Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Hm, ezek szerint érdemes hétköznapra időzíteni Vajdahunyadot, h néptelen legyen: 3 évvel korábban jártam ott, ugyanígy du 4 körül - de vasárnap, és nagy tömeg volt.
Transzfogarasra viszont inkább kora reggel érdemes érkezni, akkor még nincs sor (mondjuk "köd" viszont könnyen, a felhők miatt)
-
gzbotii
veterán
Korrekt írás
Egy annyi, hogy Csíkszeredába, ra végződéssel én sose hallottam még (székelyföldi vagyok).
Ketten jönnek le a hegyről, az egyik futva, a másik medve
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Már vártam!
Lesz mit olvasni hazafelé! Csak a képeken futottam át eddig. Pont akartam kérdezni, hogy mivel készültek a képek, de a végén ott a válasz.
Köszönöm szépen!Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Francia91
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #4 üzenetére
Direkt odatettem a végére, hogy mivel készültek, mert "őskövület" létére szerintem ma is etalon...
Nem véletlen, hogy túrákra, veterántalálkozókra ezt hordom fotózni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
arelim
tag
olvastam egy szent őrültről, aki mz-vel megjárta izlandot...
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
-
Francia91
veterán
Fuvaros, ismerjük!
A Tátra-túrán velünk volt 2 napig2017-ben Pakisztán és Irán
2018-ban Magadánban volt[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
rigoberto
senior tag
Hozzászólok Aktív témák
lo 2016 után, 2 Tátra-túra kitérővel ismét Erdély következett. A létszám és a motorok típusa is bővült.
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Elite: Dangerous
- [Re:] Új, 58 darabos akciókamera szett, sportkamera készlet - GoPro, Xiaomi, SJCAM, DJI
- Politika
- További aktív témák...
- Vadiúj !!! GEFORCE GTX 1660 TI VENTUS XS 6G OC OEM Videókártya 3év gar!
- Gamer Gyári konfig Microstar Medion MT-22 i5-6400 GTX-750Ti 8-16GB DDR4
- Alig használt újszerű Asus Vivobook X509FJ eladó!
- Lenovo Thinkpad X270 i5-7200U/16GB DDR4/512GB SSD/FHD IPS/HUN Vil.Bill./Új Gyári Nagy Akku
- HP EliteBook 840 G6*i5 8265U/16GB/256GB SSD/vil.MAGYAR bill./IR kamera/Win 10 Pro/HP gari 2023.1.25.
Állásajánlatok
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest