• #54072192

    törölt tag

    Ezt elhiszem, de gondolom ő sem azután döntötte el hogy frissíteni fog, miután megjelent valahol egy cikk arról, hogy a 10-re történő upgrade után törlődtek a dokumentumok :D
    Tehát nem azt mondom, hogy nincsenek olyanok, akik ne látták volna eddig a 10-et, hanem hogy olyanok nem nagyon vannak, akik mindemellett ráadásul egy negatív cikk alapján kapnak kedvet a frissítésre.
    Szerintem az ilyen "beszélünk róla, mert valahol írtak valami cikket" egy ilyen cég ennyire ismert termékénél már nem számít.

    hunluki: A szerződést minden esetben és alkalommal el kellett fogadni, így el lehetett utasítani a frissítést.

    [ Szerkesztve ]