Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L Balázs
tag
Én már régóta használom a SkyDrive-ot nagy megelégedéssel, és az Office LiveApps is ígéretesnek tűnik, annak ellenére, hogy még csak béta (bár a Google Docs apró pici darabokra tépi).
-
julius666
addikt
kössz a tippet, meg is néztem, de:
" Once they sign in to Live Mesh and accept the invitation, they'll be able to access the folder on their Live Desktop and start synchronizing it with computers in their mesh."
"To use Live Mesh, you need a Windows Live ID"Nekem vmi olyasmi kéne, mint a skydrive, ahol a letöltéshez nem kell bejelentkezve lenni
Pedig nagyon szép a dizájnja, kár érte -
lpmorpheus
csendes tag
Én már régóta vevő lennék egy 200 GB-os Google tárhelyre.
És végre itt van!
-
student
őstag
én a 700megának jobban örülnék
-
Misi 007
őstag
Kell is az a 250MB mert a jelenlegi 500Kb-os képméret ló...
-
kymco
veterán
válasz
Depression #1 üzenetére
Ez kerek szám... csak megfelelő számrendszer kell hozzá
-
Rickazoid
addikt
Ha meg is jelenik, egyelőre maradok a Dropbox-nál, néha kicsit lassú, de integrálódik a rendszerbe és elvan a háttérben. Utána pedig jöhet majd az Ubuntu One lehet, ha végre elkészül.
-
speedyx86
tag
"a következő néhány hétben megteremtik annak a lehetőségét, hogy a felhasználók bármilyen típusú fájlt fel tudjanak tölteni tárhelyükre"
Nekem egyébként már most műkszik, bármilyen file-t fel tudok tölteni."akik a fizetős, a vállalkozásoknak szánt Google Apps Premier Editiont használják, azok egyszerre több fájlt is feltölthetnek"
Nem vagyok fizető felhasználó, és működik az is, hogy egyszerre többet töltsek fel.Mázlista vagyok?
-
marcias
őstag
Évi 5 dollár nem pénz, ha funkcióiban többet tud mint a SkyDrive... ez majd kiderül.
-
julius666
addikt
A SkyDrive 25 gigája mellett lóf***.
Bár ott meg az 50 megás fájlméret-korlát a szűk keresztmetszet (ha jól tudom ekkora, amikor családi videót akartam felnyomni nagyobb méretben, nem engedte).Úgy tűnik még mindig marad a rapidshare és társai a nagyobb fileok megosztására.
Kár, mert nem szeretem őket -
WonderCSabo
félisten
válasz
Depression #1 üzenetére
Kerek az: 2^8 = 256.
Mondjuk a tekintetben szimpibb a Skydrive, hogy ott 25GB ingyenes.
-
Depression
veterán
Törekedtek a kerek számokra: 256$.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Google megkezdte a Chrome OS hátterének kiépítését, s hamarosan a nagy méretű tárhelyekre bármilyen fájl feltölthető lesz.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5421 i7-11850H/16GB RAM/512SSD/MX 450 VGA/300 nit display
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMIKÁZEE!!! Egér Olcsón CSaK a hétvégén! 2 NAP!
- 2080Ti / i5 12600KF / 32GB 3200Mhz / 1TB SSD / 750W 80+ Bronze / NZXT H440 / Gigabyte B760
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop i3-6100U, 8GB DDR4, 128GB M2, esztétikai hibás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest