Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Penge_4

  veterán

  válasz MiZY #10 üzenetére

  "Aki ugy netezik, hogy nincs tisztaban a kovetkezmenyekkel az megerdemli."

  Ez így van. És most nem a warezolás morális kérdéseit feszegetem, hanem a tényt, hogy ebből adódóan szopják be a legtöbb kártevőt a userek.

  "Es nezzuk szigoruan csak az alap telepitest, kiegeszitoktol mentes allapotot, es tetelezzuk fel, hogy atlagos user szemmel nezunk a vilagba."

  1: Nem kell telepíteni, mert alapból használatra kész. Lényeges szempont.
  2: Jóval gyorsabban indul (Igen, komponenseket előre betölti a Windows, de ez a user szemszögéből lényegtelen).
  3: Az IE8-ban lesz Adblock, WebSlices, Integráltabb lesz a többi MS szolgáltatással, Külön processzként fogja kezelni a tabokat, Win Update-en keresztül frissül, méggyorsabban indul, mint az IE7 és egy csomó feature (nem tudom fejből mindet). Ezzel szemben ismerd el, egy addon nélküli FF nagyon puritán. A 3.2-ben meg csak gyorsabb JS motor lesz. Új feature szerintem nem.

  Ezzel nem azt akarom mondani, hogy überelne bármi bármit, mert minden böngészőnek megvannak a maga előnyei. Csak az IE-t nem kell fikázni, mert a biztonság terén már bőven felveszi a versenyt a többivel (tekintve, hogy a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik), sebességben sem lesz annyira rossz az IE8, tehát az emberek nagyrészét bőven kiszolgálja. Éppen ezért teszem szóvá, amikor valótlanságokat állítva, elferdített tényekkel kampányol valaki ellene.

Hozzászólok Aktív témák