- [Re:] Okostermosztátokkal csökkentené az energiafogyasztást az EU
- Vírusirtó topic
- Milyen routert?
- PHP programozás
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok és bányászatuk (GPU)
- DIGI műholdas TV
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- [Re:] Elküldött a Tesla közel 200 olyan embert, aki az Autopiloton dolgozott
- OpenMediaVault
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
"a skype az mindenhol szar"??
Egy-másfél hónapja kaptam egy emailt a supportjuktól, hogy felfüggesztették az accountomat, mert állítólag az fel van törve. Kértek benne, hogy azonosítsam be magamat, hogy tényleg én vagyok-e én?! Megpróbáltam válaszolni a bikkfangos kérdéseikre. Ilyesmik voltak ezen kérdések, hogy soroljak fel pár embert, akivel partner vagyok, vagy írjam meg, hogy melyik év mely hónapjában regisztráltam be a felhasználói nevemet, vagy írjam meg a fizetéskor a bakszámlám n.-ik és m.-ik jegyét..., stb. Hát ezeket megválaszoltam. Dehát milyen kérdések ezek??? Normális??? Nemtom ki az, aki tudja hónapra pontosan, hogy melyik évben és melyik hónapban regisztrált kb. 10 éve?! A kérdésekre adott válaszaimat feldolgozták, majd közölték, hogy nem én vagyok az acc. gazdája. Azután pedig az MS küldött egy szokásos elégedettségi kérdőívet.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az SQL Server linuxos változata még erősen fejlesztés alatt áll, és nem is teljes értékű a windowsoshoz képest.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- [Re:] Okostermosztátokkal csökkentené az energiafogyasztást az EU
- Okos Otthon / Smart Home
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hardcore café
- Vírusirtó topic
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Pro 14.2 mkgp3mg/a Magyar 3 ÉV garival érdeklődés? 16GB ram/521SSD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Chromebook Érintős Ultrabook 13,3" -40% 5205U 4GB 64GB eMMC FULLHD
- Új Dobozos HP 15-dw Kis Gamer Laptop -35% 15,6" Bivaly i5-1135G7 8GB 512GB SSD FULLHD MATT
- 3 darab Benq 22" LED Full HD Monitor 22 " GL2250HM HDMI DVI VGA
- Logitech Harmony HUB univerzális távirányító
Állásajánlatok
Cég: Visoft Kft.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest