Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"Jobs-nak leginkább elképzelései voltak a dolgok működéséről, hozzáértése már kevésbé"
Ez több, mint valószínű. Viszont minden csak pénz kérdése. És ennyi. A Marsra is el lehetne utazni rövid záros határidőn belül ha lenne rá elég pénz. Ill. ha szánnának rá egyáltalán.
Én úgy olvastam egy másik cikkben, hogy azért vetik el pár ötletét Jobs-nak mert túl sokba kerül és spórolni akarnak... Nem pedig azért, mert megvalósíthatatlan.
"hogy az új vezetés minimum változtatni kíván az eredeti koncepción – nem utolsó sorban anyagi megfontolások miatt."
Úgy már jobban hangzik a dolog, hogy gazdaságosan megvalósíthatatlan. No de a világ egyik legértékesebb "legpénzesebb" cégéről beszélünk...
-
-
bambano
titán
ez csak találgatás.
arról kellene beszélni (mert ez tény), hogy hogy fognak naplemente után dolgozni, ha minden energiát megújulóból szereznek... vagy hazamegy mindenki, ha este van vagy felhős az ég, vagy tárolják a napenergiát jó kis környezetbarát akksihegyekben, vagy mégse csak megújulóval megy a szekér, lesz ott atom is.a sok sötétzöld tolja ezt az ótvar napelem dolgot, mindenki felveszi rá a rakat támogatást, helyi maffia felszereli, majd az első alkalomkor, mikor 40 napig 15% alatt teljesít, mert nem süt a nap, elindul a fejvakarás és bambanézés.
-
Sofian
őstag
Arról inkább ne beszéljünk ,hogy az apple olyan bevételekből épít "zöld házat" ami Kínában szénerőművek által táplált, nem túl környezetbarát gyárak által előállított termékekből realizált...
Szóval így még mindig mínuszos a számla...
-
L7wy
őstag
válasz
FIREBLADE78 #7 üzenetére
Szerintem tipikus epöl fan vagy, vagy ha nem is fan, user. Mindig azt mondják hogy a googlenek is követnie kéne stb, pedig már a google régen előtte jár.
http://www.google.com/green/energy/ -
FIREBLADE78
addikt
Nem vagyok egy epol fan, igaz van egy ipad mini 2-om, de jo hir,hogy passziv haz mintajara epul, hanem energiatakarekosabbra, guglinak es a tobbi mega cegnek is kovetnie kellene,eleg sok mocskot szivunk be az utcan illetve iszunk, eszunk meg.
-
Építenek egy monstrumot a természet lágy ölébe, de ez szerintük környezetbarát lesz. Én is meg tudom magyarázni, hogy miért van szükségem egy Ferarira
Az meg hogy ilyen-olyan módon fog hűteni-fűteni, szellőzni és energiát spórolni, azt önös érdekből teszik, hogy hosszabb távon pénzt spóroljanak.
-
llaszlo
veterán
Tipikusan az ilyen emberek visznek előre. Mint a Fordnál is a mérnökök azt mondták, hogy lehetetlen a V8-as motort elkészíteni. Aztán mégis elkészült.
Szerintem sem hagyná Jobs ezeket a változtatásokat, hanem csak annyit mondana a maga egyszerűségével, hogy "oldjátok meg" és kész. -
Goblin12
őstag
Tetszenek ezek az építészeti megoldások.
-
bambano
titán
"a központ a tervek szerint száz százalékban megújuló energiahordozókból nyeri el a szükséges energiamennyiséget.": ja, akkor nem zöld lesz, hanem eszméletlen környezetszennyező.
ha Jobs nem halt volna meg, nem mernétek ilyet mondani, hogy az ő tervei tarthatatlanok, kitaposta volna belőletek a megoldást...
Új hozzászólás Aktív témák
it Az első számú cél: úgy épüljön fel a grandiózus centrum, hogy az sugározza a környezetbarátságot. A vállalat mintát akar adni e téren is.
- Jövedelem
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest