Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog (1)

  válasz Timer #29 üzenetére

  mssql kapcsolathoz is kell cal? rotfl
  mert az röhejes, hogy megveszed a windows szervert, nem is kevés pénzért, és akkor még nem tudsz hozzá kapcsolódni, csak ha vettél hozzá calt is. elad az ms úgy egy terméket, hogy abban az állapotában semmire sem használható, rotfl.

  ja, bocs, az összes windows ilyen :P

  (#31) emvy "mert jogilag kiadjak helyi partnereknek az uzemeltetest, igy erosebb garanciakat tudnak adni adatbiztonsag szempontjabol.": kár, hogy ez a garancia semmit sem ér, mert ettől még vonatkozik rá a patriot act meg a többi szemét törvény.

  (#33) Snoop-y "Az egyik ha nem a legjobb termekuk.": elég tragédia ez nekik is, meg nekünk is...

  (#36) emvy "A felhoben epp az a lenyeg, hogy olcso" közismert téves fudunkat hallották...
  "leg komoly europai multik terveznek beallni emoge" remélem, időben szólnak, és akkor meg lehet szüntetni velük minden kapcsolatot.

  (#44) pomorski rotfl, cég a microsoftos accountjával járt így. office-hez (nem office365, hanem gépre települős) kötelező account, amihez hozzáregisztrálja a programot. csináltam külön emailt hozzá, megcsináltuk az ms accountot, két napra rá letiltották. állítólag illegális tevékenység történt. ja, mondom, illegális, mikor virtuális accountot adtam meg, tehát arra belépni nem tudnak, azt az email címet meg kizárólag az ms ismeri, akkor illegális tevékenység max. tőlük mehetett ki.

  ezek után mobil számot követeltek, arra küldtek egy sms kódot, majd az eredeti emailre egy másik kódot, azzal lehetett életre verni azt a hülye ms regisztrációt. ezzel két probléma van: csakazértis kierőltettek a mocskok egy telefonszámot tőlem, másrészt meg ha tényleg feltörték volna az accountot, akkor a betörő simán megadhatta volna a saját mobilszámát, tehát ez a védelem nullát se ér. ez arra volt jó, hogy akaratom ellenére bevasaltak egy telefonszámot. mehetnek a börtönbe ezért.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák