Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • MichaelSD

  őstag

  válasz TomMusic #458 üzenetére

  "Elég nehéz lesz úgy reagálni erre a témára, hogy kerülje az ember a politikát, de azért megpróbálom."

  Nem sikerült. :)

  "Szóval szögezzük le, nem vagyok egyik párt irányába se elkötelezve, sőt, úgy ahogy van nem szeretem a politikát, próbálok tőle távol maradni."

  Nem ez derül ki az írásodból.

  "Szóval, megnéztem azt a bizonyos felvételt az Ákossal, és egyetértek vele. Az a baj, hogy sokan kisarkítják, és jönnek hogy húú lenézzük a nőket stb. Na a baj azokkal az emberekkel van, akik ezt gondolják. Egyébként érdemes megnézni Ákos többi interjúját, én teljesen egyetértek vele. Például."

  Az interjú tele van ténybeli problémákkal, de ez most részlet kérdés. Elég az interjú összefoglalóját elolvasni és egyértelmű, hogy összetett problémákra kamu, végtelenül populista magyarázatokat ad Ákosunk.

  "A kormány lépése meg valamilyen szinten biztos furcsa, de abban is egyetértek, hogy ne engedjünk már meg mindent a multiknak. Még ha valójában valami más mozgott a háttérben, és ez a helyzet csak kapóra jött."

  Mert? Milyen alapon? Mi az hogy ne engedjünk meg mindent? Ilyen alapon miért engedjük neked, hogy itt posztolj? Nem személyeskedés, csak a fenti logika alapján miért ne? "Mi nem engedjük" mert csak....

  "Szerk.: na de majd a jövő igazolja (vagy sem) az állításokat. Egyébként még megjegyezném, hogy én a nőket legalább egyenlő szinten látom a férfiakkal, de inkább magasabb szinten tekintek rájuk. Ugyanis ennek a "konzervatív" gondolkozásban benne van az is, hogy átadjuk a helyet nekik, kiemelten figyelünk rájuk, és egy kapcsolatban pedig lessük a kívánságaikat (persze ésszel). Persze a sok fene-nagy emberke, akik felháborodnak az Ákos megnyilvánulásán, nem biztos hogy követik ezt a szemléletet, és most finman fogalmaztam. Nem finoman fogalmazva meg s*ggh*lyék."

  Egyetértesz, hogy a "nő menjen a konyhába", de többre tartod a női nemet a férfinél. Innentől fogva elég kétséges amit írsz. Amit leírtál a nőkkel való bánás módról az nem "konzervatív" vagy "liberális" gondolkodás, hanem európai kultúrkörben elterjedt viselkedési norma, de semmi képen sem a "konzervatív" gondolkodás mód sajátja.

  Nem az a gond, hogy valaki szerint X éljen Y módon, hanem hogy csak az a jó és helyes. Igen, előadhatta volna Ákos a véleményét úgy, hogy én is helyeselnék, de nem ebben a "én tudom a tutit és csak az a helyes" stílusban.

  @Soma01: Ákos számtalan interjút adott és mindenhol előadta a "nő a konyhába", "gonosz multi vs magyar nemzet", "Európa romokban", stb. lemezét. Ha akarta volna árnyékolhatta volna a véleményét. Az utolsó koncerten se tette meg.

  [ Szerkesztve ]

  XMPP: sdmichael@kdetalk.net

Hozzászólok Aktív témák