Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Múltkor volt szór a crew színről.
Ez a régi helikopterem,amin még a régi crew szín van.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
bluuzia #19695 üzenetére
Nekem az a garázs amit lehetett venni az Eclipse háztól nem messze (talán 100 férőhelyes vagy mennyi) van benne kb 5 autó. Meg a Nightclub is csak egy szint van kitömve, a Facility-ben meg van vagy 2-3 járgány.
Szóval nekem lenne hova tenni autót, de hát úgy nehéz kitömni hogy nem játszok a játékkal.
-
bluuzia
senior tag
válasz
Gawamatsu #19694 üzenetére
Nagyon jó színek, gratula! és ezek is
Párat lopok- bár kellene még pár garázs, mert majdnem fullon van mind.
-
Gawamatsu
senior tag
#0A0025AA +BrightOrange
#0D363FAA +Gasoline
#0D363FAA +UltraB
#444808AA +Lime
#2A223FAA +SchafterP
#5C7804AA +SeaGreen
#054E6BAA +Gasoline#303E11AA +RacingGreen
#955F24AA +RolledSilver
#444808AA +Dew
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #19691 üzenetére
Nem vészes. kb 2 perc oda-vissza.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Gawamatsu #19688 üzenetére
Mennyi idő egy színről színre váltás? Kell hozzá teljes játék újraindítás vagy csak új session?
Én is vígan elterveztem, hogy milyen jó lesz átmenni minden megtartós autón, karosszériához passzoló színek, meg már a rendszámok is onlie, app nélkül variálhatóak, erre persze, hogy az utóbbi bugos... Így akkor az előbbi sem lesz erőltetve, nálam, még. -
Gawamatsu
senior tag
#719935 +DewYellow (Gasoline Green is jó)
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #19685 üzenetére
Az Muscle car-okhoz való, csak atuner shopban van ingyé a festés...
-
Gawamatsu
senior tag
#0D5C70 +White
#1C4725AA_+OliveGreen
#4D4717AA_+DewYellow
#4D4717AA_+Yellow
#145F25AA_+Lime
#240D14AA+PfisterPink
#000324AA_+SaxonBlue
#625D1FAA_+Gold
#352225AA_+MappleBrown
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #19674 üzenetére
Pea green. Olyan alapból felni szín van csak, abból lett festés is.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #19676 üzenetére
Értem.
Na és azt tudod miért lett módosítva?
Vajon ha a crew színt módosítják akkor a crew szinű verdák szine módosul?
Vagy marad a régi még? -
Gawamatsu
senior tag
Játszottam crew színekkel, főleg zöldet, zöldes-sárgát keresve.
Ruhásszekrény:
V12:
Borsó:
Drift:
-
hegyipapa
senior tag
Drift csapatás :
-
hegyipapa
senior tag
Ez a DLC részemről kész, jöhet az új
-
Gawamatsu
senior tag
Én tegnap a Chevy Caprice-t vettem és tettem "nyomozói szolgálati járművé":
A rugózása kifejezetten jól adja vissza a hajótestet. -
Plata
félisten
Meg vettem a rendőr verdát.Ilyen volt.
Ilyen lett felújítás után.A rengeteg féle rendőr autó külső közül én a modern-t választottam.
Kereső lámpákat nem raktam rá,De az elejére egy jó kis ütközőt szereltem,ha Szabi rendetlenkedne és elő kellene állítani.
Plusz a tetejére és a belsejébe lett pár cucc szerelve,elöl hátul van benne trafi vagy mi a ragya.
Belseje is megváltozott,de azt elfelejtettem lekapni. -
homerhamm
addikt
Amúgy mi lesz a topikkal, ha jön a GTA VI?
-
Henker2
addikt
válasz
Wiz Khalifa #19654 üzenetére
Gondolom a legutolsó legfrissebb verziót kell csak letölteni a modból ugye?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Henker2 #19653 üzenetére
Van a követelmények oldal és azt írja hogy 70GB extra tárhely kell. A 3.3GB amit letöltesz biztos hogy egy jól becsomagolt fájlokat tartalmazó telepítő. Mondjuk a 70GB-ot kicsit soknak érzem, szerintem olyan 40-50GB lehet a kicsomagolt fájltartalom.
-
Henker2
addikt
válasz
Wiz Khalifa #19652 üzenetére
Ez a Redux nekem csak 3 GB letöltést mutat!
Mire gondoltál a 70GB-tal kapcsolatban? -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Henker2 #19651 üzenetére
Eléggé sok mindenbe bele nyúl, kb 70GB kell neki. Itt a pontos lista mi mindent tartalmaz.
Amit fontos megjegyezni, ha eredeti a játékod és szoktad online is tolni inkább amíg játszol a játékkal úgy hogy módosított az internetkapcsolat engedélyt szüntesd meg a GTA-tól mert bannolnak ha így mész fel online.
-
Henker2
addikt
válasz
Wiz Khalifa #19650 üzenetére
Köszi szépen!
Ez sok mindenen módosit?
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Most hogy sikerült egy új konfigot összepakolnom, lehet újra elkezdek a GTA.V-tel játszani.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e linkeket adni, a grafika felturbózásával kapcsolatos dolgokhoz. Nagyobb textúra stb.
Vagy lehet rossz helyre irtam?
Ha igen bocsi -
homerhamm
addikt
De kihalt ez a topik.
-
ledgeri
nagyúr
-
Kiskokó
veterán
Fúúúúúúúúú de ráértek
Inkább valamikor gyerünk csapatni valamittt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444444444444444444444444444444444444
-
homerhamm
addikt
válasz
Wiz Khalifa #19638 üzenetére
Szerintem ezt engedjük el.
-
homerhamm
addikt
válasz
Wiz Khalifa #19636 üzenetére
Én a következő fél évre gondoltam.
-
homerhamm
addikt
Írok ide valamit, csak hogy a következő fél évben megint ne legyen ide írva semmi.
-
ledgeri
nagyúr
Az új elektromos autóért megéri a 2 dose küldikat megcsinálni! Ajánlom!
-
bobalazs
nagyúr
Miértr tűnik el -fekete - reflection msaa x2 -kor a visszapill tükor belso nezetben?
Off-al ujra láthato! -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #19627 üzenetére
Nekem szokta csinálni taxizáskor,sőt taxizáskor van hogy 30 fps alá be esik.
Ami röhej.
Mivel hiányzott már online játszottam sztoriban kicsit,de közben találtam egy másik játékot ami le köt és pótolja GTA-t.
De nekem sztoriban is sok hülye bugot csinált a játék.
De a kedvencem az amikor a családtagokból több is mászkál a házban.
Mivel nem egy helyen vannak így nem tudom együtt le kapni őket,max videót csinálhatnék. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Kiskokó #19624 üzenetére
Én is hallottam ilyesmiről de ott annyit írtak hogy ha hozzád csatlakozik idegen aki kihasználja ezt akkor baszol rá. Ezért mindig invite only-ba megyek.
Plata:
Érdekes nekem semmilyen ilyen és társai. Nem tudom Te mit művelsz.Kokó által említett random kilépés szokott lenni de az is csak a nagy update utáni első indításkor csinálja 1x.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #19622 üzenetére
Azt mondja, hogy volt /Van most valami hatalmas hack a GTA online, amihez állítólag fellépni se kell, elég ha a Rockstar fiókodban vagy belépve, és eltudják venni az accountot.
Nagy balhé volt belőle , és persze a gyártó nem nagyon reagált rá semmit. Kidobott egy patchet de az se segített.Amúgy én sem járok fel egy ideje, valamelyik nap felnéztem, lementem pörgetni a casinóba Invite only-ban és kilépett a játék. Se hiba se semmi, mint ami becsukódik azt csá. Érdekes volt.
Ennyi kb -
ledgeri
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #19622 üzenetére
Remote Code Execution.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #19615 üzenetére
Jött az RCE-potenciál... aztán ha már kihagytam 2 hetet...lehet,hogy hónap lesz belőle...
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #19619 üzenetére
Aúúú.
De az nem az én dógom.
Egyébként meg a versenyt nyertem én.#19618Wiz Khalifa
Nekem taxizás közben igen,na és ha kivág a játék előszeretettel csesszi el a grafikai beállításaimat.Már fel is adtam hogy újra beállítsam.De mivel nem tudtam GTA-zni gondoltam játszok RDR online-al,na ott még durvább a modder helyzet.Még a tábori kutyámat is csesztették.Hol lángoszlop jött ki belőle,hol víz,vagy gőz.De az hogy a moonshine shackban a bárban áll a víz már fel sem tűnik, olyan uncsi hogy max azon röhögök egy jót hogy a részeg pasas a vízben alszik. -
Plata
félisten
válasz
Nekem nincs kedvem felmenni.
Ki jött a taxis dlc aminek örültem és neki is ugrottam,de nem jó,taxiba ülve a játék olyan fps drop-ot nyom ami vicc.Más játékban nem tapasztalok ilyet,ultrán tolom tőbb vadi új játékkal is.Még WoT-ban is stabilan 100 felett van az fps-em ha kikapcsolom a 60-as korlátot,na és HD kliensel full ultrán.Na meg GTA sem csinálja ha nem taxizok.
Másik hogy a GTA egy ideje elkezdett oknélkül kidobni a játékból,de nem csak engem,másokat is.
Kicseszett frusztráló hogy taxizásnál már épp elérnéd a 20-adik ügyfélt zsinórban mikro a játék ki dob a picsába és lőttek mindennek amit elértél.
De utoljára már az 5 kliens zsinórban sem ment,lett vagy 20 fps-em ha taxiba ülve elértem a város szélét.Plusz már pár perc után kidobott a játék a francba.Rá jöttem arra is hogy a nighclub meló kis trükkel végtelenségig ismételhető,vagyis amíg már kicseszettül nem unod.
De az sem megy úgy hogy két perc játék után ki vág GTA.
Egyébként meg STO-ban évfordulós event van és jön az idei első legendary csomag,amire fel kell készítenem a karaktereimet,így most főleg ott vagyok.Bár az idei évfordulós fizetős csomag ritka lehúzós,ugyanazok a hajók amik eddig is voltak,csak új skinnel és más spec-el trait-el,de mivel legendary traitek és cuccok vannak rajta kell.Legendary traitek brutálisak,szépen ráteszem majd őket a kis rgadozómadaramra,már amit érdemes.
Legendary trait előnye hogy account wide,egy karival kiveszem és mind megkapja.Na meg tényleg erősek.Max one shot sebzésre kitalált elmebeteg hajómnak akkora a tűzereje ami már nem normális.De pont ezért fun. -
homerhamm
addikt
válasz
Én már 2 hete nem voltam az Xboxos GTA V-ben, mióta megvan az Opressor már semmi sem motivál. Tegnap pl. a Far Cry Primalt nyomtam.
Tulajdonképpen várjuk a GTA VI-t
-
Wiz Khalifa
veterán
De rég óta nem írtatok ide be gyerekek. Mi történt?
-
Plata
félisten
Na mi lett a szavazással? Ki nyert és ki nem,mi a következő verda?
Következőleg már tankkal jövök. -
ledgeri
nagyúr
válasz
hegyipapa #19606 üzenetére
Kérdés, hogy ez így: mennyivel erősebb mint az ACID-LAB-os lekért, ha parkoltatható, hol parkoltatható, ha nem, mert pegasus, akkor meg minek az acidlab mellé?
Mondjuk ha az új 50-es garázs lehetővé tenné, hogy mint a repcsiknél, heliknél, nagy pegasus-os járműveket bele lehessen állítani, mint saját, és tuningolni, minimum festeni, akkor az üdítő lenne!
-
ledgeri
nagyúr
A meg NEM jelent járművek bár picit zavaros. Megint spoiler annak aki kivárna.
-
ledgeri
nagyúr
Hát kinek az, kinek a legújjab Z..
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest