Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyX
senior tag
"Linux, és azon nem fut a Crysis."
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
.mf
veterán
"Már csak azért sem, mert az alapértelmezett operációs rendszer egy SPARC-ra portolt Linux, és azon nem fut a Crysis."
Hehe, megelőző csapás?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
dabadab
titán
SPARC-os Linuxon (amirol szo volt a cikkben) viszont nem fut egyik se, mert ott mar nem eleg a Wine, processzort (meg egyeb hardvereket) kellene emulalni.
Egyebkent ezek a modern gepek mar nem neznek ki olyan jol, mint annak idejen a Cray-1, azon ucsorogni is lehetett (futott uleseken ): [link]
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
bambano
titán
Netfinity 5500m20-on is lehetett ücsörögni, szerintem jól is nézett ki
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Z-77
tag
Karácsonyra össze kéne gyurmázni rá, és én fogom eltartani az E-on Dunántúli részlegét
-
föccer
nagyúr
Akor, ha nem fut rajta a crájszis, akkor ez most sz@r? Szólok anyunak, hogy nekem ne vegyen ilyen sz@rt karácsonyra, mert kidobom
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
enginev3.0
félisten
Vennék egyet, de nem tetszik
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
föccer
nagyúr
válasz enginev3.0 #11 üzenetére
Nemi felárért szerintem átfestik neked, talán még UV matricát is tesznek rá
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
katona.t
tag
Kiváncsi leszek, ha majd ük-ük-nagyapa leszek és Bacsis pont egy ilyet fog tuningolni a blogjában, mennyit tud majd húzni rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen