Hozzászólok Aktív témák

 • prmcsk

  addikt

  Az a baj, hogy nagyon sokan mindenből politikát csinálnak azok, akiknek nincs mondanivalójuk.

  Az sem politikai kinyilatkozás volt, hanem véleménye valakinek, amiért ez a cécó elkezdődött. Sok vallás Istent is másképpen ítéli meg mégsem esünk egymásnak és csinálunk kirekesztősdit egymással.

  Igen kiterjedt baráti és pincetársaságom van. Érdekes is lenne, ha ilyen véleménykülönbségekért már mindannyian utálnánk egymást, mert különbség köztünk, az van...Ilyenek után az lenne a normális valaki szerint, hogy a másikat ott lehetetlenítsem el és tartsak be neki, ahol tudok ? Tényekkel kell(ene) meggyőznünk egymást, mi ezt tesszük és, ha nem megy, akkor tolerálunk és tiszteletben tartjuk a másik véleményét.

  Az egészben az az érdekes, hogy arról még senki nem beszélt amit és ahogy Ákos konkrétan mondott. Csak a kiforgatás, a kiragadás megy mindenhol. Olyanok meg mindig lesznek, akik rázuhannak az ilyen véleményekre, mint tyúk a takonyra.

  El kéne olvasni a mai Bayer cikket erről (gyugyu1) a Magyar hírlap onlájnon és bele kéne abba is kötni, de ellen tényekkel ám...

  [ Szerkesztve ]

  "Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

Hozzászólok Aktív témák