Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Stanley-B.

  őstag

  válasz RoundRobin #500 üzenetére

  "A baj azzal van, hogy a társadalom, hovatovább a politika akarja megszabni az üdvösnek vélt utat és rosszallását fejezi ki azok irányában, akik az életüket nem úgy képzelik el, ahogy azt tőlük elvárják."

  Mert látjuk hogy hova vezet a feminista ideológia, aminek már rövid távon is szörnyű hatásai vannak, lásd femninista eszmék szerint felnevelt "férfiak", akikbe kiskoruktól azt súlykolják, hogy egy NŐT tisztelni kell, már csak amiatt is, mert NŐNEK született. Ezekből kiugróan nagy eséllyel lesz buzi.

  "Az már a múlté, hogy a max.18 éves menyecskét fél éven belül felcsinálja a férj és ezt követően két-három éven belül legalább mégegyszer, ezzel végképp determinálva a fehércseléd sorsát."

  biztos mindenkit csak megerőszakoltak, mert ő maga nem akart gyereket, hagyjuk már...

  "Ma már nem kell 16-18 évesen gyerek, van gumi, miegyéb. Jut a feleségnek idő arra, hogy éljen, mielőtt tönkrevágja a külsejét a gyerekek kihordásával, megszülésével.."

  éljen ami manapság = azzal a nőknél, hogy több f*szt fognak mint kilincset és bebasznak minden hétvégén.
  Sajnos ez a helyzet.
  De ha neked vagy méginkább az utódodnak szerinted megfelelő egy ilyen "nő", akkor gyorsan foglaljátok le ezeket, hogy a normális embereknek normális nő jusson.
  Ahhoz a felfogáshoz meg külön gratulálok, hogy szerinted a szüléssel egy nő tönkrevágja a külsejét. Belegondolni is rossz, hogy milyen anya lesz az, aki a gyerekében azt a személyt látja, aki tönkretette a külsejét és nem az életének az értelmét.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés