Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • orion1025

  őstag

  válasz Chaser #23 üzenetére

  Akkor csak gratulálni tudok nekik. De ennyi erővel mobilszámot se tartson senki, mert az is ki van adva egy századik félnek is. Nálam a friss ropogós kártyámon egy hét alatt több ügynök is telefonált, közben meg "privát" szám.

  "...300Ft-t adok érte és te állod a postát..." Hardverapró - itt nem találod meg, amit keresel.

 • orion1025

  őstag

  válasz Chaser #25 üzenetére

  Igen, ez is egy vodás szám volt, és mint írtam "privát". Sehol nem lett megadva, csak pár családtag tudta, és mégis egy helyi újság, egy nagyon okos tudakozó informálódó ember is simán betalált pár nap után... Ennyit erről is, na ezért írom azt, amit. Mert te hiába figyelsz oda arra, hogy ne szivárogjon ki rólad semmi, ugyanúgy csordogál az.

  Apollyon:

  A win 10 nálam kilőve kapásból, egy gusztustalan rendszer. Persze az elődök is élősködtek a júzeren, de a tíz botrányos, de legalább nyílt. A facebookozás meg nálam erős kifejezés, csak azért van, hogy párom kapcsolatban legyen valakivel.... Volt, hogy egy évig be sem léptem, mert nem érdekelt, aztán később meg már lövésem nem volt a jelszavamról, mert közben volt egy e-mail cím csere is, így a jelszó eltűnt az éterben. Ennyit a fészbukomról, de ha aktívan használnám sem fosnék ki magamról mindent. Semmi olyan nincs ezekben a közösségi oldalakban, ami miatt az ember azt érezné, hogy a funkcióját betöltené. 95%-ban megy a páváskodás, kinek a gyereke milyet sz@rt reggel, ezért engem totálisan hidegen hagy. Az MSN ilyen szempontból sokkal "belsőségesebb" volt akkoriban, pedig nagy adathalász volt az is, de funkcionalitását tekintve arra lehetett használni, amire kitalálták, ott nem ment a mutogatás, mert nem is lehetett.

  bambano:

  Az attól függ mit tartalmaz az az üzenet. Én a kényes ügyleteim szeretem olyan formában intézni, hogy annak ne maradjon nyoma, ezért a telefon is mellőzve van ezekben az esetekben. Ami nálam írásos formában fennmaradt, abból nyugodtan élősködhet bárki, az nem én vagyok, ilyen egyszerű. Ezeket meg ki mire használja fel, az már az ő dolga. Ezért is van egy teljesen offline gépem, arról semmi nem szivároghat ki, bár nem sok féltve őrzött kincsem van, és mint említettem, a széf egy nagyon jó megoldás mindenre...

  "...300Ft-t adok érte és te állod a postát..." Hardverapró - itt nem találod meg, amit keresel.

Hozzászólok Aktív témák