Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
LOOl... illetve hát inkább ...
Se a "céges" se a saját tárhelyem adatait nem tudom letölteni...
Elöször csak szakadozott, de most már kiirja h may 3 user léphetbe... elvileg nem vagyok belépve semilyen progival se...
Sztem sokan mentik lefelé még estefelé megnézem hátha...
Más tapasztalta már esetleg...
-
zsoltip
őstag
válasz
blueMerle #56 üzenetére
Szervusz!
A hozzászólásaidból ítélve egy ideje ismered a Cwahi.net-et.
Én is gondolkoztam, hogy be regelek hozzájuk, már csak azért is, mert az extra.hu-ról töröltem magam, és a mostani oldalamnak hosszúcska a domainje: user.megabyet.net
A user.cwahi.net kicsit egyszerűbb. És itt sincs reklám.
Viszont azt olvastam a felhasználási feltételekben, hogy nem lehet ugy használni az oldalt, hogy onnan egyből linkkel átvigyen más szolgáltató oldalára.
Ha a nyitólapon kívül van még egy aloldal amit náluk tárolok, de a főoldalról egy link megy a blogomhoz, egy másik meg a fényképeimhez, úgy már szted okés.Kételkedem ebben, de gondoltam megkérdezem.
-
FixY67
senior tag
válasz
bluetiger9 #67 üzenetére
Olyat nem láttam. Mivel elsőre úgy tűnt, feltörték, nem akartam engedélyezni a JS-t.
-
FixY67
senior tag
válasz
bluetiger9 #65 üzenetére
Mi a gond vele azon túl, hogy valaki nem tud rendesen madjárúl?
-
bluetiger9
csendes tag
Nezzetek meg a extra.hu fooldalat
[link]
-
bfoto
csendes tag
Az Extra.hu reakciója:
http://leigazomazegeszvilagot.blog.extra.hu/ -
bfoto
csendes tag
Arra gondoltam, hogy össze lehetne gyűjteni valahogy a megszűnő ill. elköltöző Extra.hu-s oldalak címeit. Össze is dobtam neki gyorsan egy oldalt: http://extrahu.neobase.hu (Tudom, hagy maga után kívánnivalókat, de ennyire volt időm/energiám.) Akinek van Extra.hu-s oldala, ossza meg itt.
-
boszi99
csendes tag
őrület ez a videó xD
hitlert is kicsinálta a hír, hogy megszűnik az ingyenes extra:
http://www.youtube.com/watch?v=p-MUkQRjNko -
attrax
aktív tag
Ej de sajna.Van ott lapom és mivel ritkán látogattam/ták nemis volt vele bajom.csak zenék és no problem ftp upload is ment simán.A 4k nem sok de manapság egyre több szolgáltató piszkálja a jónépet hogy fizessen(vatera,teszvesz)konspiratíve.Gyanítom ezt az összeget simán lehet feltologatni nem úgy mint a fizetésünket...
-
blueMerle
veterán
Nem oktattalak ki, nem is volt szándékomban.
Ez a szolgáltató sem ugrál kényed-kedved szerint, viszont segítenek, nekem rengeteg engedményt és pluszt adtak /max_file_size kvóta növelése, spéci smtp mailer feltöltése, beuzemelése, 4 mysql adatbázis, mind korlátlan.../.
Mondom, kérd meg őket, és ha negatív választ kapsz, majd akkor reklamálj
-
Tonyk
veterán
válasz
blueMerle #51 üzenetére
Kicsit kioktatósra sikeredett az első mondatod, de bátorkodom megkérdezni, hogy írtad valahol, hogy ezek aztán bármit bárkinek???!!!!
Szánom bánom a bűnömet, de eddigi tapasztalataim szerint az ingyenes szolgáltatók, nem arról voltak híresek, hogy a user kénye kedve szerint ugráljanak.
-
sbazsi
veterán
tud valaki extrat helyettesítő jó tárhelyet?
minél nagyobb tárhely kellene, és a sebesség szempontjából se legyen utsó.
domaint nem akarok emiatt venni, tehát newhosting kilőve. -
Nekomajin
aktív tag
Köszi mindenkinek a választ! Úgy néz ki, hogy erre felé hajlunk a csapattal, de még van időnk megrágni a dolgokat.
-
Keem1
veterán
Nekem még gimiben volt a lapom az extrán, de a folyamatos avulás, borzalmas sebesség miatt átálltam. Aki ezért még ezután pénzt is ad, hát megérdemli.
Valaki kérdezte itt a Newhostingot, nekem saját lapom több mint 1 éve, ismerősök lapjai pár hónapja van náluk. Egy komoly gebasz volt, december 31-én pont az a szerver adta be a kulcsot, amelyiken az említett általam karbantartott oldalak vannak. Másodikára helyrehozták egy új szerverrel, de egy bit adat se veszett el. Minden ugyanúgy működik azóta is, mint a szerverbedöglés előtt. Csak ajánlani tudom. Egy filléres domain+newhosting az egyéb ingyenes domainek mellett olyan, mint ferrarival az élre törni egy kerékpárversenyen. Korrekt sebesség, aldomainek, htaccess, fopen fgv., php5, mysql5 és még egyéb nyalánkságok, amik az ingyenes tárhelyeken nincsenek.
-
jFox
addikt
Nekem is van két lapom is az extra-n. A sajátomat biztos költöztetem, mert annyit nem ér, hogy fizessek érte. (mondjuk tényleg nem egy nagy összeg) A másikat a miskolci rádióamatőröknek csináltam, őket meg majd megkérdem, hogy hogy legyen.
Kár érte mert elég korrektek voltak. Egyszer feltörték a honlapomat, írtam nekik és vissza rakták egy korábbi mentésből. Ingyenes tárhelytől nem vártam ilyen készségességet. Uh. le a kalappal.
Viszont a nagy "Minden ingyen!" szlogen hamar elszállt....
Az öcsém honlapja az ATW-n van az is elég stabil. Van PHP5 és MySQL is, csak az a bazi vastag reklámbanner ne lenne... (Az UW és az FW dettó)
-
Killing
addikt
Wehehehe
[link]
-
Nekomajin
aktív tag
válasz
alma.harcos #33 üzenetére
Most megint nyitva a regisztráció, és igencsak csábítónak tűnik. Köszi a választ!
-
alma.harcos
csendes tag
válasz
Nekomajin #32 üzenetére
Talán mert Magyarország egyik legjobb szolgáltatója...
Egyébként nekem is, és pár ismerősömnek is van náluk oldala, pár havonta szokott lenni karbantartás, vagy egy kisebb kiesés (1-2 óra), de szerintem ennyi bőven belefér. Korrekt minden szempontból, ideális választás lehet. Csak most ha jól tudom zárva van a regisztráció, de állítólag hamarosan nyílik!
-
Nekomajin
aktív tag
Akinek van tapasztalata ezzel a Newhostinggal kapcsolatban, írna pár sort róla?
Túl szépnek tűnik, nincs benne csapda? -
blueMerle
veterán
Esetleg tudom ajánlani teljesen ingyenes megoldásként a cwahi.net szolgáltatót.
PHP5, MYSQL és minden földi jó, valóban teljesen korlátlan tárhely valamint itthonról is gyors ftp szerver -
JetiRulez
őstag
Nincs mese, le kell mentenem az egész állományt. Muszáj lesz keresnem egy másik helyet.
-
L Balázs
tag
Kár érte, de ha valaki már fizet, akkor inkább vegyen egy domain nevet + költözzön a newhostingra. Több értelmét látom (bár személyes tapasztalatom nincs benne).
-
Enton
addikt
Be is van most lassulva az FTP-jük. MIndenki menteget lefele.
Én meg ne tudok feltölteni. -
Nagyon sokat használtam az extrát, de miután harmadszorra is blokkolták a tárhelyemet meguntam. Természetesen semmi warezt nem tároltam ott, játékokból kimentett videókat töltöttem fel rendesen kilinkelve weblappal. Gondolom zavarta őket hogy kihasználtam a max tárhelyet (mindig fullon volt), mert érdekes módon haverom párszáz mb-os weblapja (aki nem éppen oda illő dolgokat tárolt) még mindig megvan.
Aztán meg a 2006-os 0 látogatottságú vizsgáról marad weblapom is fent van. Nem mondok róluk rosszat mert ingyenes tárhely volt és valóban azt törölnek ki amit akarnak. -
Én csak azért használtam eddig extrát, mert ez volt az egyetlen PHP5-ös szolgáltató, a többi az ősi PHP4-et preferálja.
-
WonderCSabo
félisten
Kár, pedig a honlapom ott van, meg sok cuccom is. Egyébként azért voltak gondok, pl. amikor az extrások tisztogatták a warezt, a honlapomat 2x is letiltották véletlenül, pedig semmi ilyesmi nincs rajta. Vissza is állították, miután reklamáltam. Na mindegy, ideje átköltöznöm máshova.
-
ALI_G
veterán
Kár kár.
Egyébként akkor tavasszal adatot is vesztettek el, csak nem verték nagy dobra. Ha pont abban a rövid időben töltöttél fel valamit amikor nem készült biztonsági másolat, akkor annak búcsút mondhattál. Én persze úgy jöttem erre rá, hogy a saját káramon tanultam meg pár kedves levelezés után. -
ther
aktív tag
Nekem az extra.hu-s oldalakról a lassúságra asszociálok, nem tudom, hogy azóta jobb-e már, de pár éve, bármit akartam ott nézni, csigatempóval töltődött.
-
zbory
tag
kell hozzá a saját domain, de én is a newhostingot ajánlom
-
Skynet258
veterán
Vesztek egy .info domaint pár dollárért, és ott az ingyenes Newhosting, magyar, ingyenes, semmi reklám, soha nincs gubanc. Talán ez reklám, de megérdemlik, én meg vagyok velük elégedve
-
Csabee.
nagyúr
4000ft egy évre nem egy nagy összeg...
-
hemaka
nagyúr
Van annyi más ingyenes alternatíva, mint a szemét. Bár olcsó húsnak általában híg a leve...
-
FixY67
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #10 üzenetére
"Frequency Asked Questions"
Egy ilyen mondattal a főoldalon... hát izé... vagy én beszélek rosszabbul angolul, mint hittem, vagy nem túl igényesek a 000webhost gazdái. -
Isee
senior tag
Én speciel eddig nem nagyon használtam az Extra-t, legalábbis mint tárhelyet magamnak (valszeg eztán sem fogom), de sokminden volt amit onnan tudtam leszedni. Sajnálattal hallom én is
-
Mr.Csizmás
titán
cikk: ez valahogy nem lepett meg.
-
Gorneck
legenda
Nahh ezen meglepődtem...lassan akkor le is szedem az adataim...
-
Shadowfax
addikt
Korábban az uw-n voltunk (kb 4 évvel ezelőttig), de nem volt túl megbízható. De azért köszi a tippet, megsasolom, biztos fejlesztettek már azóta.
Egyébként nem egy egetverően nagy összegről van szó, ki tudnám csengetni, de nem látom értelmét, mert ennyit nem ér meg nekem ez a "szolgáltatás". -
Shadowfax
addikt
Mit ne mondjak, nem örülök neki.
Ha valaki tud egy ingyenes, megbízható tárhelyet, az szóljon.
(Egy picike közösség phpBB fórumáról lenne szó, azt kellene áthelyezzem.)
-
Kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
it Magyarország egyik legrégebbi ingyenes tárhelyszolgáltatása beolvad a DotRoll fizetős szolgáltatásai közé.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Robot fűnyírók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest