Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Ez mind igaz, de amikor lassan 4 colos fullhd kijelzők jönnek a telefonokban, akkor bizony a baszott nagy pontatlan ujja az embernek borzalmas gyenge mutatóeszköz.
Én ezért utálom a tapis dolgokat amik egy bizonyos méretnél kisebbek.
Egyszerűen bosszant, hogy az ujjam totál pontatlan egy mutatóeszköz egy nagyfelbontású képernyőn. Pedig nem vagyok egy lapátkezű. -
Suker10
tag
válasz WonderCSabo #48 üzenetére
Főleg, ha valaki dadog.
Müzli 38% gyümölccsel: "Száraz, hűvös helyen tárolandó. Az elemzés értékeit a természetes termékek biológiai variáció. Hiszen ebben a gabonafélék természetes termék tartalmazhat nukleáris alkatrészek, részek és kő shell alkatrészek is." De legalább természetes.
-
Suker10
tag
Igazán?
Szerintem nem így van. Az FPS messze a legnépszerűbb műfaj.
A hangalapú vezérlés pedig soha nem lesz hibátlan, sajnos ez nem függ össze a teljesítménnyel.
érintőképernyő != természetesség
Az ember a kezével sok mindenre képes, de nem akar mindent megérinteni.
Ennek a természethez semmi köze. Korábban ez nem volt így. Teljesen másról szól.
Divat, és így próbálják meg eladni. Ennyi.
Meg jót lehet nevetni, amikor az egyszerű emberek elhiszik.
Valójában a tapintás célja az információ szerzése, itt semmilyen visszajelzés nincs, tehát értelmetlen az egész. Még azt sem érzed, hogy valamire éppen fizikailag hatással vagy, szemben pl. az billentyűzettel, egérrel, ahol ez megvalósul. Beviteli szempontból NINCS különbség.Müzli 38% gyümölccsel: "Száraz, hűvös helyen tárolandó. Az elemzés értékeit a természetes termékek biológiai variáció. Hiszen ebben a gabonafélék természetes termék tartalmazhat nukleáris alkatrészek, részek és kő shell alkatrészek is." De legalább természetes.
-
törölt tag
Mond érdekes dolgot a W8-al kapcsolatban. Viszont túl komornak látja a dolgot, ne felejtsük el, hogy a Windows 7 2020-ig támogatott lesz, ha a 8-ast kiakarják hagyni a gamer-ek megtehetik, hiszen DX 12 minden bizonnyal lesz a 7 -esre is mint ahogyan Vistára is elérhető a DX 11.
-
Loha
veterán
Én csak egyetérteni tudok a Gabe által elmondottakkal.
MS-nak már nagyon érik egy pofon a PC-s vásárlóktól, több okból is.
Egyrészt pofátlanság részükről, Xbox exkluzív játékokat nem kiadni PC-re, másrészt ráerőltetni egy olyan felületet a népre (metro), ami nem mindenkinek tetszik.
A Windows sikeréhez nagyon nagyban hozzájárultak egyrészt a játékok, másrészt a többi csak Windowson futó program, ezt ők is tudták anno, de úgy látszik már elfelejtették...Az érintőképernyő meg jelenlegi formájában, csak nagyon korlátozottan alkalmas bohóckodáson kívül bármire, egyszerűen azért, mert amit nézel, azt nem tapizod össze, mert az emberi kéz zsíros, és erre nem lesz mostanában megoldás.
rudi: a szememmel mozgatom a kurzort nem egy pontos megoldás, és nem is lesz az a közeljövőben, meg tippre sokkal fárasztóbb lenne mint az egerezés.
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
válasz inferno88 #30 üzenetére
ha nagyobb távlatban nézed a dolgokat, akkor tűnik fel, hogy annak van rációja, amit erdoke mondott. Ha magában az értintőképernyőn gépelést veszed, az lehet problémás (mondjuk én 5 nap iPad után már elég jól vakongépeltem vele, a bal kisujjammal érintettem a gép oldalát, onnan tudtam, hogy vagyok), de ha tovább mész, hogy nem gépelsz, hanem diktálsz, akkor már lehet elég az értintés és a gesztus. Ugyanez igaz a pointerre is. Ha majd a szemeid mogzása alapján jól látja a gép, hogy hová nézel a kijelzőn (ilyenek már vannak), akkor értelmét veszti az egérrel kurzormozgatás. Vagy vegyük, hogy körbe kell vágni egy képrészletet egérrel. Ha majd meg lehet mondani úgy a gépnek, hogy vágd ki a bokor elől a gyerekemet, és megcsinálja, akkor értelmét veszti az egérrel körbevágás.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
leviske
veterán
Nagyrészt egyetértek vele, bár a W8 katasztrófa-volta inkább a Microsoft-on múlik, mintsem magán a rendszeren és annak felületén. Tud használható lenni desktopon, de akkor olyan irányba is kell terelni.
(#25) FTeR: Az azért nagyon merész kijelentés, hogy a PC jövője csak a Microsofton múlik. A windows semmi volna a piacon, már csak az emberek szempontjából is, ha nem volna rengeteg szoftver, ami csak Microsoft rendszeren fut el.
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
A linuxos porttal kapcsolatban ne legyenek kételyeid. A platform piaci működőképességével kapcsolatban a Humble Bundle statisztikái állandóan azt mutatják, hogy a pénzforgalom ~negyede linuxos. Ha a Valve és az EA lép, talán meggyőz sok más fejlesztőt és forgalmazót is, és talán végre valahára az adobe és a hw-gyártók is észreveszik magukat.
Arról sem érdemes megfeledkezni, hogy hiába minden támogatás, ha egy többplatformos alapokkal támogatott megjelenés több bevétellel kecsegtet, márpedig a steam ezt tudja kínálni, a marketplace meg nem, max a bolt "többplatformos" meglétét, de ezt még a desura is tudja.
-
Dr. Romano
veterán
Nyomhatna már egy prognózist inkább a Half Life-al kapcsolatban inkább
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
mrhitoshi
veterán
válasz inferno88 #30 üzenetére
Ami ezt életképessé teheti,az az a technológia,ahol az érintőképernyő egy érezhető kitüremkedést generál a felületén.
Ha még mindig a játékokat nézzük, akkor nem hiszem, hogy a haptikus technológia ezen segítene. Jó megint itt van a casual réteg, de sajnos a Valve nem az a kategória.
Az érintésvezérlés komolyabb (!) játékoknál szerintem sehogy sem életképes.[ Szerkesztve ]
PS4
-
DeFranco
nagyúr
Szerintem a Valve ott akarja hagyni a játékdisztribúciót. Pontosabban nem otthagyni, hanem máshova helyezni a prioritásait, más irányba elindulni. Hogy mi ez a más irány, azt nem tudom, de valószínűleg ez a nyilatkozat is ennek a játéknak a része.
Hogy miért gondolom ezt? Egyre több az eszkimó, és egyre erősebbek. A greenmangaming vagy a gamersgate még hagyján, de jön az Amazon felfelé, jön az EA, egyre jobban terjed az Origin, és ezek már nem nyeretlen kezdő kishalak. Meg is látszik a piacon, ennyi játékot ilyen szinten fillérekért még soha nem dobáltak a játékosok után, mint most. Ez az árverseny, ebből pedig a Valve érzi, hogy egyre kevesebb zsír jut Gabe hasára, mert ezeket a szereplőket már nem tudja dömpingárakkal kiszorítani olyan egyszerűen.
-
anulu
félisten
viszont ha sokat ugrál a Valve, akkor benne lehet... nagyon vadnak hangzik, de nem kizárható.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
MODERÁTOR
-
endib
tag
Végre egy jó cikk
-
anulu
félisten
majd meglátjuk, a vak is megmondta. eléggé dupla vagy semmit játszik most az MS, valószínűleg ezért is lesznek a W8 akciók. ebből a szempotból kevéssé érdekes az enterprise környezet. ha az otthoni felhasználók jelentős részének a torkán le tudja tolni a Metro-t, akkor nyert ügye van, mutatja az utat. a bajaik akkor lesznek, ha ez nem fog sikerülni.
egyelőre egyezkedések mennek. sem a final W8-at sem a linuxos Steam-et nem láttuk még. ez is benne lehet a dologban, hogy az MS is egyezkedik a háttérben, és átcsábítja a kiadókat Marketplace-re Steam-ről. lenne realitása, akár olyan akciókkal is, h elég 1 platformra megvenni a DLC-ket, vagy akármi. és valamilyen módon a usereket is ráveszi, hogy inkább azt használják. ahogy az EA is otthagyta az új játékokkal a Steam-et, és egyre inkább úgy látszik, hogy bejött nekik.
egyértelmű, hogy az MS egy fedél alá akarja terelni a különböző platformokat. ehhez pedig tökéletes hely a Marketplace.illetve a Kinect-et se felejtsük ki a kérdéskörből
az mindenesetre fixre vehető, hogy érdekes év végének nézünk elé.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
őstag
Az,hogy az érintés természetesebb,az részigazság ebben az értelemben.
Ha leütsz egy billentyűt gépelés közben,akkor tudod,hogy éppen melyiket ütötted le és az agyad egy visszajelzést kap arról,hogy megtörtént a leütés,abban a formában,hogy a gomb leért a bill. aljára.Ha az egérrel mozgatsz,akkor a kezed relatív állásából is az agyad kap egy visszaigazolást,és a mancsod más pozícióba kerül,stb.
Tehát ezek lényege:-gyors válaszidő(csak az agyad fogja fel)
-egy fixált pont,ahonnan mindig indulsz(billentyű felülete f és j-nél,egérnél a csuklód van fixálva)Amikor egy tükörsima kijelzőt simogatsz,akkor az egyetlen visszajelzést a képernyőn kaphatod,sehol máshol,gyakorlatilag nem kapod meg a tudatalatti jóváhagyást,hogy azt csináltad,amit akartál.
Ha lassan kell pötyögnöd,mondjuk menüben mászkálni,böngészni,ahhoz nem kell nagy teljesítmény,ehhez még elég a touchscreen,viszont mikor nagy sebességgel kell tudni dolgozni,akkor tudat alatti visszajelzésekre van szükséged.Ez bizony már az FPS-ekre vagy más,pörgős játékokra is igaz.Ami ezt életképessé teheti,az az a technológia,ahol az érintőképernyő egy érezhető kitüremkedést generál a felületén.És lám,ez már nem is az a beviteli mód,amiről te beszélsz.
Ami a hangvezérlést,mimikát illeti: ezek csak és kizárólag nem real-time műveletekhez hasznos.Parancsokat nem tudsz megadni a másodperc töredéke alatt,többször egymás után.
Ha azt mondod,neked mindez mégis megy,csak gondolj bele,hogy milyen gyorsan kezeled a számítógéped,mikor belemerülsz.Hány parancsot tudsz kiadni,milyen ezekre a te reakcióidőd,stb...
Próbáltam érthetően fogalmazni.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
floatr
veterán
Marketplace vagy sem, pár játékuk már műhely szinten megy binugz alatt, és az EA is egyezkedik a háttérben a canonicallal, ami gondolom elég rossz hír a bubi hatereknek. Ráadásul a steam is bubira készül...
"The big problem that is holding back Linux is games. People don't realize how critical games are in driving consumer purchasing behavior. We want to make it as easy as possible for the 2,500 games on Steam to run on Linux as well. It's a hedging strategy. I think Windows 8 is a catastrophe for everyone in the PC space. I think we'll lose some of the top-tier PC/OEMs, who will exit the market. I think margins will be destroyed for a bunch of people. If that's true, then it will be good to have alternatives to hedge against that eventuality."
A katasztrófát üzleti értelemben emlegeti, magyarán aki most külsősként profitál a PC-ből, az szívni fog a 8-astól kezdve.
-
FTeR
addikt
csak a cikket olvastam, abban ez van:
"Windows 8 egy katasztrófa a PC-s világ számára"nem tudom szó szerint mit mondott, de ezzel nem a w8 (vagy épp ms) bukását jósolta, hanem azt, h a win elmozdulása a klasszikus PC vonalról a PC korszak végét jelentheti.
ms nyilván azért teszi ezt a lépést, mert nem akar a PC korszakkal együtt kimúlni. nem kizárt, h ms megmozdulása önbeteljesítő jóslat lesz.
lehet a zártság ellen rinyálni, de most mindenki almától van hanyatt esve, aki nem épp a nyílt irányt nyomja...
egyébként meg ne keverjük a nyiltásgot az opensource-al. egy platform nyiltsága nem attól függ, hogy bele tudok-e nézni a forráskódjába. a zártság az app sotre-os megközelítésnek szól. Gabe véleménye elen szól, h a konzolok is zártak és lám, gamer fronton azok nyomtatják nagyütemben a zöldhasúakat, nem a pc.
-
mrhitoshi
veterán
válasz Angel1981 #22 üzenetére
Sorry. A casual réteget leszámítva.
(#21) erdoke: A hang alapú vezérlés szerintem akkor sem alternatíva. Már most vannak olyan játékok, amiket az agy hullámok által lehet vezérelni, akkor mire elérné azt a szintet a hang alapú vezérlés, már ott ülne küszöbön a gondolat vezérlés, ami sokkal biztatóbb, mert nincsenek félreértések! Nyilván az is lehetséges, hogy lesznek olyan területek, ahova sokkal jobb választás lesz a hangvezérlés.
A konzollal nem akarok szembe menni, mert nagyon erős konkurencia (nem is versenyképes a PC a konzollal szemben ), csak a hírre reagálva írtam.[ Szerkesztve ]
PS4
-
erdoke
titán
válasz mrhitoshi #18 üzenetére
FPS-t a PC/tablet felhasználók 3-4 (?) %-a játszik, nyugodtan tojhatnak rájuk, amikor fejlesztési trendeket határoznak meg. Konzol és tablet mellett az én gyerekeimnek pl. eszébe nem jut, hogy PC-n egyáltalán játszani kellene.
Elvannak a Kinecttel, autóversenyeznek az ipadekkel. Nyilván lövöldözős játékhoz nem az igazi egyik sem, de ahogy mondtam, elenyésző kisebbségről beszélünk, és még azok egy része is megelégszik a konzol-mobil adta lehetőségekkel.A hang alapú vezérlés ma olyan, mint 30 évvel ezelőtt a tablet. Nagyon futurisztikusnak tűnt, sokan nem hitték, hogy még az ő életükben ilyesmi elérhető áron a boltokba kerül, mára pedig 200 dollárig kúszott le az áruk. A nagy mintavétel ma már elérhető lehetőség (lásd Siri béta több tízmillió iPhone-on), a számítási kapacitás pedig pont valami olyan, ami folyamatosan nő.
A legjobb aláírás a héten
-
FlekkeN
aktív tag
Ha a Steam terjeszkedne a Linux-ra ő lenne az első igazi szereplő. Nagyot kaszálhatna és beindíthatná ennek az operációs rendszernek az igazi terjedését. Szerintem nincs mit vesztenie én az első vásárlók között lennék.
-
L Balázs
tag
A Windows Marketplace-en nem csak metrós appok lehetnek? A metróban van DirectX?
Szerintem a komoly játékok továbbra is (az MS desktop-metro felosztása szerint) desktop alkalmazások lesznek, akkor meg a Marketplace nem konkurencia. -
mrhitoshi
veterán
Az hogy természetesebb, még nem jelenti azt, hogy sokkal precízebb, és hatékonyebb játékok terén, mint az érintés vezérlés. Szerintem teljesen röhejes, mikor iPaden akar valaki FPS-t játszani.
Szerintem sose lesz játékra alkalmas egyetlen egy érintésvezérléses technológia. Majd ha eljutunk odáig, hogy az agy teljes mértékben tud kommunikálni a gépekkel, akkor esetleg lehetne olyat csinálni, hogy a renderelt képet a gép átviszi az agyba, mintha az agy álmodna, és gondolatokkal lehetne vezérelni a gépet. Egyfajta virtuális valóság, de addig jók lesznek még a régi műanyag vackok. Viszont máshol teljesen jó az érintésvezérlés, de a mai technológia nagyon kezdetleges. Nincsen vissza csatolás az ember számára, hogy lenyomta azt a gombot stb...
Azt is elfelejtettem, hogy a hang alapú vezérléssel kapcsolatban is egyetértek a fickóval. Sose lesz ez se olyan precíz, illetve sok a technikai akadály. Nyelveken belüli elváltozások, azaz nyelvjárások, akkor szleng stb., mind olyan tényező, ami túl sok munkát igényel, és nem éri meg, mert lehet még ezen kívül lehet zajos a környezet, túl nagy számítási kapacitást igényel stb.[ Szerkesztve ]
PS4
-
félisten
Szerintem, ebbe a játékok fejlesztőinek, kiadóinak, döntéshozóinak (nem tudom pontosan, hogy műxik a steam fejlesztői oldalról) is van beleszólása, mert gondolom, dönthetnek úgy, hogy inkább a Marketplace-en értékesítik tovább a játékukat, bármilyen okból.
Persze, lehet, hogy tévedek.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
erdoke
titán
Az érintéssel kommunikálás SOKKAL természetesebb egy ember, mint biológiai lény számára, mint az egér. A világért se lehet arról szó, hogy korábban kiforratlan és megfizethetetlen volt a technológia, á dehogy.
Az ember alapvetően hanggal, mimikával és érintéssel kommunikál, ez a természetes. Minden megoldás, ami ezt helyezi előtérbe a gépekkel való kommunikáció során, sokkal jobb, mint bármilyen kezdetleges mutatóeszköz. Persze normálisan megvalósítva, aminek még csak az elején járunk.Annak meg, hogy a Valve-nek jól alátesz az ARM+x86 duál Windows stratégia, és most hevesen tiltakozik, semmi köze az érintés alapú vezérléshez. Bizonyára azért adtak el már kb. 50 millió tabletet idén, mert baromság az egész, múló divat hóbort. Ha ehhez hozzáadod az érintős okostelefonokat, MM lejátszókat, akkor nagyobb mennyiségről beszélünk, mint mutató eszközről...
A legjobb aláírás a héten
-
MODERÁTOR
Nem fogja befolyásolni a Marketplace a Steam jelenlegi pozícióját. Csak egy esetben, ha a Microsoft tesz érte (arrogáns üzleti politikára gonodolok). Bár ellehetetleníteni nem fogja, azt nem meri megtenni. Linux kliensnek pedig épp ideje volt. Jó lenne, ha az emberek kicsit közelebb kerülnének hozzá...
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
-
butyek
senior tag
Az érintőképernyő nem rossz dolog, de játékra szerintem nem jó. Baromira rühellem, hogy nem érzem a gombokat, és állandóan figyelnem kell, hogy mit nyomok. De a windowst már temették egy párszor, azt mégis itt van.
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
Psych0
őstag
Gaben progroztizalhatna az ep3-at is.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
anulu
félisten
szép csendben meg fog egyezni az MS-el a Marketplace-ről, és ez a vihar is elmúlik.
-
félisten
Azért látja csődnek a Win8-at, mert a Marketplace helyettesíti a Steam-et.
Minden szentnek maga felé hajlik a keze.Viszont nagyon örülök a Linux felé nyitásnak.
Ha azonos vason ugyanolyan jó grafikaát tudnak produkálni azonos sebességgel bugok nélkül, akkor sikeres lesz.
