Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • BiP

  nagyúr

  válasz bambano #852 üzenetére

  Jogos. Rosszul fogalmaztam.
  Szerencsére a felsoroltak közül egyiket sem, de gondolom ez nyilvánvaló volt.
  Hanem egy olyat (ne nevezzük akkor nevén), -hogy legyen némi közös pont az Ákost védőkkel - amiben apuka (nevezetesen én) dolgozik, hozza a pénzt, anyuka meg otthon van a gyerek(ek)kel, amíg a lehetőségek engedik. Mindezt házasságon belül, "tervezett" gyerek, stb. tehát már ki is lógunk a mai átlagból :)
  Annyiban tér el egyéb, hagyományosnak tekinthető modellektől, hogy nem tekintem az asszonyt házicselédnek, nem verem meg időnként, ha épp úgy esik, társnak tekintem, ahol ő azzal tesz hozzá a család boldogulásához, hogy neveli a gyerekünket, amíg én a munkahelyen teszek a családomért. Nem erőltettem rá, csak mert én vagyok a férfi, a családfő, aki megmondja a frankót, és képviseli a konzervatív, keresztény értékrendet, amiben a nő ne önmegvalósítson, hanem önálló döntése volt, (ill. közös).

  [ Szerkesztve ]

 • tibor23

  senior tag

  válasz bambano #852 üzenetére

  Távol álljon tőlem, hogy meg akarjak győzni egy szélső baloldalian gondolkodót, de olyan erősen maszatolsz, hogy elmehetnél az ATV-be is. A "hagyomány"-ról csak annyit, hogy több ezer éven keresztül ennek mentén élt az emberiség viszonylagos harmóniában (tudom, szerinted ez maga a purgatórium volt). Az ötvenes évektől kb. a nyugati országokban felrúgták ennek a létmódnak az alapszabályait. Az hogy hova jutottunk ezalatt és még hova fogunk, döntse el mindenki maga.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés