Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Erről lemaradtam.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
AMn3t
tag
Kicsit OFF, de máshonnan nézve meg elég szomorú hogy itthon, magyar kutatók nem tudnak magyar pénzből kutatni
nem sok magyar forrás van, de pl az ami van az se elég kb semmire :S ... pl OTKA
más témában vagyok otthon, de pl egy kis OTKA nem fedezi egy kisebb screenből álló szekvenálás anyagköltségét (néhány száz mintaszámról beszélve pl) meg mondjuk magát a gépet ... itt most újgenerációs teljesgenom szekvenálásról beszélek, nem piciről
aztán tessék itthon maradni, kutatni külföldi pályázatokból, mert ez az egyetlen esélyed h versenyképes legyél világszinten, mert másh meg semmi értelme! Ezek nem azok a játékok ahol lehet gondolni lokális (értsd kis hazánk) szinten... bár lehet h én látom kicsit viccesnek a helyzetet ...na ez már ON, mert szegény fiúk gondolom nem véletlenül igénylik a külföldi pénzt
ettől függetlenül hajrá
bár én is könnyen beszélek, mert hál isten EUs pénzből van szerencsém dolgozni
[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
Dicséretes a finnek részéről, hogy általában támogatnak minket, pedig mi nem sokat teszünk értük (nem mintha úgy állnánk agyagilag mint ők).
Sok sikert a PULInak, azért nem kis összeget lehet "szakítani" itt, és szvsz jó kezekbe kerülne ha a PuliSpace nyerné meg.
-
Pekkk
aktív tag
Elnézve némelyik holdjáró koncepcióját nem csodálom, hogy egyes csapatok feladták. Nagyot akartak álmodni. Sok sikert a csapatnak, remélem összejön nekik!
[ Szerkesztve ]
-
Penndragon
tag
Kis lépés az emberiségnek nagy lépés egy kutyának! További sok sikert a csapatnak! (:
[ Szerkesztve ]
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s