Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunpriest
senior tag
LOL, visszatérnek a gagyi piros VHS Video Centrumos szépidők, új köntösben?
-
alratar
őstag
Bevallom, még nem láttam a filmet, de a hallott kritikák alapján, nem vagyok biztos benne, hogy ezt erőltetni kellene.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
zsolesz967
tag
Jaj ne.Cole képessége ,se a karaktere nem tetszett.
Kung Lao-t bírtam.
Gondolom akkor behozzák Johnny-t.Ps4 slim,s10+
-
Chalez
őstag
Volt egy jelenet, amikor borsódzott a hátamon a bőr... Mondtam is, hogy @nyáád...
Mortal Kombaton "nőttem" fel, nekem tetszett a film[ Szerkesztve ]
-
Szomorúan olvasom, iszonyat gagyi katyvasz egyveleg volt a 2021-es film de cserébe unalmas is.
-
Magoold
veterán
+1, nekem bejött a film, mert sokat nem vártam tőle. De pont az lett amire számítottam. Sokan túl sokat gondolnak a filmekbe. Pedig egy ilyen vagy super hős filmbe esetleg egy sci-fi -be nem kell csodát látni. Leülni, rácsodálkozni a látványos effektekre, kínosan mosolyogni egy - egy rosszul sikerült poénon. De semmi több nincs bennük, nincsenek világmegváltó gondolatok. Egyszerűen csak arra a 1,5 órára kikacsolom az agyamból a napi gondokat.
Számomra ez is ilyen lesz.
Nem veszek semmit! Kérlek ne hívj és ne szemeteld tele a postaládámat!
-
gabor7th
addikt
Játék várható?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Neurotoxin
senior tag
Annyira nem volt borzalmas nekem, a barátaimmal ezen a sorozaton nőttünk fel (Nyaranta hatalmas meccsek mentek a 486 DX2 80 Mhz-en). A kultikus hangokat is sikerült angolul nagyon jól átültetni, de nem az a film, amit rohanok megvenni Steelbook változatban 4K Bluray-en.
[ Szerkesztve ]
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
GreatL
senior tag
Szivárogtattak... valószínűleg készül már az MK12 és jönni is fog. Ezt a hülye sztorit a síkokkal meg világokkal akármeddig lehet tekergetni, így mindig jönnek az új részek amíg megveszik az emberek. Márpedig megveszik. Akkora a piac hogy manapság már minden sikerre van ítélve - egy-két elbaltázott kivételtől eltekintve (új PES, Uborkafos Battle Royal). A gagyi Elastomania is azért jön vissza mert lesz elég hülye aki olcsón megveszi.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
válasz
Neurotoxin #9 üzenetére
Én is ezen nőttem fel, a 2ik rész volt meg mindig, sose jutott el hozzánk a 3. A sorozatot még néha a mai napig is előveszem, olyan hangulatos és jó nézni, pedig az egy nagyon alacsony költségvetésű sorozat volt, de a hangulata, meg a nosztalgia nagyon áradt belőle. De ez a film sajnos nekem rém erőltettet és gyenge volt, hátha a 2ik rész talán jobb lesz.
-
Necroman_Mk2
senior tag
Már nem pletyka, hanem hivatalosan bejelentett.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
alratar
őstag
Akkor lehet két játékon is dolgoznak?
Leaker Claims Warner Bros. Is Working On A Smash Bros. Inspired Fighter Called Multiversus10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
őstag
válasz
Necroman_Mk2 #14 üzenetére
Erről lemaradtam.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Daelion
senior tag
Felőlem is jöhet, én is általános sulis korom óta játszottam a játékokat 'nagyrészt Mortal 3 meg 4'.
Régi filmekre már annyira nem emlékszem de a 2021-es nekem elment, semmi extra de 1 esti szórakozásnak simán jó volt és úgy igazán semmi sem zavart benne.Ennél többet meg nem is nagyon várok ezektől a filmektől, lehet alacsony az inger küszöböm de én csak szórakozni/kikapcsolódni akarok ha ilyen filmeket nézek.
'inni közben 1 bort + valami rágcsa azt annyi'
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A visszajelzések elég vegyesek voltak a filmmel kapcsolatban, azonban HBO Max-on kifejezetten népszerű lett a produkció, így érkezhet a folytatás.
- Új állapotú Apple iPad Air 4 64GB Wifi space gray tablet eladó
- Lumix GH5 2,5 év GARI + 25MM 1.7 + ND szűrő 2-400 + 3 akksi
- Újszerű Lenovo Yoga 530 x360 Érintős Hajtogatós Ultrabook Tab 14" -30% RYZEN 5 2500U 4Mag 8/256 FHD
- 1050 Ti Asus ROG Strix OC 4GB
- Garanciális Apple Iphone SE 2020 Fekete 64GB -. !Garanciás, Független!
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest