Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • #82729984

  törölt tag

  Tipikus esete amikor két hülyegyerek összekerül a homokozóban.

  Amúgy szerintem a T hülye volt hogy felbontotta a szerződést azért amit Ákos mondott ráadásul még nagydobra is verte (miközben ahogy más meg már felhivta rá a figyelmet, hogy németországban a T ugyanekkor ingyen internetet ad azoknak a bevándorlóknak akik vallása és meggyőződése szerint egy nőnek annyi joga sincs mint egy kecskének és mindennapos a nők megcsonkítása, csadorban járatása stb stb...)

  A kormány meg szerintem úgy volt, hogy most bagóért jól belerughat egyet a T-be hogy ezzel erőt demonstráljon az erre fogékony választói előtt. Legalábbis a nyilatkozatok alapján ez a nagy T bizniszt nem érinti csak a mindenféle egyéb előfizetéseket, na bumm maximum később kifizet néhány tiz milla kártérítést.

  Erre mondják hogy zsák a foltját.

 • #82729984

  törölt tag

  válasz szupermacs #69 üzenetére

  Nagyon is jó hasonlat.
  Egyszer a T azt mondja hogy milyen dolog már az hogy a szponzoráltunk azt mondja hogy a nő inkább szüljön gyereket ezzel ugymond sárba tiporva a nők jogait és ezért felmondja vele a kapcsolatot.

  Miközben ugyanekkor németországban egy olyan csoportot ("menekültek") szponzorál, akik deklaráltan az mellett vannak hogy a nőnek _semmi_ joga, gyakorlatilag két kecskéért el lehet adni.

  Némi ellentmondást érzek az erőben...

  De ez csak a T-ről szól, a kormányunk reakciójára ez nem mentség.

  "Nem baj, megérdemeltük őket vezetőnek. A nép szolgái már minket szolgálnak."

  Ennél azért nagyobb a baj és nem csak itthon. Mára elértük azt, hogy a gyermekáldás az valami betegségként van beállítva és a mainstream média szerint nem normális az aki gyereket akar, sőt aki erre felhivja a figyelmet az szerintük páros lábbal tiporja a nők egyenjogúságát...

  Persze az evolució megoldja ezt is, az a népcsoport amelyik igy gondolkozik az rövid idő alatt ki fog pusztulni, ennek a jelei erőteljesen mutatkoznak már európában (sajnos minket is érint).

 • #82729984

  törölt tag

  válasz JoeCockBill #79 üzenetére

  "és abban támogatja őket hogy nyomják el a nőket, vagy esetleg abban hogy lehetőségük legyen hírt kapni háborús övezetben rekedt szeretteikről?
  hülye, demagóg hasonlat"

  Na ha már demagóg hasonlat, azokról a harcos férfiakról beszélsz akik hátrahagyták a nőiket a háborús övezetben, miközben ők a rendkivül veszélyes görögország, magyarország, ausztria utvonalon vonatoztak/buszoztak németországba?

  Megjegyzem a muszlim vallás erőteljesen épül a nők elnyomására, nyugodtan olvasgass utána. Szóval igen, aki a muszlim vallás európai elterjedését támogatja, az a nők elnyomását is támogatja.

 • #82729984

  törölt tag

  válasz zeorsdfd #81 üzenetére

  "A "menekült csoport" szerinted annyira homogén, hogy deklarált véleményük van? "

  A vallásuk egyezik és az ő vallásuk deklaráltan mindenféle állami jog és törvény felett áll (lásd saria).
  És eme vallás alapján a nőknek gyakorlatilag _nincs_ joguk.

  "És a háború elől menekülők befogadása az szponzorálás lenne"

  Franc se tudja, melyik országban van háború a következők közül:
  törökország?
  görögország?
  szerbia?
  magyarország?
  ausztria?
  németország?

  Vagy csak nekem fura hogy idejön valaki 10e km-ről 10 békés országon átvágva mondván hogy háború elől menekül?... Ezek annyira menekülnek a háború elől mint te vagy én ha kimegyünk németbe.

 • #82729984

  törölt tag

  válasz bambano #127 üzenetére

  Végső soron tökmindegy, jelen szaporodási mutatóval 50 éven belül az európai "ős" lakosság létszáma le fog feleződni vagy harmadolódni, annak is a 70%-a nyugdijas lesz.

  Mindez azért mert a nagy liberalizmusban a gyermekáldást, a szülést és a gyereknevelést kb. úgy kezelik mintha valami halálos betegség lenne. Huszonéves nőnek ha gyereke van úgy néznek rá mintha minimum rákos lenne vagy még rosszabb...
  Meg különben is, nehogy már egy nőnek megmondják hogy akar-e gyereket és mikor, majd ő jól eldönti. Csak épp erre a nagy liberalizmusra a biológia nagy ivből sz@rik.

  Mondjuk ez a helyzet meg fog oldódni magától is, mert az evolúciós kiválasztósdi akkor is müködik ha a liberálisok a fejük tetejére állnak, igy ez az önszaporodásra alkalmatlan népcsoport rövid idő alatt ki fog halni.
  Sajnálatos módon mi is benne vagyunk.

 • #82729984

  törölt tag

  válasz bambano #134 üzenetére

  Nem, van itt már egy népcsoport aki ezt megoldja. 6 éves korig bezárólag már a gyerekek felét adják.
  Onnan (is) ismered fel őket hogy a 14 éves lányok már anyukák.

  Megjegyzem, a menekültek mellett őket is nagyon védik a liberálisok (állítólag hasonlóan mind rejtett erőforrás).
  Az más kérdés hogy a saját gyereküket a lehető legmesszebb járatják iskolába tőlük :)

 • #82729984

  törölt tag

  válasz Viktor77 #137 üzenetére

  Ez persze hülyeség, a német is fogy, sőt még jobban mint a magyar, pedig ott aztán van élet szinvonal.

  Ezzel szemben pl. nem egy nyáron barnult népcsoportjaink úgy szaporodnak mint a nyulak, pedig se ház se autó se jövedelem.

 • #82729984

  törölt tag

  válasz Raysen623 #143 üzenetére

  "azért könnyen be lehet látni, hogy a szegény és iskolázatlan néptömegeknél nagyobb a gyerekszám. Ez mindig is így volt."

  Ez tiszta sor, csak akkor értelmetlen arra hivatkozni hogy azért nem szül a magyar/német/svéd (akárki) mert nincs elég pénz. Ha ez lenne a valódi ok, akkor afrika olyan kihalt lenne mint szibéria.

  Ennek teljesen más okai vannak, többek közt hogy nőkkel el lett hitetve hogy aki gyereket akar az nem normális, hogy nekik ugyanúgy kell teljesíteniük mint a férfiaknak és hogy ráér majd gyereket szülni 40-45 évesen.

  Az eredmény ismert, mert a valóságban pedig a gyerekvállalás abszolút normális, és 40-45 évesen nem képes a legtöbb nő szülni, főleg nem egészséges babát, mert akár hogy hiperventillálnak a feminácik, a biológia erősebb úr. A következmény egy előregedő kihaló társadalom.

 • #82729984

  törölt tag

  válasz VIC20 #307 üzenetére

  "Tévesnek tartom azt az álláspontot, hogy a férfiak mondanák meg, hogy mi legyen jó a nőknek"

  Ez vicces annak fényében, hogy pl. a T-com teljes menedzsmentjében (kb. 30 fő), mindösszesen 3 nő van...
  http://www.telekom.hu/rolunk/vallalatrol/menedzsment

 • #82729984

  törölt tag

  válasz Tigerclaw #328 üzenetére

  "Igen, abszolút elhiszem, értem, hogy mondjuk Franciaországban, az Egyesült Királyságban is csökken a gyermekvállalási kedv, de az ok teljesen más és a megoldás is teljesen más"

  Tévedsz. Az ok ugyanaz. Egyszerüen az un. "liberális demokrácia" (haha) azt súlykolja az emberek fejébe hogy a gyerekvállalás, az anyaság rossz, abnormális. Élj a mának, legyél szingli, fogyassz sokat.

  Ennek köszönhető az hogy pl. magyarok nem vállalnak gyereket, mert úgy gondolják hogy amig nincs saját ház, meg saját autó, meg saját apja f@sza addig nem lehet. Minden fontosabb mint a gyerek, az majd valahol a 100. helyen van a listán.
  De ha megvan a saját lakás saját autó akkor sem szülnek gyereket (lásd nyugati országok), mert hát akkor meg jön a mi lesz a tengerparti nyaralással, meg a bulizással meg a karierrel és igy tovább.

  Mindig van még valami, ami még pont kéne hogy gyereket vállaljanak...

  Bezzeg a szüleink, nagyszüleink képesek voltak úgy gyereket vállalni és felnevelni hogy nekik még nem volt a gyerek előtt egy 100 pontos lista... Tanyán is felneveltek 3-4 gyereket úgy hogy se vezetékes viz, se gáz, se internet nem volt, de ma bezzeg már nem is lehet sokak szerint gyereket nevelni ha nincs legalább 10 millás autó meg 20 millás lakás (és még akkor sem lásd feljebb).

