Hirdetés

 • schawo

  Jómunkásember

  Egyébként nagyon jó a számlázz.hu rendszere, hadd dícsérjem kicsit őket.
  A webáruházunk számlázz.hu API kapcsolattal állítja ki a díjbekérőt, és a számlázórendszer elküldi az ügyfélnek emailben. Közben a számlázz.hu rendszere az bankunkkal is API kapcsoltban áll. Az ő rendszerük figyeli a számlamozgást és összepárosítja a díjbekérőt a beérkezett banki tranzakcióval. Ha van egyezés, akkor automatikusan kiállítja és elküldi az (elektronikus hitelesítéssel ellátott) elektronikus számlát az ügyfélnek. Ha kész a számla, akkor API-n keresztül a mi webáruházunknak visszajelez, hogy megtörtént a kifizetés. Néha előfordul, hogy valaki nem jó közleménnyel utal, ezeket a tranzakciókat külön listázza, és kézzel lehet párosítani a díjbekérőkkel.
  Az automatizmuson kívül azért is jó ez a rendszer, mert nem fordulhat elő, hogy nem vesszük észre, hogy valaki utalt, nincs elnézett rendelés.

  Ezért fizetünk havonta 5000 forintot és megspórolunk vele egy egész pénzügyi osztály (nálunk legalább fél ember) munkáját.

  SoftDirect - Windows és Office licencek http://goo.gl/GqwSTH Win7 6000 Ft, Office 365 Vállalati E3 16000 Ft/felh/év, Win10H 14500