Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  Azt is emlitsuk meg, hogy ott ma mar teljes mertekben a milliardos retegeg, vagy allami, helyi szinten a milliomos reteg alakitja a jogszabalyokat, raadasul meg csak nem is torvenytelenul. Lobbizassal sajat magukra szabjak a torvenyeket, hogy meg tobb penz es hatalom legyen a kezukben, mikozben a poornepnek nyomatjak az "american dream" illuziot.

  A masik trukkjuk az hogy mindenre es mindenkire ami csokkentene a szakadekot rasutik, hogy "kommunista" es ez naluk megallit mindent. Sokkal komolyabban uldoztek az USA-ban a "kommunizmust", mint a keleti blokkban a kapitalizmust, es ez beleivodott az idosebb es kozepkoru retegbe. Naluk a "szakszervezet" is Isten ellen valo vetek, mikozben a legtobb gazdag kapitalista orszagban az hozta el a joletet a tomegeknek es az orszagnak is.

  En ugy latom, hogy rengeteg konyv es mozi ami egy jovobeni distopiat vazol fel, sajnos nem fikcio es komolyan haladunk valamelyik fele. Iszonyatos mertekuve valt az emberek passzivitasa es nagyon konnyen iranyithatoak propaganda trukkokkel.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák