Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
320kbps MP3
Az árak pedig ugyanúgy globálisak lesznek mint ituneson tehát nem kell az ördögöt a falra festeni. 9$/album pedig szerintem korrekt egy olyan előadóért akit szeretsz.
A google+os egyszeri megosztás szerintem meg simán átütő lehet.
Vegyünk egy 1 számos előadót 1 ismerős megveszi teljes albumot akkor könnyen rájöhetsz hogy szar az egész vagy hogy tök jó.
-
julius666
addikt
Ha csak az Androidon múlik, a Google új boltja lenyomhatja az iTunest
Ó, már megint ezek az önmagukban semmitmondó számok alapján levont következtetések.
Sokkal inkább számít a felhasználói táborok között a fizetőképes kereslet eloszlása. Márpedig ebben az Android mocskosul szarul áll. Nem hiába, a piac nagyjából felosztható két részre: azokra akiknek van pénzük és hajlandóak is költekezni ezért iPhone-t vesznek (mert ugye az a menő), illetve azokra akik nem és ezért Androidos telót vesznek (mielőtt valaki le apple fanboyozik: nem, én nem szeretném hogy így legyen, de ezek a tények sajnos). Nyilván van egyéb felhasználói kategória is bőven, de statisztikai értelemben nem számottevőek.
Amíg ezen a Google nem tud változtatni, addig lehet hogy szépeket keres önmagában a Marketjeivel, de tiszta profitban továbbra is csúnyán elbújhat az Apple mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
ha azt az egy számot jól megírja, akkor engem nem zavar, ha nem jön több. ha valaki ennyire képes, hát ennyire. nem kötelező 40 évig haknizgatni, meg a kezdeti sikerekből élő hulladékot kiadni
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
llaszlo
veterán
Milyen minőségben lesznek fent a zenék?
-
dajkopali
addikt
mivel az Android Market nem olyan zárt, mint az Apple rendszere, ezért ha (gondolom egy-két hónapon belül) a szokásos módon globális szolgáltatás lesz, akkor mi is elérhetjük
az ár más kérdés, azt több tényező is befolyásolja, nagy reményeim nincsenek"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Lenry
félisten
azért egy ilyen rendszerrel változhat akár itt is a dolog. ha megvehetem olcsón jó minőségben és főleg egyesével a számokat, az nagyon sokat dob a helyzeten.
mert jelenleg mi van? bemegyek a boltba és sokezerért vehetek egy CD-t, amin van ~10 szám, amiből jó esetben hármat fogok hallgatni.
vettem 7 fölös számot, meg egy még fölöslegesebb műanyag korongot. mi ez, ha nem pénzkidobás?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
olbaidhun
őstag
Ott azért van fizetőképes réteg is, akiknek nem gond az akár havonta megjelenő új albumokból válogatni néhány lemezt. Itthon utoljára évekkel ezelőtt tehettem meg, hogy bementem a média markt-ba és leszedegettem néhány original kedvencet.
Nem arról beszélek, hogy drága itthon bármi is, hanem félelmetesen kevés a fizetés/munkahely.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
atike
nagyúr
"A Google a kiadók nélkül piacra lépő előadóknak is kínál lehetőséget: egyszeri 25 dollár befizetése után bárki kínálhatja zenéit letöltésre, mindezt körítheti reklámanyaggal, a saját maga által meghatározott árakon érkező bevételekből pedig 30 százalékot kell a Google-nak befizetnie."
Ez a rész nem rossz. Persze ennek is csak külföldi piacon van értelme, mivel itt úgyis minden "ingyen kell"... Ha csinál valaki valamit másnap már ingyen hozzáférhető. Akkor meg minek vegye meg bárki, ha ingyen le is töltheti...? Sajnos hazánkra ez a jellemző. Külföldön is tuti töltögetik lefelé ingyen, de ott van olyan réteg aki meg is veszi. Elég nagy réteg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen routert?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen okostelefont vegyek?
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10