Új hozzászólás Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz emvy #31 üzenetére

  Mondjuk azt azért tedd hozzá, hogy a Telekom, mint T-systems, és IT services, Lufthansa systems, stb, árulja az Azure-t, és ezért felhasználói is annak, de ettől nem lesz sikeres, mert drága.

  Az pedig, hogy a Microsoft belebújt a T által üzemeltetett cloud mögé, mert az majd hihetőbben biztonságosabb lesz adatvédelem szempontjából, nem sok mindenkit győzött meg.

  masreszt azert, mert jogilag kiadjak helyi partnereknek az uzemeltetest, igy erosebb garanciakat tudnak adni adatbiztonsag szempontjabol.

  Én igen sok (változóan 4 - 600) főleg ipari céggel állok kapcsolatban, de senki nem akar hallani cloudról, nem bíznak meg benne. Az pedig, hogy a Microsoft hibrid rendszereket épít Ok, egy olyan elvetemült céget ismerek, aki ezt meglépte a General Motors, de az amerikai. A toyotának vannak web frontend-jei Azure-ba, de nyilván a sok fejlesztő, és a mindenhonnan elérhetőség fontos, de alaphelyzetben senki nem akar Azure-ba menni, annyira még a toyota sem volt hülye, hogy a gyártási adatait cloudba tartsa. Vagy csak ideiglenesen, vagy kis cégek, akik indulnak. A nagy csinnadrattával beharangozott TV2-es azure partnerség is addig tartott ameddig nagyon ment az adott műsor azóta sem hallunk róla.

  Valamennyire ralatok az europai es ausztral healthcare iparra, es par honapja masrol sem hallok, mint Azure-rol.

  Én is sokat hallok róla, csak éppen ez nem több, itt megáll. Egyedül az O365, meg az online exchange megy, de az sem nagyvállalati szinten, hanem csak kisebb céges szinten.

  de a Telekom, Telstra, etc. altal uzemeltetett Azure installaciok igen.)

  Igen olyan szinten, ahogy a T meg az Invitel Magyarországon megegyezett, de még mindig ott tartunk. hogy egy önálló iparvállalat nem fog megbízni benne. A T-ben sem.

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák