Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • DraXoN

  addikt

  válasz Dr. Akula #38 üzenetére

  Nem tudom ... jelentéktelen különbség ez, játékokon kívül meg sok programnál lényegesen gyorsabbak tudnak lenni a 12/16 magos CPUk ... összességében nem egál szerintem.. De persze tudom ... aki AMD-t vesz az valahogy mindig dolgozik (is).. de ez alapján az intelt csak a naplopók veszik ;]

  De miért záródik minden intel vagy amd cikk intel-amd vitával (néha még azok is, amikben nincs is szó egyikről se közvetlen)... ehh ... élvezzük az értelmetlen körös vitákat (mivel ugyan azok vitatkoznak, de mindenki elereszti a füle mellett amit a másik mond).

  The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 5 1600(AF); Rx470; 32GB; 2TB + 240GB + 2TB || Huawei Mate 20 X 5G

 • sb

  veterán

  válasz Dr. Akula #38 üzenetére

  Úhh, erről lemaradtam pedig a világ legfontosabb információját hagytam volna ki.
  6% avg, igazad van! Az már megér bármit! Minden más negatívumot is. Musthave. 100% az lóf*sz, semmire se jó abban az esetben amikor a 106% már MINDENRE IS jó és életet ment.*
  :R :R

  De előbb egyébként vissza is léphetünk és olvasd el mit írtam. Mert amiket "idézőjelbe" tettél "1%" és társait... azt pl. nem. Hanem ilyeneket: "5-10%" (ebben akkor asszem igazam is volt)... meg más dolgokat is írtam amiket lazán ignoráltál.

  Irracinalitásod határtalan de "ügyesen" megmagyarázod, legalábbis magadnak mert másnak nagyon gyengék ezek az érvnek nem nevezhető valamik.

  *
  1. A 6% az alig több mint egy 1-2-3%-os mérési hiba. Lődd ki a vírusirtót esetleg húzd újra a win-t, vonj vissza pár spectre patchet és nézd meg mennyit jelent ha pár %-okat hajtasz... simán össze lehet hozni ennél többet is.
  2. Utána ha ez megvan próbáld a többi feltételt is mellétenni és értelmezni mi-mivel van párhuzamban.
  3. Ja és azóta kijött az Intel HEDT vagymi 18 magosa. Lehet nézelődni, hogy hatékonyságban - merthogy erről volt szó, architektúráról és hogy abban ki van előbb, nem itt-ott előbukkanó egy paramétert kiemelő minimális előnyökről - a 12-16 magossal összevetve AMD oldalról. Nézd meg a sok mag az egyszálas kárára válik-e s ha igen melyik oldalon. Azt is megnézheted multitaskingban melyik architektúra a hatékonyabb. Lassan össze fog állni:
  - ki tart előbbre architekturálisan és
  - kinek van mérési hibahatár közeli, kb. semmit sem jelentő 6%-os előnye speciális területen (játék) minden egyéb hátránnyal együtt.

  eladó cuccok: Phenom II X4+GTX460 1GB konfig, Samsung SSD-k, Tp-Link WDR3600, Modecom Feel 202 mITX ház...

Hozzászólok Aktív témák