Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz emvy #74 üzenetére

  Várj már én nem mondtam, nem tud, meg ki mondta, hogy nem lenne jó? :U De azért nem egy Oracle. Azért ezt lehet érezni minden szinten, gyártói kapcsolatok, mentőszoftverek, partnerhálózat stb. :) A fórumos szakértőből nagyon sok van, aki látott is nagy rendszert elenyésző.

  "The network of sites that make up StackExchange, which includes StackOverflow, is now ranked 54th for traffic in the world; they have 110 sites and are growing at a rate of 3 or 4 a month; 4 million users; 40 million answers; and 560 million pageviews a month."
  "2600-3000 requests/sec"
  "2 TB of SQL data"
  "The database server is at 10%, except when it bursts while performing a backups."

  És ezzel most mit kellene kezdenem?

  Ennyi erővel hozzuk fel a Facebookot, ami mögött MySQL megy, vagy a Yahoo-t ami mögött postgresql? Vagy nem értem ezzel mit szeretnél? Ezek szerinted nagyobbak vagy kisebbek, mint amit felhoztál?

  Nem kell bizonygatni, meg okoskodni tudjuk, hogy az MS-SQL nem szar, senki nem mondott ilyet, de vannak jobbak, igaz többe is kerül....

  Azt is tudjuk, hogy az MS termékek közül az MS-SQL, ami még talán a legjobb, de van ami jobb ennyi...

  [ Szerkesztve ]

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Hozzászólok Aktív témák