Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz tibor23 #857 üzenetére

  hát igen, a több ezer év elején még úgy történt az udvarlás, hogy a fickó a bunkóval fejbecsapta a nőt, majd a hajánál fogva bevonszolta a barlangba... volt ott gruppen meg minden...
  utána volt egy olyan 400-500 év, ahol az volt a hagyományos családmodell, hogy feleség kirakatnak, férj meg mindenkivel, aki nem volt elég gyors.
  nagyjából 2000 éve az volt a családmodell, hogy szingli anyuka otthonszülés keretében egyedül szült, miután apuka tartásdíj nélkül lelécelt. védőoltásokkal nem foglalkoztak, egyszerűbb volt a feltámadás.
  utána volt egy nagyjából ezer éves időszak, amikor legszívesebben mindenkit karóba húztak volna, aki "tisztátalan gondolatokat" vétett. javasolt olvasmány: A skarlát betű.
  és el kellett telni vagy 450 évnek még olyan agyonajnározott országban is, mint Svájc, hogy a nők szavazati jogot kapjanak, meg ilyenek.

  na ez volt az a többezer éves viszonylagos harmónia. az, hogy ákos nagyjából a lista első eleménél ragadt meg, még nem lenne túl nagy probléma, de hogy több fórumozó is minden ellenkező bizonyíték ellenére úgy érzi, hogy ez az úgynevezett harmónia, ami egyébként sima pasi|papi|stb. terror volt, helyes és követendő, az mélyen elszomorít.

  egyre inkább úgy érzem, hogy nem azért kell elhúzni ebből a kuplerájból, mert a kormány hülyébb, mint egy pár agyonhasznált rendőrcsizma, hanem azért, mert az a sok atombrutál ökörség, amit csinálnak, túl sok ember ízlésével és elvárásával és találkozik. és mielőtt bárki is választási aránnyal jönne, ebben a kategóriában a kettő már túl sok. a magam részéről láttam már a naptárat, és látom, hogy 2016-ot írnak, és qra nem akarok sötét középkorban élni.

  biztos vagyok benne, hogy sokan azt se tudják, hogy a föld forog, ellenkező esetben kapaszkodnának és nem tudnának mivel hsz-t írni...

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés