Hirdetés

 • Vigilante

  őstag

  Gyorsan kapcsolnak ezek az országok. Én már vagy 5 éve erről beszéltem haverral erről, hogy nálunk pl a Telenor (ZTE), Vodafone (Huawei) hálózatait úgy hallgatják le a Kínaiak, ahogy kell. :DDD Jó, hogy ez nekem, mint közembernek (Mérnök-Informatikus) előbb feltűnik, mint ezeknek az államoknak. :DDD (Mielőtt jön a hülye válasz: Igen, ha igazán feltűnt volna nekik, már léptek volna a mostanihoz hasonlóan.) De szerintem most is inkább azért léptek (pl a jenkik), mint anno a VW dízelbotrányánál, baszta a csőrüket, hogy valakik jobb minőséget tesznek le az asztalra. És lehet itt hápogni, a huawei, mint pl mobilgyártó épp tönkreveri a piacot, míg az a rakás szar iPhone-nál már momentán vissza kellett venni a termelésből, mert annyira nem fogy a vackuk. ;] (forrás: [link])

  bambano: Jókat mondasz, csak azért leostobázni a másik fórumtársat és mással is ilyen lekezelően beszélni rólad állít ki szegénységi bizonyítványt. Csak egy észrevétel. ;)

  svgyula: Azt meg vegyük hozzá a történethez, hogy a lengyeleg a meleg sz@rig benyalnak már jó pár éve a jenkiknek. (Pala gáz és a többi finomság, ahogy teszik ezt a románok is előszeretettel.)

  [ Szerkesztve ]

  △ Asrock Fatal1ty X99M Killer/3.1 △ Intel Core i7 5960X ~ 4.5GHz - 1.135V +Corsair H110i △ MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11GB (1911 ⁄ 12006 MHz) - 1.000V △ Crucial Ballistix Sport 4x4GB DDR4 ~ 2800MHz △ LG 34UC79G-B (34") △