• Ribi

  nagyúr

  Aki ezt az egész 112-t összehozta, remélem egyszer ezt hívogatja majd miközben tényleg szüksége lenne rá. 1x nekem is szükség volt mentő/rendőrre és hát szánalmas amit a csávó művelt aki felvette. Eleve nem nagyon tudtam hol vagyok, arra persze esély sem volt, hogy ő kitalálja. Ezt kötelezővé tenném, hogy aki oda telefonál, annak a helyét alapból megkapják.
  5 percig magyaráztam mi a baj (mire sikerült bekapcsolni a saját telón a gps-t és kitalálni hol vagyok), majd mire elhitte, hogy baj van, átkapcsolt a valami helyi rendőrségre. Rendőrnek még egyszer ugyan azt elmondani. Majd megint a mentősnek. Rohadt nagy szerencse, hogy nem volt akkora a gond mint ahogy kinézett. Baseball ütővel vertem volna az arcát annak ki ezt megcsinálta és közben mondanám neki, hogy na hívd a 112-t, hogy megnézzük mire jutsz köcsög... :W

  Külön kellene egy 112, meg egy másik, amit akkor hívsz ha mentő/ rendőr/ tűzoltó kell. És ha ott valaki szórakozásból hívna, úgy megqúrni hogy életre megjegyezze, ne szórakozzon mások életével.
  Persze ebből sem jön pénz, szóval az állam bácsi fosik erre is. :(

  [ Szerkesztve ]