Viszont ebben kétkedem. Sajna a fejelsztők agyába beépült a DirectX, és bár az OpenGL-ben is megvalósítható minden, ami a DX-ben, akár nagyobb teljesítmény mellett is, az aránytalanul magasabb fejlesztési idő miatt kételkedem a sikerben.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
attila9988
őstag
Habár szerintem nem sok időt kap, ha nem hoz sokat a konyhára magára hagyják.
Tévedés. Ez egy stratégiai lépés, nem azért van elsősorban hogy azonnal sokat hozzon. Azért van, mert ők lesznek az elsők, akik jól működő online üzletet tudnak felmutatni ezen a platformon, és innentől kezdve a lehetőségek száma erősen megnő ahhoz képest, amikor csak windows -on voltak jelen. Nekik ez fontos. Az opensource természetének köszönhetően ráadásul rengeteg dolgot csinálhatnak maguknak, amiben a microsoft nem lenne partner.
És a legszebb az egészben, hogy nem jelent semmilyen kötöttséget, mert ugyanúgy jelen lesznek a windows -on is ezután, ahogy eddig.
#5 Pér ilyen cég meglöki a szekeret, az sokat jelent mindenkinek, és nem csak a linux -ra építő megoldásoknak, hanem az egész piacnak jó ha csökken az ms függés. Nem azt mondom hogy el kell tűnniük, ne értsetek félre. De a függés csökkenése erősen jót tenne mindenkinek, még a microsoft -nak is.
[ Szerkesztve ]
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
L Balázs
tag
A Microsoft a partnereinek köszönheti a sikerét. Kérdés, hogy meg tud-e állni a saját lábán, ha a szövetségesek kihátrálnak mögüle (és a Windows 8 mögül).
-
mrhitoshi
veterán
Az érintésvezérléssel teljesen egyetértek. Egy divat az egész. Az igazán előre lépés a haptikus holografikus vezérlés lenne.... álmodik a nyomor.
Illetve szeretem ezt a fajta üzletpolitikát, pont annyira teszik nyílttá a platformjukat, hogy a vásárló megszeresse. Szóval (nem tudom hogyan mondják) nyugodt tudatlanság.
A mondanivalójának a többi része számomra majdnem érthetetlen, még a Linuxos rész meg is van, de a többi kicsit zavaros. Mindegy, ha tudnak mutatni értelmes alternatívát a Windows-on kívül, akkor nem fogok habozni a nyílt platform, és zárt platform között.PS4
-
rybank
senior tag
Örülök, hogy csődnek látja a Win8-at, vagy hogy írta. Legalább lesz Steam Linuxra. Habár szerintem nem sok időt kap, ha nem hoz sokat a konyhára magára hagyják.
A W8 azért akkora csőd nem lesz, és a világ nem függ a 8-tól. Maradhatnak sokáig 7-en. -
Angel1981
veterán
"A Valve agya a továbbiakban az érintésalapú vezérlésről, mint múló hóbortról beszélt: „Úgy gondoljuk, az érintésérzékelésen alapuló vezérlés csak rövidtávon marad életképes. Az egér és a billentyűzet pozíciója már 25 éve stabil"
Szép volt Gabe!
A fejemet fogtam, amikor a PS Vitát demózták! Egyfolytában nyúlkáljak bele a képernyőbe, hogy irányítsam a játékot, amikor ott vannak a tökéletesen bevált vezérlőkarok?!?!
-
Narxis
nagyúr
Gabe általában eléggé reálisan látja a dolgokat, csak egyet tudok érteni vele.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
attila9988
őstag
Örülök hogy ebből is lett egy cikk. Már azt hittem kimarad.
Sok okos dolgot mondott, a win8 és az érintőkijelzőkkel kapcsolatos dolgok a legfontosabbak. és ezekről szoktunk a legtöbbet vitázni itt is.
Ami a játékokat illeti, egy ilyen nagy név mint a valve elég komoly hatással lehet a piac alakulására, szerintem most jött el az idő, hogy Ballmer -ék lépjenek valamit, ha nem akarnak lecsúszni egy igen fontos ágazatról.
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
Új hozzászólás Aktív témák
- 10db bontatlan, 1M Ft-os gép - Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 érintő
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia