Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Darthforce92

  tag

  válasz bambano #405 üzenetére

  Mo.-n nem a nemzetközi jog érvényes. A nemzetközi jog egyébként nem is érint olyan passzust, ami érintené Ákos nyilatkozatát. Írj konkrétumot kérlek!

  "attól tartok, ez egy kisebbségi magánvélemény lett."

  Ezt ,hogy érted? Miben kisebbségi? Attól, hogy ez alapján működik a jog világa ? Nézd meg a vonatkozó jogszabályokat inkább mint sem alátámasztás nélkül kinyilatkoztats csacsiságokat.

  "ez meg nettó tévedés, egy ügyesebb gugli júzer valószínűleg több oldalnyi nemzetközi szerződést, stb. találna, amit sértett Ákos beszólása."

  Jól kezeld a googlit? Hajrá!
  Ákos véleménye nem szólított fel semmire, nem állított törvényszerűségként se. Nem mondta, hogy a nőknek az elfogadott közgondolkodás szerint mit és ,hogy kell csinálnia. Arról beszélt, hogy szerinte vagy számáram mi az üdvős . Nem értek vele egyet, szerintem téved. A telekomnak nem tetszik ez a vélemény. Kiadhatott volna egy nyilatkozatot miszerint elhatárolódik tőle. Elegánsabb és demokratikusabb lett volna.

  "a rendesebb nyugati cégeknél nem csak a konkrét pénzbeli kárt nézik, hanem a goodwillt is. nyugaton két perc alatt lenulláznak egy céget, ha nem figyel oda a kommunikációjára."

  Ami kifejezhető konkrét pénzügyi kárként is,de nézhetjük nem pénzügyiként . Lényegtelen abból a szempontból ,hogy a jog nem szabályozza azt, hogy mi az elfogadott közgondolkodás. Nincs olyan passzus mely szerint az ultra-konzervatív felfogás nem elfogadott társadalmilag. Ez a bíróság vagy részéről állásfoglalás lenne egy politikai /világnézeti kérdésben. Rengeteg ember, ahogy te is azt várjátok ,hogy a többség világnézetének valamely fundamentumát tekintsék nemzeti minimumnak, mind politikailag mind jogilag. El kell ,hogy keserítselek egy demokráciában ilyesmire nincs lehetőség.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés