-
Hirdetés: Csúnya, de hibátlan R9 270X (Ertekelesig jegelve)
Lentevili értékelést adott andrej71 számára:
andrej71 értékelést adott Lentevili számára:
megvetem a kollégától egy ventilátor hibás kártyát, minden alkatrészével együtt. utaltam, 3nap múlva érkezet a kártya, a csavarok köszönő viszonyban sem voltak a nejlon zacskóban a kártya csavarjaival. de még ez nem is lett volna olyan nagy probléma.
de hiányzott a csomagból a backplate amit azonnal jeleztem neki.
azt mondta telefonba gls-el küldi a kártya hátsó lemezét, nem érkezet meg írtam neki azt mondta már postán van. eltelt kéthét és nem ért ide. telefont nem veszi föl üzenetekre nem válaszol. igy maradjunk annyiban, hogy a kolléga NEM BECSÜLETES,NEM SZAVATARTÓ EMBER, NEM MEG BIZHATÓ ALADÓ!!!!!! NEM ADTAM EDIG senkinek sem negatívot, de felháborít, hogy igy a kártya amit vettem hiába rendeltem hozzá ventiket a backplate nélkül veszít a piaci értékéből
Aktív témák
-
andrej71
csendes tag
na még azt hozzá tenném igy utólag értékelés után hogy 2 hét után a kártya beszart.
két hete ígérgeti hogy vissza utalja a pénzt ami természetesen nem történt meg.semmilyen formában nem postázok a magyar postával csakis futár jöhet szóba! ha ezt nem tudod elfogadni kérlek lépj tovább, köszönöm tel: +3630 835 7449
-
andrej71
csendes tag
na a kolléga még a mai napig sem utalta vissza a pénzt, nem is keres nem is válaszol!
tele van becsületeséggel, a kártya 2 hét után elromlott, fölöslegesen költöttem a hiányzó/rossz, ventikre. de igaz azt mondta onnantól kezdődik a garancia mikor elküldi a kártya hátlapját is.
remélem kis öreg kenyérre kellet a pénz a gyerekeidnek. mert a becsületedet igen kicsibe lehet mérni.semmilyen formában nem postázok a magyar postával csakis futár jöhet szóba! ha ezt nem tudod elfogadni kérlek lépj tovább, köszönöm tel: +3630 835 7449
Aktív témák
- Akció! ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 49mm titán Cellular csillagfény alpesi pánt S! 1 év Apple gar
- Acer 17.3" laptop - I3-2328M, 8GB, 500GB, kamera, hdmi
- YouPhone Mobiltelefon Szervíz Fejér Megye
- Dell laptop - I5-3230M, 8GB, 500GB, FULLHD, HDMI, jó akksi
- Eladó egy Ibanez Roadstar II RB760 basszusgitár!
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest