Hirdetés
- Leállítanák a 18 év alattiak közösségi médiás lázát
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- SkyShowtime
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Zyxel NAS326
- Szinte csettintésre készít majd videojátékokat a generatív AI
- Videó stream letöltése
- Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
senior tag
Ha most szektás lennék, kapásból azt mondanám, hogy azért hazudják azt, hogy radioaktívak ezek a termékek, mert nem akarják, hogy védettek legyenek az 5G-től az emberek.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc
-
Beszarok... ha a reaktorból frissen kiszerelt kimerült fűtőelemre madzagot kötnék, ezek azt is megvennék, hiába visítana mellette a mérőműszer
Mondjuk azt nem mondták, hogy milyen féle sugárzást bocsájt ki, de azért elképesztő ez a szellemi tompulat ami felé rohamléptekben halad az emberiség.
De az is megér egy misét, hogy aki szénerőmű mellett lakik az éves szinten 3-4szer annyi sugárterhelést kap mint aki atomreaktor mellett, persze ez ellen nem sikítozik senki sem.[ Szerkesztve ]
What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
biscuit
aktív tag
Cogito ergo sum. Csak ezt sokan elfelejtik, mármint a gondolkodás részét!
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
ledgeri
nagyúr
Amikor gyújtogatták a tornyokat az nem volt komoly?
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
Sinesol
veterán
Ironikus, hogy miközben tucatnyi helyen verik át a vevőket különféle termékekkel, pont egy ilyen termékbe meg tényleg tesznek valamit. Mennyivel jobban jár az, aki valami szerencsehozó amulettet vesz az EZoTv-s "látóktól".
ledgeri: Ott csak a torony égett le, emberi életben nem esett kár, a bolondok továbbra is egészségesek maradtak.[ Szerkesztve ]
-
válasz
johnywalker #8 üzenetére
Jogos, téglaházat akartam írni, csak bekevertem.
0.5nsv-et kapsz kb egy szénerőmű 30km-es körzetében, és 70nsv-et egy tégla, vagy kőházban élve. Évente.
igaz a testedben lévő kálium bomlása meg 400nsv-et ad ajcsiba ugyancsak éves szinten.What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
Sinesol
veterán
válasz
Acélfarkas #10 üzenetére
Főleg ha a Mecsek barlangjaiban élőkről van szó.
-
szuperjó cucc, veszek belőle, és adok azoknak akiket "szeretek"
érezzék a melegséget amit a szeretetem vált ki bennük
megkerestem neked az kedvenc összefogaló videóm, ha érteni angol, akkor klikk [ide]
de akkor csak jól emlékeztem a háromszoros mennyiségre az atom vs szénerőmű viszonylatában na...[ Szerkesztve ]
What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
Reggie0
félisten
A hulyek jellemzoen rovidebb ideig elnek es ez a termeszetes(pl. ez kompenzalja a szaporasagukat), csak van valami hulye berogzodese a tarsadalomnak, hogy oket is meg kell menteni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Acélfarkas #10 üzenetére
Biztos akkor nem voltak annyira
ragyogóakaz urán- és hasonló kőzetek...anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
dabadab
titán
válasz
erroraccount #13 üzenetére
A házakban (és főleg a pincékben) a radon okozhat gondot. Ez természetesen előforduló radioaktív gáz, ami folyamatosan szivárog fel a föld mélyéből kb. mindenhol, de a házakban meg pincékben meg tud rekedni (és ez persze megnövekedett sugárzással jár).
A természetben előforduló káliumnak meg 0,012%-a K40 izotóp, ami szintén radioaktív, így minden sugároz, amiben kálium van (pl. az emberi szervezet vagy a banán).
A szénerőművek meg azért produkálnak radioaktív hulladékot, mert a szénben - szintén természetes módon - van nagyon kevés urán meg tórium: a szén elégetése után (amikor is ugye a szén ideális esetben teljes mértékben széndioxiddá alakul) viszont ezek megmaradnak, szóval a salakban már jóval nagyobb koncentrációban vannak jelek, ahogy a füst szilárdanyag-részében is.
Az atomerőművek meg normális üzemben kb. semennyi sugárzást sem bocsátanak ki.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
westlake
félisten
"Az ANVS a fentiek miatt azt javasolja, hogy az érintett termékek viselését azonnal fejezzék be a tulajdonosok, majd jól csomagolják be és zárják el őket. Fontos, hogy semmiképpen sem szabad kidobni a radioaktív hulladékot, meg kell várni, amíg az érintett eladók megszervezik a begyűjtést."
De be nem tiltják őket?Play nice!
-
ricsi99
addikt
Az emberi butaság határtalan.....
Ha most megpróbálod elmagyarázni nekik ,akkor kb mint széllel szembe....
Régebben a vallás volt a mentsvár ,ami megvédett attól amit nem ismertél... ördögtöl, orkoktól ,sárkánytól ,bosziktól ,...most a trend az 5g,migráncs stb ...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
-
bteebi
addikt
Erről van szó!
Biztos a Billgates írta ezt a cikket is...
Amúgy meg az ilyen sötétekért - sajnos - tényleg nem lenne kár. A "poén" (?) pedig az lenne, hogy legrosszabb esetben azt hinnék, hogy azért lettek rákosak, mert egyszerűen szart volt a termék, amit vettek, hisz még az se védte meg őket az ötgétől. Azt már nem lehetne velük megértetni, hogy vajh' miért kaptak mondjuk nem túl gyakori gégerákot, amikor a családjukban és a munkatársaik közül - akikkel folyton egy légtérben tartózkodnak - meg nem.
#16: Ebben is van igazság.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Nem láttad az internet pöcegödrét amíg nem olvastál 5G ellenes csoportot
Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.
-
bteebi
addikt
Tetszőleges konteós csoport a legalja. Legyen az chemtrail, gyíkember, vagy épp laposföld. Tájékozatlan vagyok, hirtelen nem is jut több eszembe.
Majd megnézem FB-on, hogy milyen más csoportokban vagyok még benne.
(Nem vagyok.)
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Esküszöm ez a három együtt nem égetett ki annyira mint az ötgések
Egyébként van még a Holdranemszállós, repülőemberes, ufós, oltás/vírustagadós, oltás/vírusfetisiszta. Ezekbe szoktam néha bekukkantani.Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.
-
válasz
Cathfaern #22 üzenetére
Bezzeg usákoknál felkapták a szervek a srác videóit, és az amazon betiltotta a termékeket, az atomenergia hivatal pedig megköszönte a munkát neki.
Az más kérdés, hogy persze megint kaphatóak, sőt...
[link] beszarás... Ha a három szart egyszerre hordod, akkor már átléped azt a határt ahol kimutathatóan van esélyed arra, hogy növesssz valamit magadban ami nem túl egészséges...What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
Össze kéne ereszteni az 5G félőket az 5G tagadókkal. De szép vita lenne!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Lassan két éves ez a videó, nekem is egyből ez ugrott be.
Azt gondolná az ember, hogy az atomenergia hivatalok nemzetközi kapcsolatban állnak egymással és mostanra mindenhol betiltották már ezeket a vackokat.-
"Az úgynevezett "negatív ion" termékeket eddig csak feleslegesek voltak, de mostantól némelyik veszélyesnek minősül."
A cikk alcíme nem csupán nyelvtanilag helytelen, de tényszerűen is...YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
J.J. András
őstag
Figyeljetek .... azért valaki feljebb írta, "Cogitio ergo sum" ....
amikor 2003÷2004 körül leírtam, hogy szerintem az LCD panel így önmagában semmivel nem jobb és szemkímélőbb mint a CRT 120Hz-es Samsung monitorom, a PH-s "adminok" bannoltak, meg hülye vagyok, nem értek ehhez .... nem fájhat a szemem, nem vehetem észre hogy 60Hz-en működik az a rusnya szar LCD panel. ..... bannoltak meg stb. ....
Eltelt 12÷13 év, és kezdtek megjelenni az első felülvezérelt LCD-panelek..... mára már ott tartunk hogy 300Hz-es elektronikával is társítják őket.Na, ez jutott erről eszembe. A mikrohullámú sütő, nagynénjém már 1988÷1989 körül behozott egyet Ausztriából (mert megtehette), aztán rémlik, hogy 2,5 ÷ 3,0GHz volt ráírva, mint üzemi frekvencia.... sokat vitatkozott akkor a család vele, hogy ez azért nem olyan jó, mert az infravörös, amit a gáztűzhely is kibocsát magából, az 300GHz környékén vagy felette van.... ez olyan élő szövet által felfogható és mint az atombomba felrobbanása után is van mikrohullámú sugárzás (ez rémlett fizikából) .... és kérjük ne használd. Mindegy is, nagynénjém hajthatatlan volt. (megbetegedett, sokkal hamarabb mint a család bármely más tagja)
Én nem hiszem, hogy ez a sok plusz rádióhullám, mikrohullám és minden egyéb járulékos elektroszmogot előidéző gerjesztett sugárzás az emberi genomnak jót tesz.Így élt az emberiség több millió éven át ???? Hát nem .... miért van szerintetek ennyi rákos beteg?
Oké, evolúció, de nincs meg a szabadságjogom, hogy válasszak: akarok-e 0,8GHz (GMS) ÷ 5,2 GHz (5GHz) rádióhullám szennyezett környezetbe élni, mert a műholdakon, meg földi átjátszó állomásokon keresztül a fejedbe, testedbe tolják. Szerintem nem helyes ez így, és igen is közkinccsé kellene tenni az erről szóló (eleddig eltemetett) kutatásokat.na jah.......
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
dabadab
titán
válasz
J.J. András #33 üzenetére
nem fájhat a szemem, nem vehetem észre hogy 60Hz-en működik az a rusnya szar LCD panel.
Tényleg nem, egyébként és tényleg hülyeségeket beszélsz.
Ha valamit láthattál, az a háttérvilágítás villódzása, de annak semmi köze a panel frissítéséhez.Így élt az emberiség több millió éven át ???? Hát nem ....
De.
miért van szerintetek ennyi rákos beteg?
Egyrészt mert egyáltalán ismerünk olyat, hogy daganatos megbetegedés és tudjuk diagnosztizálni, másrészt meg van ideje kifejlődni, mert nem halunk meg másban.
igen is közkinccsé kellene tenni az erről szóló (eleddig eltemetett) kutatásokat.
Nem kell közkinccsé tenni, a témában elég sok kutatás született, tök nyilvános eredménnyel, amik egyébként elég jól mutatják, hogy nem igazán van alapja a rettegésednek.
Mindenesetre most már mindenki láthatja, hogy kik azok, akik nem-ionizáló sugárzás ellen ionizáló sugárzással akarnak védekeznek, mert fogalmuk sincs, hogy mit csinálnak.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
janeszgol
nagyúr
válasz
J.J. András #33 üzenetére
A 2003-2004 LCD panelek valóban nem voltak annyira jók. Természetesen evolúció volt, de voltak akkor jobb minőségű CRT megjelenítők is képminőségben. A frissítési frekvencia pedig nem egyenlő a háttérvilágítás frekvenciájával. Az első a képet vetíti ki többször és ettől nem fáj semmid, a második a háttérfényt kapcsolgatja, na ez okozhat epilepsziát is.
Mikró. Tévhit, hogy mellette állva sugárzásnak vagyunk kitéve. Persze te egy régi történetet írtál le, a ki tudja milyen minőségű mikróról, amit nagynénéd kapott. A mikro egy faraday kalitka.
A rádióhullám nem ionizáló. Semmi bajod nem lesz tőle.
-
"Egyrészt mert egyáltalán ismerünk olyat, hogy daganatos megbetegedés és tudjuk diagnosztizálni, másrészt meg van ideje kifejlődni, mert nem halunk meg másban."
Ez önmagában nem válasz a kérdésre, sőt nem mutatja a lehetséges trendeket sem. Ha nem ismerjük a korcsoportra vonatkozó számokat régebbi korokból, akkor attól még lehetett sokkal kevesebb. Vagy akár több is - de amit írtál, az nem jelent semmit
-
arnyekxxx
veterán
A halálozási adatok elég régóta ismertek és nem az látszik, hogy arányaiban hamarabb és többen halnának meg a jelenben mint a múltban. Vagyis vagy volt a múltban valami ismeretlen és azóta megszűnt betegség amiben régebben meghaltak az emberek, vagy feltételezhetjük, hogy régen is meghalt a pipás parasztbácsi 50évesen tüdőrákban vagy Marcsinéni emlőrákban csak nem ráknak hivták hanem nyavajakór után magához szólította őket az Úr, áldassék a neve.
-
dabadab
titán
Ez önmagában nem válasz a kérdésre
De, ugyanis a kérdés jó láthatóan igazából nem a daganatos megbetegedések előfordulásának valódi gyakoriságára vonatkozott, hanem azoknak a percepciójára vonatkozott. Márpedig ha senki nem tudja, hogy vannak ilyen betegségek és diagnosztizálni sem tudják, akkor a percepció az, hogy senki sem hal meg benne.
DRM is theft
-
Az idióta gyártók belekevernek a műanyagba thorium dioxidot... ázsiában lazábbak a szabályok és kínából úgy tűnik ellenőrizetlenül jönnek be ezek a szarok. A "jobb" fajták legalább tényleg homeopátiások - azaz nincs bennük semmi. Az a baj, hogy kreténségből és hidelemek miatt tényleg hisz benne sok gyökér a gyártóknál is. Nem is értem, hogy miért nem detektálják ezeket vámkezeléskor.
A határértékeket egyébként teljes testtömeghez viszonyítják. Viszont a karkötő és nyakék egy kis területet sugároz be azzal a mennyiséggel hosszú ídőn át. Jó recept a rákra.
A belőle hulló radioaktív port pedig tödőbe kerülve még jobb. Mert ott megtapadva aztán jó eséllyel megvan a tüdőrák. És ennek nem csak az idióta viselók vannak kitéve, hanem mindenki a környezetükben.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Balika911 #44 üzenetére
Az újabb modernebb telefon magasabb frekvenciákat is használ, mint a mikró. A frekvenciától függ, hogy mit blokkol. A hullámhossz 10ede már elég szokott lenni magas fokú szűréshez, szóval a mikrón 1 centis lyukak is lehetnek. Viszont földeltnek kell lennie, hogy tényleg árnyékoljon.
Ettől persze még minimálisan szökhet át jel, de jelentéktelen.
-
Balika911
félisten
Persze, én sem azt mondom, hogy világítani fog az ember a sötétben, ha a mikró elé áll. Csak hogy nem minden frekvenciát, ill. nem tökéletesen árnyékol le.
#47 janeszgol
A korábbi hozzászólásodban úgy írtál a mikróról, mintha az tökéletes lenne. Azért szóltam hozzá, hogy ne gondolja bárki az alapján, hogy a mikróból sugárzás se ki, se be.[ Szerkesztve ]
-
J.J. András
őstag
Ha már okosan hozzám szóltál:
1. A pixel frissítése az azt meghajtó elektronika frissítési frekvenciájától függ... akkor miről beszélsz? Ha a kurva fényforrást, ami 60Hz van frissítve, a legtöbb ember szeme látja, agya felfogja, és zavaró, sőt bizonyítottan szemkárosító.... szóval akkor te csak nézegess 60Hz szar LCD panelt. És te vagy aki ebben az ..... ekkora ostobaságot, és ilyen emberekkel van tele a PH, észosztók, csak szar irányba próbáljátok ezt is terelni, de te csak nézegesd a 30÷45÷60Hz lcd paneljeidet.2. Így élt ??? Te normális vagy? Az előember már 3÷4÷5GHz-es tornyok, és műholdak elektroszmogjában élt, beszívva a majaki, kistimi, three milei, csernobili, fukusimai rádióaktív anyagokat.... Te neked fogalmad sincs a világról, ebből az okos válaszodból is látszódik. "DE", hát ez egy szép okosan körbe írt válasz volt. Leülhetsz, egyes. Az emberi genom nem egy vírus genomjának mutációs képességével bír, azért ezt vágod? Meg ugye vágod, hogy az előember életében az UFO-k nem telepítettek szennyező atomreaktorokat, meg mindenféle rádióadó-vevő tornyokat a földre, hogy csak az ember mutálódjon. A mostani emberi rasszok a természetes szelekció útján alakultak ki a mai képre. És azért éltek régebben az emberek kevesebb időt, mert a közhigiénia és orvosi ellátás nem volt ilyen széleskörű ... Te úristen, ezzel totál leírtad magad a szememben, ne is haragudj. Tipikus atomkocka.
3.Közkincs ??? Ne viccelj, amikor a Nokia-t be kellett perelni, hogy a már a Nokia 3210-es terméknél fel legyen vezetve, hogy igen is a megnövekedett rádióhullám terhelés amit maga a készülékházba rejtett antenna még tovább növelt, az elváltozásokat okozhat az agy érintett területein, ezért a felhasználó kézikönyvekbe a sugárzás mértékét, és az ajánlott telefonálási időt rögzítették már...
Ez a közkincs neked. A közkincs az, amit egy egyszerű, még középiskolát sem végzett ember tud, amiről Te beszélsz, az nem közkincs. Mutasd meg, hol van olyan kutatás, ki mennyire tájékozott benne? Hol merik elmondani, hogy igen, az 5GHz (vagy csak az átjátszó tornyok pl.) az élővilágra is negatív értelemben vett hatással vannak, az ott élők között több a rákos megbetegedés, vagy az autoimmun betegség .... Hagyjál már az ostoba, felületes válaszaiddal.
Amit leírtam, bele se tudsz a korlátaid miatt gondolni, így amit írtál, ahhoz kell mérni .... sajnos.
A közkincs fogalma a nálad totálisan hibás, mint ahogy a felületes, fellengzős válaszaidból visszakövetkeztetett belsőd is.... sajnállak valahol.Az, hogy mivel védekezik, mint a cikk írója szerint hibásan az az XXX ember, de legalább ráeszmélt, hogy van valami plusz hatás a testére, akkor őket fel kellene világosítani, tudod, .... ha az a nagy tudás, közkincs volna, akkor lehet nem így reagálnak, nem gondolod? De mivel nincsenek ezen káros hatások publikálva, így nem beszélhetsz abból az aspektusból sem közkincsről....
hova megy ez a világ,....'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
dabadab
titán
válasz
J.J. András #49 üzenetére
Ha az elmúlt húsz évben nem sikerült annyit felfogni, hogy az LCD-nél a panel frissítési frekvenciájának semmi köze a háttérvilágítás esetleges PWM frekvenciájához, akkor nyilván te leszel az, akit az elektromágneses sugárzások típusaival meg azoknak élettani hatásaival kapcsolatban abszolút szakértőnek fogadlak el, főleg úgy, hogy még egy nyomorult peer reviewed papert sem sikerült produkálnod az igazad alátámasztására, csak mendemondákat.
Ja, igen, én ilyen tökre korlátolt vagyok, hogy inkább hiszek a rendes tudományos kutatásnak, mint azoknak a fórumos megmondóembereknek, akik jól láthatóan annak idején max. kegyelemkettest kaptak középiskolás fizikából.DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
it Az úgynevezett "negatív ion" termékek eddig csak feleslegesek voltak, de mostantól némelyik veszélyesnek minősül.
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest