Hozzászólok Aktív témák

 • prmcsk

  addikt

  válasz emvy #820 üzenetére

  Erre vártam. Ennyire én is tudok "internetül". Nem teljesen mindegy mikor készült a kép ? Ez a kép nem a dátumától lényeges, hanem azért, mert már akkor ugyanazt a rettegést fejezte ki, amit most érezhettek azok a nők, akik most érintettek a több országot és várost átívelő megszervezett szemétségben.

  Igen, meg volt szervezve, már ez is kiderült...Egyre inkább azt látom "ti" olyat akartok védelmezni, ami védhetetlen, főleg, hogy hegesztőszemüvegen át akarjátok látni a saját világotok.

  Kenitek a szart. Jöttök itt a hülye púderral, hogy fehér/fehér, meg családon belüli erőszak, de ez a kép és a szilveszteri események nem erről szólnak.

  Európa legalább ilyen idióta. Most akarják megtanítani az ázsiai és afrikanszki lényeket, hogy európában a nő az nem szabadon dugható préda. Holnaptól pedig a disznót kell megtanítani késsel, villával enni, még ha genetikailag képtelen is rá. Erről ennyit...

  [ Szerkesztve ]

  "Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

Hozzászólok Aktív témák