- Facebook és Messenger
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Amazon Prime Video
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
klari164
csendes tag
válasz graver40 #2210 üzenetére
Szia Évi! Nagyon helyesen teszed, hogy bizakodsz, mivel ez is kell a felépüléshez.Sőt egyik legfontosabb dolog! Annak idején én is fent voltam egy bizonyos női fórumon és tényleg igaz, miután jobban lettem és tudtam dolgozni, nem sokat jártam fel. De nagyon jó dolog ez, mert itt kiöntheted a szíved, tapasztalatot, véleményt gyűjthetsz , amit összeraksz magadban. Kell ez a fórum, mert ha nem is itt éljük le az életünket, de a betegségünkben tudunk egymásba kapaszkodni.
Na igen a statisztika, az nem mindig pontos és ahogy írja a cikk, változó, országonként, településenként és intézményekként. Az lenne a jó, ha mindenkinek sikeres lenne a műtét és nem kellene többet idegsebészetre, reumatológiára járni. Tudnád csinálni, amit egészséges korodban, nem lenének korlátok. Ez lenne az igazi karácsonyi ajándék. Én nem tudom felmérni, hogy ebben a városban milyen a statisztika, hallok ilyet is, olyat is. Mindenféle képen magasabbnak kell lennie a gyógyultak számának, nem zuhanhat vissza mindenki. Lehet, hogy ha én is betartottam volna a dolgokat, amit az orvosom mondott, nem lettem volna ilyen helyzetbe. Ezért érdemes szót fogadni, legalább megadod magadnak az esélyt a gyógyulásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Withings Scanwatch 2 38mm
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- ACER SWIFT FullHD játékra is,RYZEN 3 4300u(4X3,7Ghz)Világító billentyűzet, 8-16GB RAM,SSD,szép
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest