Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Soma01

  veterán

  válasz RoundRobin #442 üzenetére

  A kormány ne ugasson bele magánjogi szerződésekbe, viszonyokba, ne gyakoroljon nyomást piaci szereplőkre és ne éljen vissza a hatalmával, már csak azért sem, mert a telecom nem hülye, bíróságra fogja vinni az ügyet és mi, adófizetők majd úgy fizethetjük ki nekik a kártérítést, hogy a pénzünkért bármiféle ellentételezést kapnánk.

  Ez is igaz. De! Az indok itt a lényeg! Akárki bonthat szerződést akárkivel, pláne ha már nincs hűség (ha meg van, el lehet vitatkozni, hogy sértegethet-e engem a szolgáltató és akkor mi van). Így a kormány is megteheti, ha így van és még indokolni sem kell.
  Tudom, hogy ez a jelenlegi nem olyan durva vélemény eltérés, de pl. ha a T indítana olyan kampányt, hogy migránsoknak (mindnek), stb-nek. sokkal olcsóbb net/tel. csomagok, vagy szeretettel várja őket a cég dolgozóként, vagy nyílt levélben állást foglalna, hogy Magyarország bontsa le a kerítést... Tehát valami olyasmit ami ellen a kormány épp küzd, akkor az megalapozottabb lenne egy szerződés bontásra. Miért politizál a T?

  Rossz ez a dolog mostanában, hogy senki sem mer kimondani semmit. Mindent csak körbejárnak, szétfogalmazzák (kapu oldalsó szárnyakkal, szerintem ez van a riportban is), nehogy valakit megsértsenek a szent álláspontjában. Az nem zavarja őket, hogy ez viszont másokat sért. El kellene fogadni, hogy nincs olyan vélemény ami mindeninek jó, valaki álláspontja sérülni fog. Ja, és tudni kellene értelmezni bizonyos gondolatokat nem várni hogy egy-egy szerencsétlenebb megfogalmazásaba mikor lehet belekötni és belemagyarázni valamit.

  A T ezzel a lépéssel elutasított viszont azokat akik Ákossal értenek egyet és értik is amit mondani akart. Nem csak 3 mondatot hallanak meg az egészből. E miatt magán személyként vagy cégként simán bontanék szerződést. Az ideológiámat sérti a szolgáltató és politizál is. Ilyen nekem nem kell! Mert most végső soron Ákossal a politikai nézetei miatt szakítottak, tehát diszkriminatív a T. Szerencsére nem náluk vagyok, mert most rosszul érezném magam e miatt az állásfoglalásuk miatt.
  Gyanítom, hogy jóval többen vannak akik egyet értenek Ákossal, mint akik nem. (nem a kiragadott és félremagyarázott fél mondatról beszélek, hanem a teljes véleményéről) Én egyetértek vele. A zenéjéért nem rajongok, koncertre nem megyek, de az a riport tetszett. Biztos nem 100%-ban tökéletes minden gondolata és tette, de kinek az és ez kit érdekel? Nagy százalékban viszont biztosan rendben van.

  Nem tudom, volt-e itt már téma, hogy igaza van-e Ákosnak... :D :U

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés