Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Lacika112

  aktív tag

  válasz S_x96x_S #3 üzenetére

  Keresgéltem de kb én is csak utalásokat meg "lehethogyesetlegolyanmintha4mag" infót találtam.
  5MB L2/4mag=1,25MB de sehol se olvastam kizárt a 2? 6? 8? mag ezért kérdeztem.
  "10 nm++"
  Oké itt kapott el a nosztalgia, meg az érzés ezt hány + on kereszül fogjuk látni.

  Ht áttervezésével LEHET eltűnik pár tervezési hiányosság de kérdéses addig még hányat találnak így én nem igazán bízok az értékelhető javításra inkább csak a szinten tartásra.
  Ha pl a-b-c-d hibát javítják előkerülhet e-f-g-h-i-j....

  Tényleg jó lenne már ha drasztikusan átépített, de inkább teljesen friss fejlesztést tudnának már lerakni mert nem győznek reagálni. Ez hosszabb távon minden vásárlót csak meg fog szívatni anyagilag. Ráadásul az első 10nm kiküszködése is olyan volt nekik mint lenyomni az ovis torkán a spenótot tornádó közepén....

  ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?

 • Dr. Akula

  nagyúr

  válasz S_x96x_S #37 üzenetére

  Na erre mondom hogy épp csak utolérte. A különbség épp csak hibahatáron belüli. Arra az 1 fps-re verte itt sok AMD fan hogy hű micsoda előnybe került a kis kedvencük. :D

 • Dr. Akula

  nagyúr

  válasz S_x96x_S #55 üzenetére

  Én jó játékokkal akarok játszani, nem régiekkel vagy újakkal. :) Mindjárt itt a Cyberpunk 2077, és a Witcher 3, Skyrim, a 3 Metro, Kingdom Come, Doom, Mafia 3, Age of Empires 1-2 Definitive, Pathfinder, Grim Dawn, Dragon Age: Inquisition, Wreckfest, Civ 6, Sid Meiers Railroads még 1 percet se töltött el a gépemen. Sajnos nincs rá időm mindet végigtolni. De várólistán vannak, ha lesz időm, meg épp kedvem is, akkor ezekből válogatok (meg ami még hozzájön a későbbiekben), nem azt fogom nézni hogy ez már 3 éves, akkor el se indítom, helyette itt a 0day fogalmamsincsmi, játsszunk inkább azzal csak mert új... Ha új hardvert veszek, az fog érdekelni hogy ezek hogy mennek rajta, nem valami Jingjang 8.

  "az új játékprogramok egyre inkább kihasználják a több cpu-t"

  Az tök jó, csak mikor? Ha csak 2 év múlva, akkor ráérünk 2 év múlva venni alá valamit, amikor már tudjuk is milyen kéne, ne most saccoljunk, aztán 2 év múlva derül ki hogy ez sem elég, mert még 4 mag a minimumkövetelménye, ez is repülhet a kukába.

  "nem mindenki olyan gazdag, hogy csak 1 éves távban vegye meg az aktuális játékokban legjobb konfigot"

  Akinek középkategóriás hardverre van pénze, az úgyse fog betárazni előre csúcshardverrel hogy majd 2 év múlva már ki tudja használni, hanem most is vesz közepet, meg akkor is.

  Felesleges nagyon előre gondolkodni, az AMD év(tized)ekig csinálta hogy minden tudást belerakott a kártyájába, az Nvidia meg csak a minimumot, aztán mi lett? A programozók a közös nevezőre írták a kódot, az AMD többlete benne maradt a kártyában kihasználatlanul. Mire az a tudás lett a közös nevező, addigra meg már úgy elavult a cucc, hogy ereje nem volt hozzá, tehát hiába tudta, 10 fps-sel senkinek nem kellett. Ezért felesleges előre betárazni. Ha nincs pénzed, ne minden évben a csúcsot vedd, hanem minden évben a közepeset. Jobban jársz mintha 2 évente vennéd a csúcsot.

 • Dr. Akula

  nagyúr

  válasz S_x96x_S #65 üzenetére

  Ha felraksz 2 patchet a gépedre, attól még ugyanúgy rád tudják küldeni a kommandót. Ilyet általában ismerősök szoktak amúgy is, nem véletlenül nem a piripócsi közértesre szokták ráhívni. :)

Hozzászólok Aktív témák