tud mást csinálni, a munka büdös, ő tanulatlan, a gyerekér meg jár segély. Ennyi. Afrikában nem ismerik a koton fogalmát (sőt használni sem akarják), indiában kitudja miért, ottani családmodell, szokások, stb. Szép kis ország, csak kicsit sokan vannak, és eléggé nagy a kosz meg a nyomor, de tényleg, tök jó követendő példa. Kína kb. ugyanez.

  "10-20MFt-al talán lehet segíteni ezen, talán nem, majd kiderül."

  Lakástámogatás, a hajára kenheti, hogy van egy 85nm-es lakása 3 gyerekre, ha nincs miből a rezsit fizetni és enni adni nekik...

  A pozitív népszaporulat tőlünk nyugatra kb. megvan. Onnantól meglesz itt is, ha minden körülmény adott lesz arra, hogy az ember merjen 1-nél több gyereket vállalni!

  "Nyomorogni fogunk öreg korunkra, mert nem lesz aki eltartson bennünket, most félre tenni pedig nincs miből" POntosan, ez a nyugati életmód egyik hátránya, japán már érzi, ott okos döntésekkel meg is próbálják ezt megoldani, nem úgy mint itthon...

  "Persze még ez is jobb lenne, mint beengedni a migrantékat, és idegennek, üldözöttnek lenni a saját hazánkban."

  Ez a migránstéma egyre fárasztóbb. Nem jönnek IDE! Nem akarnak ITT élni, mert pontosan tudják, hogy Magyarország jelenleg majdhogynem elmaradottabb, mint anno Szíria volt a háború előtt... Nyugatra mennek, ahol 3x annyi pénzt kereshet, mint itthon. Aztán majd hazamegy. Hazafog, hidd el. Saját hazámban jelenleg én érzem magam üldözöttnek, egyrészt a kormány és a hatalmon lévő párt miatt. Másrészt a teret nyerő kisebbség miatt, akik simán képesek rettegésben tartani az embereket a stílusukkal, viselkedésükkel. A sok kigyúrt alvilági embert nem is említem, csoda, hogy ilyen kevés a lövöldözés idehaza ilyen téren...

  (#262) MCGaiwer: Butaságokat tetszik beszélni. Fentebb írták, miért.

  [ Szerkesztve ]

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz MCGaiwer #312 üzenetére

  Te nem szponzori szerződésben vagy velük, ezen kicsit gondolkozzál el...

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz emvy #333 üzenetére

  Ezzel azért vitatkoznék, mert ha robbantunk pár tucat atomot egy időben, akkor azt senki se köszöni meg, és hiphopp, egy 10.000 éve még szép zöld bolygóból lett egy kihalt sivatagos mérgezett vizes gombóc. Oké biztos helyrejönne egy idő után, de ha már itt élünk, legalább ne tegyük tönkre teljesen...

  (#332) Porthoszx: Ide is:

  Urambocsá azért nem vállalnak gyereket, mert az anyagi helyzet NEM TESZI LEHETŐVÉ. Ezt nehéz nektek felfogni, akik a szerelemből vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy elvet valljátok. Nem, nem ilyen egyszerű, mert annak a gyereknek meg kéne adni minden tőlünk telhetőt. És jelenleg ez még nem megy. De megnyugtatásul közlöm, a környezetemben lévő x párnál már van gyerek, és x nagyobb, mint 10, nyugi. DE! Mindkét szülő dolgozik, nem is keveset! Van saját lakás/ház, vagy tervezik a véltelét. Amíg ezek nem voltak meg, a gyerek csak humoros beszélgetések tárgya volt, nem a komolyaké.

  Amiket ide leírtál példákat, azokat nem is tudom honnan veszed. Barátok közt? Vagy éjjel nappal butapest? Kb ott lehetnek ennyire sötétek az emberek.

  [ Szerkesztve ]

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz Cathfaern #339 üzenetére

  Ez már túlontúl filozofikus. Bár nemtudom miért jó (maradva ennél az egyszerű és könnyen megérthető példánál) egy bolygónak, ha elpusztítjuk. Főleg azt, ami jelenleg az egyetlen lakható pár fényévnyi közelségben. Ezzel beleavatkoznánk a természetes folyamatokba, ami általában véve ugye nem annyira jó. Persze kérdés, az emberi hülyeség és önpusztítás nem maga-e egy természetes folyamat... Mondtam, hogy túl filozofikus...

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz #06658560 #346 üzenetére

  Nemtudom, az emberi találékonyság mennyire számít természetes folyamatnak? Ezt folytatva akkor a találmányok? Egy fúziós bomba is az. És ha ezzel kipusztítjuk a földi élet 90%-át? Mondom, túlontúl filozofikus a téma. :R

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz #82729984 #370 üzenetére

  Szerintem te nem gondolod végig mit mondassz és el se olvasod mit írunk. Ez a népesség kihalás ez valami nostradamus-i jóslat? Csak óvatosan! Lottoszámaid nincsenek?!

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz #82729984 #374 üzenetére

  Csak a fejem fogom erre... Kösz viszlát!

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat!

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés