- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
- Gyerekek, adatvédelem: kiegyezett a Genshin Impact kiadója az USA-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Én is sokat Exchange-eztem régen (és rengeteget restore-oltam ), valahogy nekem is pont ez a megérzésem itt a jónép átterelésének kapcsán. Egyébként ha jobban belegondolok talán nem is akkora nagy baj, onprem exchange-et üzemeltetni tényleg
nettó szopásembert próbáló feladat, én valahogy nyugodtabban alszom mióta az ügyfelek O365-ben vannak, oszt' kardozzanak vele az MS mérnökei.Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
-
net84
őstag
Ha csak a Telekom csinálná...
Kikértem az MS-es kontakttól a licensz ajánlatot. Részletesen megadtam, mi kell és mi nem. Persze sem elsőre, sem másodikra nem sikerült neki azt küldenie, amit kértem. Majd harmadjára felhívott telefonon, mert szerinte akkor is jobb lenne amit ajánlott...Read only...
-
veterán
Köszi, de elvileg itt van valami licenc darabszám minimum, nem?
Szerk.: Köszi, akkor ez életképes ötlet lehet a továbbiakrta nézve! Most 1 évig kedvezményes áron átraktam a meglévő cégeket határozott idejű szerződésbe, de jövőre ez reaális alternatíva lehet. Frankón átb@szott a kapcsolattartó, de én voltam a hülye, hogy nem mentem utána, 50 licenc minimumot emlegetett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 1TB SSD / 2TB HDD / 750w Gold! BeszámítOK
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AlzaErgo gurulós TV állvány 37"-70" fekete - alkalmi áron
- Thinkpad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest