Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Meridian

  aktív tag

  válasz RoundRobin #597 üzenetére

  "Nem egyenrangúsításról, egyenjogúságról van szó."

  Szándékosan írtam egyenrangúsításról. Mert az emancipáció túllőtt azon a célon, hoyg egy nőnek is ugyanannyi joga legyen mint egy férfinak. Egyébként ez helyénvaló, legyen ugyanahhoz joga mint a férfinak.

  De manapság már szinte "megvádolják" a férfiakat azzal, hogy miért akarják azt a nőktől, hogy szüljenek gyereket, miért nem a férfiak szűlnek gyereket? Na, ha a férfi nem szűl gyereket, akkor ne várják el azt a nőktől sem, hogy (majd akkor ő) szűljön.

  Így már érthetőbb mire gondoltam?

  Amúgy az egyenjogúsággal is vannak problémák, pl a nők kevesebb munkaviszony után mehetnek nyugdíjba.
  Egyébként értem én ezt is, azért mert ők szűlnek. Ha szűlnek. Egyébként gyerekszűlés valóban nem kis teher. Éppen ezért ha meg lehetne azt valósítani, én azt sem várnám el a nőktől, hoyg munkát vállaljanak. Csak persze a mai világban ha egy nő nem vállal munkát akkor ugye éhenhal. Még akár úgy is, hoyg van egy férja aki dolgozik, csak hála a vadbarom feministáknak elérték azt, hogy a férfi keresete önmagában már nem elég egy család eltartásához, így a nőkre extra teher hárul azzal, hogy a családnevelés mellett még külön dolgozniuk is kell.

  [ Szerkesztve ]

  http://www.taxierden.hu

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés