Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
Van ilyen topic? Hát akkor Subscribe jellegű beköszönő hsz.
Én elégedett user vagyok, eleinte féltem az egésztől, mert melóban vezetékes BT fülest használtam sokat. Alapkoncepció, hogy melóban (építőipar) hívásnál dzsuvás kézzel ne a telefont piszkáljam, hanem egy olcsóbb eszközt, és ha nem vagyok hívásban, akkor csak lóg a nyakamban a cucc....
Túl vagyok Level U, Level U Pro, Level U Flex, majd Lenovo, Sennheiser, Sony vezetékes BT füleseken. De egyszerűen alig lehet normálisat venni. Minden ilyen vezetékes BT füles mára 4 órát bír, merthogy az csak sport.
Ennél a kialakításnál elkerülhetetlen amit el akartam kerülni, melóban legalább az egyiknek a füledben kell lennie, hogy ne a telefont piszkáld. Ez egyes megrendelőinknek tiszteletlenségnek tűnik, meg a munkavédelmis is piszkálhat miatta. Illetve feleslegesen terhelem vele a fülem, és az egyensúlyközpontom, hogy asszimetrikus dolog történik.
Összességében jó a cucc szolgáltatás kínálata. Utcán közlekedni kell a környezet hangjai, de ha felültem a buszra, ott meg mehet a zajkioltás. Hangzásra hát.... Tudja azt, amit ennyi pénzért tudni kell, Ha azt mondom, hogy a Level U Pro nagyon sok évvel ezelőtt ugyanúgy 30e volt, és sokkal jobban szólt, akkor az csak annyit jelent, hogy az a 30e, már nem az a 30e mint most.
Hja, jut eszembe. Én nem tudom miért kell a fájás a Samsungnak, de meg akartam védeni a gyári gumikat, és vele egy méretű Samsung gumijaimat át akartam tenni rá. És nem fér be a tokba. A gyári gumik laposabbak, mint a boltban megvehető átlag Samsung gumik. Ha ez megint olyan f**zkodás lesz, mint anno a LEVEL U egyedi gumijai, amire a Samsung is azt mondta, hogy a füles tartozék kategória, és tartozékhoz nem árulnak tartozékot, akkor rituálisan gyújtom fel az egészet egy Samsung bolt előtt.... -
válasz
Luck Dragon #39 üzenetére
Jaja, amúgy ez a majdnem DVD-nyi adattömeg internetes rádiónál kicsit ilyen nem tudom, hogy jött össze kategória!
Youtube Music: olyan az ikonja mint a Youtube Studiónak, reflexből azt indítottam el véletlenül!
Aztán láttam, hogy jól emlékeztem, ez fizetős, többe kerül mint az Amazon Prime előfizetésem, bár kevesebbe mint a Max
100 F-tal...
Szóval maradtam az Itunes - Rádió 1-nél :XD Az legalább ingyenes, pontosabban egyszer kellett megvásárolnom, olyan 10+ éve
-
-
válasz
Luck Dragon #37 üzenetére
Köszi szépen, elmentem néha felette. 🤣
Az enyém, én csak úton ezt hallgatom. A csomagok számából eredően kevesebbet használom, bár így is forgalmaz rendesen:
Ahhoz viszonyítva, hogy csak netes rádió. 🤣 -
-
válasz
Luck Dragon #35 üzenetére
Ezt hol szedted elő? Megnézném én is a TuneIn Radio Pro-nál.
-
Nem vagyok ám függő
-
-
válasz
Luck Dragon #32 üzenetére
360 fokos nincs benne
A Galaxy Buds FE, a Buds2 Pro és a Buds2 összehasonlítása | Samsung MagyarországNéha nálam is ugyan ez előfordul , elég ha csak a bluetooth ki/be kapcsolása megtörténik és rendeződnek a dolgok .
Köszi szépen a tippet, illetve a megerősítést, hogy nemcsak nálam fordul elő, hanem sajátosság, illetve, hogy a telefonon BT ki/be is megoldja
Így ezt fogom alkalmazni.
-
-
válasz
Luck Dragon #30 üzenetére
Igen, és támasztékok is, kettő-kettő
Közben van némi fejlemény. Lehet ez az FE nyűgje, vagy én fogtam ki ilyen példányt. Ma megint megismétlődött a pár nappal korábbi eset. Pontosan ugyanazzal a bal oldali fülhallgatóval, viszont most annyi eltéréssel, hogy a bölcsőből kivettem, hallgattam rajta ez filmet, aztán , mikor vége lett, a fülemből kivettem, leraktam az asztalra, majd 1+ óra elteltével veszem fel, és ugyanaz mint előtte, azzal a különbséggel, hogy már tudtam, hogy be kell tennem a bölcsőbe pár másodpercre. Most úgy vagyok vele, hogy eddig is vinni akartam magammal ha elmegyek itthonról, vagy pláne a városból a bölcsőt is, de innentől kb muszáj is.
Ezt leszámítva nincs vele gondom. Onnan lehet tudni, hogy nem érzékeli a fülben létet, hogy a Widgeten a zajcsökkentés ikon szürke, azaz inaktív. -
Neked volt hozzá különböző harangok hozzá ?
-
-
válasz
Luck Dragon #27 üzenetére
Nos én a bölcsőt mindig 100%-on tartom, ennek több oka van:
1. Ha véletlen úgy alakul, hogy pl át kell ugranom a másik városban lévő lakásunkba, akkor 100%-on legyen.
2. A leírás szerint sem tilos folyamatosan rajta tartani, egyébként olvastam, hogy aki nem tartja rajta, magától is lemerül, akár bölcsőben is, ha napokig nincs rajta. Illetve lehúzni kényelmetlen is lenne.
Egyből nem szabad feladni
JajaPro amióta meg van a bölcsőt már egyszer újra kellett tölteni , Annyit használom .
Fülben nem kényelmetlen egyáltalán? Nekem most pár napig nem volt használva, ma koppantam ugye egy kicsit!
-
-
válasz
Luck Dragon #24 üzenetére
Ez volt, megoldódott
-
válasz
Luck Dragon #24 üzenetére
De szól, csak ugye zajszűrést, zajátengedést nem enged, illetve nem reagál az érintésre sem, csak indulás előtt vettem észre, ezért nem tudtam magammal hozni a Tescoba, mert igy bukósisak alatt veszélyes lenne.
-
-
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
Ha hazaérek megnézem így:
ha nem megy, akkor 14 napon belüli elállás, és nézek másikat.
-
-
Nem érzékeli hogy fülben van.
-
-
-
válasz
Luck Dragon #17 üzenetére
Tegnap sajnos délután írtam nekik, egy munkanapot kérnek a válaszadásra, szóval jó esetben hétfőn megnyilatkoznak. Természetesen leírom, hogy mit mondanak. Amúgy még az sincs, hogy feltétlenül postán kellene a mulasztást (ha az egyáltalán, bár nem tudom, ha nem az akkor mi a logika abban, hogy van akinek küldenek ilyet a csommaggal van akinek meg nem), korrigálniuk, mert elvileg emailben is küldheti, vagy a fiókomhoz csatolhatják, mind a két esetben PDF formátumban ideális.
-
-
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Tisztelt Samsung ügyfélszolgálat!
Tegnapelőtt kaptam meg a Samsung Galaxy FE fülhallgatót, a dobozában egy depós kiadási dokumentum, és elektronikusan megérkezett a számla is, viszont a garanciajegyet nem mellékelték mellé, miközben közvetlenül Önöktől a Samsungtól rendeltem. A következő fájlt töltöttem fel jelen üzenetemhez, az egyik a számla az én készülékemhez, a másik a depós bizonylat (Szlovákiából érkezett), A kérdésem, hogy ezt lehet e pótolni, vagy így is érvényes a 2 éves gyári garancia?A54-nél anno ezen pörögtem, de valami olyasmi volt, hogy a Telekom senkinek sem küldi ki, viszont a Telekom-os telefont a magyar márkaszerviz enélkül is befogadja.
-
-
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
Köszi szépen, ez óriási, mert közvetlenül a Samsungtól vettem,és nekem ez nincs benne, az ügyfélszolgálat szerint ennek nem is kell benne lennie, kb mint A54 esetében ott sem kaptam a telekomos mellé (mondjuk ott más sem a Telekomtól, lehet ma írok nekik,hogy most ez mégis hogy van).
-
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
-
-
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Ja, nálam fordítva volt, bölcső 100%-on, füles 41%-on
Alap szettel használom, harangot illetve támaszt illetően.
-
-
válasz
Luck Dragon #8 üzenetére
Köszi
-
-
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Érdekes, mert nekem meg ez van:
Felhívtam a Samsung ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy mivel rajta van a gyáriszám, így egyben ez a garanciajegy is.
A Samsung oldalán ilyesmi van:
samsung_ce_gari_a4_2oldal.indd
Értékhatár sem játszana elvileg szerepet, mert mind a kettő 10 000 Ft fölött de 100 000 Ft alatt van. -
-
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Klassz, használd egészséggel
Garanciajegyet Neked raktak bele? Nekem "csak" digitális számlát küldtek, ami három oldalasIlletve a depós papír. Az mondjuk a dobozban volt, kinyomtatva.
-
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
-
-
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
-
Nekem még nem jelezte a futár érkezését. Pedig várom a fülest .
Új hozzászólás Aktív témák
lo SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)Samsung az elsődleges telefonom is, a Sony...
- 1TB Samsung 990 Pro M.2 NVMe SSD meghajtó (MZ-V9P1T0BW) eladó (bontatlan, szűz új)
- LENOVO THINKPAD E14 G6 - Intel Core Ultra 5 125U 512 GB, 16GB, 14" kijelzővel 1 hónapos
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- Eladó 2 db új Seagate Skyhowk 6 Tb-os HDD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest