Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Duck663

  senior tag

  Azért a Zennek is megvannak a maga korlátai. Ha nem akarnak abba a hibába esni amibe az Intel, hogy ülnek a 4 mag 8 szálon (most 64 mag 128 szálon, kicsit azért más), majd egy évtizedig, akkor bizony nem hagyhatják figyelmen kívül. GPU fronton, meg várjuk meg előbb az RDNA2-t aztán majd meglátjuk, kell-e oda erősítés! :)

  Hogy elküldték?! És? Kodurit is, csak nem mondták ki. Elegánsabbak voltak. Vagy lehet tudják, hogy többet fog ártani, mint használni, szerződtessék csak le. Ez is lehet egy stratégia. Jelen esetben meg jobb alkupozíciót jelent, hogy nem voltak elegánsak.

  Az AMD-t csak akkor zárnám ki, ha a pénz dominál. Ha nem elsődleges a pénz, akkor viszont a legvalószínűbbnek azt érzem.

  (#41) Tigerclaw: Ahogy Pinky Demon is írta, kell egy jó vitapartner, aki előbbre tud vinni, elgondolunk valamit, de az adott személy képes más megvilágításba helyezni az adott kérdést. Akkor tudsz vezetőként jó döntéseket hozni, ha sok nézőpontot meg tudsz vizsgálni. Az nem jó, ha mindenkivel pacsizol és mindenki csak bólogat, felfelé és lefelé egyaránt. Az a létező legrosszabb. Simán elfordulhat az, hogy látod a problémát, és felhozod, de más nem látja, vagy nem látja annak, vagy akkorának, és ez feszültséget generál. Vagy ahogy a cikk is írja más megközelítést alkalmaznak a különféle vezetők, és nem véletlen írtam a professzionális hozzáállást. Az egyik megközelíti mérnöki szemmel, a másik meg szempontokat vizsgál, a kettő meg ütni fogja egymást.

  [ Szerkesztve ]

  NAVIgre, ez már valami! :) Igen, Win7-et használok, hogy ez büntetés lenne? Nem nagyobb, mint a Win10 önmagában.

 • ShiTmano

  tag

  Nincs szükségük rá. Lisa is elég. [AMD rekordbevétel]

  "Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim

Hozzászólok Aktív témák