  Egy a lényeg, a gyerekvállalási kedv fordítottan arányos a jövedelemmel.

  [ Szerkesztve ]

 • #82729984

  törölt tag

  válasz Tsebacsi #336 üzenetére

  "Urambocsá azért nem vállalnak gyereket, mert az anyagi helyzet NEM TESZI LEHETŐVÉ"

  És ezt mondtad már a romáknak is? Meg az afrikaiaknak? Meg az indiaiknak? Meg a kínaiaknak? Sorolhatnám még...

  Alapvető felfogásbeli különbség van köztünk, de ami még rosszabb hir, hogy az eu népessége és a világ másik 5 milliárdja között is.

  A világ népességének 90%-a úgy gondolja hogy a gyerek nem anyagi helyzet függő és ezért szaporodnak is mint a nyulak.
  A világ népességének egy kisebb része (10%-a) úgy gondolja hogy a gyerek csak és kizárólag anyagi helyzet függő és amig az nem éri el egy király szinvonalát addig nem is szülnek és ezért épp a kihalás szélén állnak. Jelen állás szerint 100 éven belül el is fognak tünni a ma őshonos európai népek.

  Szóval ez a nagy helyzet. Természetesen az optimális megoldás valahol a két elmélet közt féluton van, de ami szomorúvá teszi az egészet az az, hogy a magát szuperintelligensnek gondoló fehér nyugati népcsoportot legalább annyira nehéz vagy nehezebb meggyőzni arról hogy talán utódokat kéne csinálni, mint a némileg barnább kevésbé müvelt népcsoportokat arról hogy talán nem kéne ész nélkül szaporodni...

 • #82729984

  törölt tag

  válasz Tigerclaw #365 üzenetére

  Én értem amit mondasz, csak a végkövetkeztetést nem vonod le. Mint ahogy sokan mások sem, és nem hajlandóak szembe nézni a tényekkel.

  Pedig ez egyszerü matematika, ha van egy népcsoport ami átlagosan 6-8 gyereket szül, meg egy másik amelyik csak 1-et és eközben még el is tartja a másik csoport 6-8-át, és ez a két csoport egy élettérben van, akkor viszonylag könnyen belátható, akár ki is számítható hogy eme második népcsoport ki fog halni rövid idő alatt mint a dodó kacsa.

  "Ha nem pár-százezren csinálnák ezt, hanem az egész ország, akkor nem tudom, hogy kitől kérnénk kölcsönt a többszörösére növő állami kiadások mellett."

  Erre is jó példa a dodó, konkrétan akkor majd agyonütnek és elveszik tőled. Ahogy a dodót is furkósbottal irtották ki.
  Mint mondtam magyarországon a 6 éven aluli gyerekek fele már "rejtett erőforrás". Ebből viszonylag könnyü extrapolálni a népesség összetételére mondjuk 20 év múlva.

 • #82729984

  törölt tag

  válasz MageRG #367 üzenetére

  "Egyébként valahol félelmetes, hogy elvileg ugyanazon információforrásokhoz hozzáférünk, mégis mindig viszontlátom a 19. századi szociáldarwinista dumákat"

  Az is félelmetes hogy nem látod a következményeket ami immáron a te életedben be fog következni.

 • #82729984

  törölt tag

  válasz Tsebacsi #372 üzenetére

  Nincs mit elolvasni. Ha teszem azt szeretnél tájékozodni csak úgy magyarországról, akkor menj el borsodba. Vagy a jászságba. Én speciel ott élek, ismerőseim ovónők, tanárnők ott elég sokat panaszkodnak. Ugyanis a A gyerekek fele már rejtett erőforrás... (nem ez a baj, hanem amilyen kultúrából jönnek és amilyet továbbvisznek és ami szintén igaz a szüleikre). És ők például már elég sokadik generáció és valahogy nem nagyon akaródzik nekik igazodni az európer egyke modellhez... De még a kettőhöz sem :)

  Szóval ez nem jóslat, szimpla matematika. Persze lehet ezt tagadni, meg poénkodni de már nem sokáig.

  Nyugaton meg vicces 3. generációs bevándorlókkal jönni, bakker a 2. generáció még csak most huszonéves (és már robbantgat), akkor jó hogy a 3. generáció (értsd: 10 éves gyerekek) még követik az európai no gyerek modellt. Az lenne a csúnya ha már 10 évesen gyerekük lenne :)

 • #82729984

  törölt tag

  válasz Rive #373 üzenetére

  "Meglehet azért, mert egy nigériai tehénpásztort előprodukálni megvan annyiból, mint errefelé egy nyulat"

  Cseszheted ha mind idejön :D

Hozzászólok Aktív témák