Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • prmcsk

  addikt

  válasz Kékes525 #729 üzenetére

  A linked nem összevetés, hanem egyoldalúság. Ugyanezt kérném az előd kormányokról is (ja, hogy arról esetleg nem készült) ?

  Ne viccelj. Paks2 az 10 milliárd juró, ha soha meg nem térül is, bár a rothschildoknak épp most van erről más véleménye. Persze tudjuk ,ők most hazudnak szerintetek, de maszop alatt ugyanezek igazat mondtak. :D Ettől az összegtől nagyságrendekkel több tűnt el a 3,14csába, a semmibe, vagy soha meg nem térülő beruházásokra, lásd M6, de az valószínűleg nem számít (már akiknek), mert unokáink fogják kifizetni.

  gazdaság: Mit tudsz az irányelveken kívül 10-20 évre tervezni, amikor havi, évi szinten sz@rik valamit a világ, ami nekünk és mindenkinek 100 milliárdokba kerülhet. Elég, ha obama megfázik és esik a világtőzsde, vagy éppen saját pax amerikanaja jegyében egy újabb országot bombáz vissza a kőkorszakba, vagy a modern kori "sáskajárás" költségei, aminek időpontját csak azok tudhatják előre, akik rendezték.

  oktatás: Mit reformálnál rajta ? Amit meg kéne, azt nem lehet, mert mit szólna hozzá a "pedagógus" nekem csak tanári) szakszervezet mind a 147 ezer tagja, meg a liberós média ? Most éppen a klik (munkáltatójuk) ellen lázadoznak. Te megteheted azt, hogy dolgozol egy cégnél, de azt követelhetnéd, hogy a neked nem tetsző vezetést cseréljék már ki egy általad választottra ? Vagy, hogy csak tanácsokat adnál a szerinted jó működésre ? Ufo sebességgel tosznának ki.

  egészségügy: Van ok a szidásra, de homályosítson már fel engem egy Angliában dolgozó, mi van ott, ha mezei emberként elmegy a körorvoshoz ? Hogyan, milyen időpontokat kap meg ?

  Dr. Akula Ez így megint egysíkú... Megint csak a kereset van előtérbe helyezve és beszorozva forintra, de az ottani élet kiadásai nincsenek levonva belőle, hogy a maradékról beszélnénk, ami sokszor ugyanolyan nulla, mintha itthon lenne diplomás mosogató.

  [ Szerkesztve ]

  "Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés