Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Vesa

  addikt

  Látom, az ítélkezés nagyon jól megy! Ezt jellemzően azok adják elő, akik életükben nem tudtak önállóan semmit sem csinálni, csak melóznak alkalmazottként. Lehet próbálkozni, webáruházat üzemeltetni, saját céget alapítani, annak minden nyűgjével és vagyoni felelősségével, aztán küzdeni a nAV nevezrtű állami behajtó céggel, akiknek a szemében már attól a pillanattól kezdve bűnös vagy, amikor bejegyeztetted a cégedet. Ez magyarország.

  Üzletfelemet azért büntették meg -bár ez nem webes példa-, mert a 10db-os CPU tálcára írta rá az árat, nem pedig egyesével minden egyes darabra! Büntetési tétel: 360k. Egy ilyenért...Vicc, de inkább szánalom!
  Aztán volt olyan is, ahol egy szerdán hatályba lépett új törvényt mentek ellenőrizni csütörtökön, amiről persze 100-ból 98 cég mág azt sem tudta, hogy létezik. Ez is szándékos pénzlehúzás, csak itt az állam húzza le a vállalkozót. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a revizorok a hírek szerint anyagilag is érdekeltek a büntetések kiszabásában, vagyis belekötnek minden apró baromságba, csak lerabolhassák a vállalkozót.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák