Hirdetés
- eBay
- A mesterséges intelligencia már jobb, mint az ügyvédek
- ASUS routerek
- Súlyosan megkérdőjelezték a Microsoft AI-irányelveit, csak a profit a lényeg?
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- Linux Mint
- JavaScript topic
- A globalizáció megfordulásához vezet az USA Kínával vívott chipháborúja
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
húú ez tényleg micsoda egyedi innováció... az, hogy hasonló funkcionalitású szolgáltatások nálunk évtizedek óta működnek, nem számít...
bingóóóó
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
hemaka
nagyúr
Micsoda hülyeség.
-
nextman
aktív tag
Nem eleg nagy a varosban a bunozes? Esetleg celkeresztet is festenek majd a kocsikra?
-
Tournament
aktív tag
Ezentúl már nem is kell kitépni a falból az automatát csak feldobni a trailere
vagy csak beszállni és feltolni egy árnyékolt kamion raktérbe D
[ Szerkesztve ]
-
tatararpad
őstag
Meghódítja a világot? Mit szívtatok, küldjetek nekem is.
-
MineFox54
őstag
Ja, ezt kva könnyű lesz kirabolni...
Amúgy észrevettétek, hogy nem vette ki a kártyát az első filmben?
vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások - ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.
-
twollah1976
őstag
Pesten a VIII. kerületben 10 méter után nyoma veszne az autónak.
Nem véletlen, hogy a TESCO-s online bevásárlós teherautó biztonsági őrrel szállít ki a "nyóckerbe".
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
E.Kaufmann
addikt
Ez egy Google autóval lenne igazán poén, de így szerintem is csak pénzespostás.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Sicilian
addikt
-
atike
nagyúr
Könnyebb lesz az autóval "kezdeni" valamit, mint kitépni egy ATM automatát a falból...
-
macilaci78
veterán
Én arra vagyok kíváncsi, hogy Ukrajnában mekkora erre a kereslet.
Amúgy otthonra elfogadnám.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DonP666
csendes tag
Már indulok is!
-
BlackPriest
őstag
tök jó, azt atm azt jelenti, hogy bankjegykiadó, ebből meg nem lehet pénzt kitenni, csak betenni. inkább futár, vagy mozgó széf.
mod.: nem kell kirabolni ilyen autót, csak kell egy saját, hasonló matricával, az időzített ügyfélhez 3 perccel korábban érkezni, aztán keresni egy országot, amivel nincs kiadatási egyezmény
[ Szerkesztve ]
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
dajkopali
HÁZIGAZDA
válasz
BlackPriest #16 üzenetére
nem egészen: ATM "is an electronic telecommunications device that enables the customers of a financial institution to perform financial transactions, particularly cash withdrawal, without the need for a human cashier, clerk or bank teller."
vagyis az ATM egy többfunkciós készülék"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Televan74
nagyúr
Pénteken hozzám is jöhetne egy,akkor nem kellene bemásznom az OTP -be.
AMD Ryzen 5 5600 | Gigabyte B550 Aorus Elite V2 | Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | 32GB 3200MHz CL16 Crucial Gaming White | Kingston A2000 500GB | Kingston NV2 2TB M.2 | EVGA GS650W | Fractal Design Define 7 | 24MP59G-P | Mugen 5 Rev. B.| 4db NB-eLoop B12-PS |
-
dajkopali
HÁZIGAZDA
válasz
BlackPriest #18 üzenetére
névben igen, funkciókban nem
[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
-
Phvhun
őstag
válasz
BlackPriest #21 üzenetére
Sikerült megragadnod az évszázad legnagyobb problémáját.
-
KisDre
senior tag
válasz
BlackPriest #23 üzenetére
Hát te nem az interneten élsz?! Az nem szamár hanem egy ló! Look at my Horse song
[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
-
dabadab
titán
válasz
BlackPriest #18 üzenetére
"Automated Teller Machine,azaz bankjegykiadó automata"
A pénztárosból (teller) hogy lesz bankjegykiadó?
DRM is theft
-
shortcutme
tag
válasz
twollah1976 #9 üzenetére
8kerben lakok, elég gyakran találkozok az autóval, de sose láttam még biztonsági őrt vele és a TESCO-s bevásárló autónál amúgy sem lehet kp-val fizetni.
-
Blackpriest-tel értek egyet. Vagy jelentkezzen az, akinek már sikerült ATM-be pénzt betenni...
-
Hintalow
senior tag
Az kavar meg itt többeket, hogy atm-ként nevezi a cikk a célja szerint egyfunkciós (csak befizetés) eszközt.
Alapjáraton azt atm rendszerek valóban alkalmasak befizetésre is, csak pont nálunk ez a funkció soha nem terjedt el igazán, amelyik banknál volt, többnyire az is leépítette az elmúlt években, a kihasználtság / üzemeltetési költség mutató kedvezőtlen állása miatt.
Ez valóban szinte csak cégeknek lehet értelmes, ráadásul sok helyen épp az a cél, hogy a készpénzforgalom lehetőleg minél kisebb legyen, így azért kicsit visszás "innovációnak hívni"....Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
Én is írtam, hogy van ugyan még, de alig 1-2 banknál (kevesen használták, viszont a pénzkezelőcég díjja a szolgáltatásért nem forgalom alapú, hanem fix)
Ráadásul az ügyfelek jó része azért kívánja igénybe venni, mert azonnal kéne neki a számlán az összeg, de az átfutási ideje pár munkanap, így gyorsabb, ha kivárja a következő fiók nyitvatartási napot, és befizet a számlára.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Nem szeretek fórumokon írogatni, de mivel fèlig lengyel, fèlig magyar vagyok, s Varsóban lakok egy ideje, mondom: Varsót ne keverjètek valami cigányteleppel. Minden 2-3kmenkènt valami nagyobb volumenű èpítkezès folyik, a gazdaság messze lekörözi a magyarèt. Kicsi haszonkulcsokkal akár, de dolgozik szinte mindenki. Minden 10. járgány luxusverda, s nem 200Ft-os címletekkel járkálnak. Sokszor használtam èn is wpłatomat-ot, azaz kèszpènz befizető automatát. Nincsenek banki költsègek, èlhetőbb ország, s mèg sorolhatnám. Lesz erre kereslet. Ja, a biztonsági őrök nem kisasszonyok, s nem is pisztolyokkal mászkálnak. Nem igazán mernèl ránèzni pár rendőrre. A közbiztonság terèn is messze lekörözi mondjuk Magyarországot, ahol fèlve kell nèha közlekedned...
Nem csoda, èn nem is akarok visszatèrni, sajnos ez a helyzet...Mindig olvass utána kivel üzletelsz! https://goo.gl/eqLk5X
-
tatararpad
őstag
válasz
Bluesummers #35 üzenetére
Köszönjük hogy megosztottad velünk milyen jó helyen élsz és milyen szar itt nekünk.
-
-
KisDre
senior tag
válasz
Elég lett volna annyit írnod hogy Lengyeleknél van értelme s csak nálunk más a helyzet
KisDre.artstation.com
-
FF23
senior tag
válasz
Ne is erőltesd az írogtást. A történelem úgy hozta, hogy egyszer nekünk lógott ki a se..ünk és kaptunk önzetlen segítséget a lengyelektől, aztán volt ez fordítva, nem is egyszer. Talán lesz is még.
Szerencsére vannak ott is egész emberek, nemcsak félig ilyenolyan semmilyenek.[ Szerkesztve ]
-
-
Auruma
csendes tag
válasz
Lengyelországban nincs bűnözés?
Amúgy a magyar közbiztonságban egyetértünk, meg abban is, hogy a nyugatot majmoljuk és próbálunk kapaszkodni feléjük...
Új hozzászólás Aktív témák
it Habár elsőre csúcskategóriás marketingfogásnak tűnik, könnyen lehet, hogy a lengyel bank olyasmit talált ki, ami hamarosan meghódítja a világot.
- Apple Iphone 14 PLUS BLUE 128GB MIDNIGTHT!AKKU 100%PATIKA,HAJSZALKARCMENTES!!!GARIS január 23, 2024!
- Sony INZONE H9 WH-G900NW Gaming fejhallgató, Zajszűrős,Wireless, Bluetooth
- - ( Új, Bontatlan ) - LG OLED65C22LB, Ha másfajta kéne, írj!
- Canon 2000D + 18-55mm + 70-300mm objektívek + sok szűrő, doboz, WiFi -újszerű-
- Be Quiet Dark Power 750W (Gold)
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest