Új hozzászólás Aktív témák

 • salapp

  addikt

  válasz #82729984 #36 üzenetére

  Jó látni, hogy vannak itt, akik túllátnak a csákmáté-irányította médiumok lila és a ki-tudja-kik-irányította médiumok szivárványos ködén.
  És akkor még ne felejtsük el, hogy a jelenlegi bankrendszer a gyarmatosítás tökéletes eszköze, ahol a számla-vagyonok mögött réges-régen nincs teljesítmény/munka, a számlapénz gyárt számlapénzt (mint a vásárlóerő, hitelképesség vagy éppen a hitelnyújtás alapját), amely a kiváltságos elitnek teremt egyre csak dagadó vagyonokat=hatalmat, amellyel tovább folyhat a világ felvásárlása/kilátástalan hiteligába kényszerítése.
  A teljes pénzforgalom digitalizálására tett folyamatos és erőszakos kísérletek (IKEA önkiszolgáló pénztárak - csak kártyával, Lidl át akar állni csak kártyás fizetésre Németországban, Tesco házhozszállítás - fizetés csak kártyával, stb-stb. és egyre csak jönnek az újabbak) éppen ennek a Dögrögi-a-huszonharmadikon szintű kompániának a teljhatalmát hívatott bebetonozni, ez tisztán látszik. És ez csak egy oszlopa valaminek, ami - akár összeesküvés-hívők vagyunk, akár nem - tisztán látszik, hogy jön, egyre csak közeledik, iszonyatos mérvű figyelemelterelés (globálisan bedobott stupid témák, mint a gender-állatság) és agyrohasztás (kezdve a korai popkultúrától Will I AM-ig) leple alatt.
  Azt aláírom, hogy sokkal biztonságosabb lenne sok terület, ha nem lenne készpénz, de sajnos sokkal nagyobb dolgot veszítenénk el a másik oldalon.

  [ Szerkesztve ]

  "-This is extremely dangerous to our democracy!"

Új hozzászólás Aktív témák