Hozzászólok Aktív témák

 • prmcsk

  addikt

  Úgy látom el lesztek itt magatoknak, ehhez én nem kellek...Ha csakis egyféle vélemény formálódhat itt meg, akkor ki és minek nyitotta ezt a topikot ? Ez így komolytalan bohóckodás, vagy "feladatteljesítés" ?

  Érdekesek itt is az arányok. Azt látom, hogy Európában bármiről is legyen szó, ha nem "píszí" azt a fősodratú véleményformálók, politikusok a véleménydiktatúrájukkal elintézik.

  Ez megy Németországban, Ausztriában is, (persze történelmükből tudjuk, II. V.H., anschluss") hogy tőlük nem idegen ez, csak most átestek a ló farához... Közben azt sem akarják észre venni, hogy a saját társadalmaik döntő többsége, a "kisembere" 70%- ban nem ért egyet velük, csak ennek tudatosításához nincsenek médiáik.

  Ui: Nem tudom ki mennyi idős itt ? Miben élt ahhoz, hogy mélyebbről lássa a világot az esetleges tankönyveknél, vagy a rendszerváltáskori gyerekkora hogyan telt (ha egyáltalán már megszületett) ahhoz, hogy bármiféle vélemény diktatúrát felismerjen ?

  Már a topik címe sem oké, mert csak az okozatról sejtet. Ha leegyszerűsítjük és kisarkítjuk, akkor valahogy így tegyük:

  A Telekom kirúgta Kovács Ákost, mert nekik nem tetsző véleménye volt a kormány meg a Telekomot, mert ez meg nekik nem tetszett. Prosztóságban egál van és ok, okozat, ez a sorrend.

  Na, helo...

  "Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

Hozzászólok Aktív témák