Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • szupermacs

  veterán

  Ha sorkatonaságot bevezetnék, mi lenne?

  Most melózok egy helyen, de ha fél évre elmennék katonának, akkor a munkáltatóm visszavárna? Mi a biztosíték arra, hogy visszajöhetnék ide dolgozni?
  Ha 2-3 évre mennék el sorkatonának, akkor mi lenne azzal a szakmai tapasztalattal amit összeszedtem eddig, de elfelejtem, mert nem gyakorlom a kiképzés alatt? A munkáltató biztosan nem várna évekig, hogy visszavegyen majd. Kereshetnék új munkahelyet és imádkozhatnék, hogy vegyenek fel valahova szinte 0 szakmai tapasztalattal.

  A régi szakmámat sem csinálom 3 éve, nem tudnék úgy dolgozni, mint akkor. Ha behívnának évekig, ugyan ez lenne a helyzet.

  Másik meg az, hogy mennyit keresnék sorkatonaság alatt? Gondolom semennyit. A jövőmet nem tudnám tovább alapozni anyagilag. A családomat sem tudnám támogatni anyagilag. Nekem nincs szükségem arra, hogy mások megmondják nekem, hogy a katonaságtól leszek ember azért, mert ők is szívtak és akkor szívjon más is. Otthon engem megneveltek, nem érdekel, hogyan működik egy ősrégi AK-47. Dolgozni szeretnék nyugton és tanulni.

  Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés