Hozzászólok Aktív témák

 • hommeros

  őstag

  Ismerek HP-s embereket is, és volt is van is HP-m. Nekem jobban bevált, jobb a garanciális ügyintézés, de tény, drágább. Nem, a HP szerintem nem alkalmaz ilyen szaros trükköket. Legalábbis nem tudok róla, a legrégebb üzemelő HP nyomtatóm egy középkategóriás 6-8 éves gép (fax-al, szkennerrel, szóval van, ami tönkremenjen benne) egyszer nem kellett szervizelni. Online frissíti a bios-t is, így könnyen lehetett volna manipulálni a meghibásodást is. Nem vagyok szemellenzős, hidd el, én is gyanakvó vagyok.
  Legendás az ügyfél szolgálata is az EPSON-nak: felhívtam, miért lassú a gép. Azt mondja, nem tudnak felvilágosítást adni a termékek adatairól (pl a valós nyomtatási adatokról), paramétereiről olvassak utána a neten. Vagy amikor szivacsot kellett volna cserélni, nincs semmilyen szervizhálózatuk. Azt mondja, küldjem fel futárral Budapestre és 10k-ért kicserélnek egy 10cm-es szivacsdarabot. Na elmennek ők a bús pecsába.
  Nem vagyok HP promóter, nekem mindegy ki mit vesz, de nekem ez a véleményem a tapasztalataim alapján.

  Nem mondom, hogy soha többet nem veszek EPSON-t, de ha lehet, akkor másért nyúlok a polcon. :DDD

  [ Szerkesztve ]

  Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.

Hozzászólok Aktív témák