Hozzászólok Aktív témák

 • Tsebacsi

  veterán

  válasz emvy #333 üzenetére

  Ezzel azért vitatkoznék, mert ha robbantunk pár tucat atomot egy időben, akkor azt senki se köszöni meg, és hiphopp, egy 10.000 éve még szép zöld bolygóból lett egy kihalt sivatagos mérgezett vizes gombóc. Oké biztos helyrejönne egy idő után, de ha már itt élünk, legalább ne tegyük tönkre teljesen...

  (#332) Porthoszx: Ide is:

  Urambocsá azért nem vállalnak gyereket, mert az anyagi helyzet NEM TESZI LEHETŐVÉ. Ezt nehéz nektek felfogni, akik a szerelemből vállaljunk gyereket, majd lesz valahogy elvet valljátok. Nem, nem ilyen egyszerű, mert annak a gyereknek meg kéne adni minden tőlünk telhetőt. És jelenleg ez még nem megy. De megnyugtatásul közlöm, a környezetemben lévő x párnál már van gyerek, és x nagyobb, mint 10, nyugi. DE! Mindkét szülő dolgozik, nem is keveset! Van saját lakás/ház, vagy tervezik a véltelét. Amíg ezek nem voltak meg, a gyerek csak humoros beszélgetések tárgya volt, nem a komolyaké.

  Amiket ide leírtál példákat, azokat nem is tudom honnan veszed. Barátok közt? Vagy éjjel nappal butapest? Kb ott lehetnek ennyire sötétek az emberek.

  [ Szerkesztve ]

  Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a Macskámat!

Hozzászólok Aktív témák